|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozornost pred prihodom dojenčka
14.2.2010 11:41:44   
biga
Mogoče malo čudno vprašanje, a vseeno. 5.3. imam rok za drugega otroka in se zadnje dneve še bolj ukvarjam s prvorojencem - že prej se ni dosti sam zaigral, zadnje dni pa, kot bi slutil, da se obetajo spremembe, še bolj "visi" na meni, grdo rečeno. Skoz bi se igral z mano, me kliče, če ga za minutko pustim v sobi, da bi se sam igral, zvečer hoče, da mu jaz povem pravljice, prej je lahko tudi ati. Pa večkrat me hoče stiskat in lubčkat. Vse lepo in prav, samo kako bo čez par tednov ali dni, ko rodim? Mi mož pravi, naj ga malo pustim samostojnega, samo nočem mu odrekati pozornosti in ljubezni, ko pa bo že tako težje s prihodom dojenčka. Kakšne podobne izkušnje ali nasvet?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozornost pred prihodom dojenčka
14.2.2010 13:17:35   
kajajaka
Nekaj mi ni jasno: praviš, da mali nekaj sluti, da prihajajo spremembe?
Pa kaj mu še niste razložili, da pride bratec/sestrica?
Koliko pa je star?

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2010 14:15:24   
Najaa
Ja seveda sluti, taki mali to vejo. Pa jaz bi se strinjala s tvojim možem. Malo ga pusti samega, da se zamoti, ker če se boš zdej 100% ukvarjala z njim ves čas, bo ob prihodu dojenčka še težje, ker te ne bo več imel 100%.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2010 16:57:06   
end1
jaz bi mu kar ugodila. Ko sem rodila drugič, sem imela občutek, da sem s prvorojenko bila veliko več kot prej, vsaj ko je bil mali še dojenček in nisem imela z njim veliko dela.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2010 18:20:44   
biga
Sin bo maja star 3 leta in seveda ve, da prihaja bratec oz. sestrica, mogoče sem malo čudno napisala. mislila sem reči, da najbrž ravno zato, ker ve, da pride dojenček, ker ga skoz nanj pripravljava, se z njim pogovarjava o njem/njej, želi več pozornosti.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?