|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko kašice v mleko
13.2.2010 19:49:58   
lotty4
Imamo skoraj šest msecev staro punčko, ker po flaški mleka noče, ker je dojena, sem ji dala kašico po žlički. Imam pa velik problem, mala bi pojedla kašice kolikor bi ji jo dala, npr.  v 120 aptamila dodam gres toliko da je gosto prib. 3-4 velike žlice. meni se zdi to kar veliko. Kako zgostite ve mleko. V koliko mleka koliko št. žlic kašice.
Danes popoldne mi je tudi pojedla celo banano z enim albertovim piškotkom. Ampak ona je še zmeraj odpirala usta. Opazila pa sem tudi da odkar se gosto hranimo ponoči in podnevi ne spančka več dobro. Začela se je pogosto zbujati. Verjetno jo tudi tišči v želodčku?

< Sporočilo je popravil lotty4 -- 13.2.2010 19:50:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko kašice v mleko
13.2.2010 19:52:40   
hubi
Jaz sem dala v 150 ml 3 do 4 male žličke čokolina, gresa... Se ful napihne. Pa zmeraj je potem vodo pila, je bila zelo žejna po taki večerji. Tvojo varianto bi že z žlico lahko jedel.user posted image
Aja, tudi naša je bila dojena in ni hotela adap. mleka. Ped mi je rekla, naj dam notri žličko sladkorja, ker je mater. mleko bolj sladko od adap. Potem pa naj v po nekaj dnevih postopno sladkor ukinem. Je delovalo.

< Sporočilo je popravil hubi -- 13.2.2010 19:54:31 >

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko kašice v mleko
13.2.2010 21:00:52   
mateyka
jaz dam kaše eno do dve merici od mleka na porcijo. samo jaz sem vedno dajala samo pšenično kašo v mleko, ker se mi zdi drugače noro presladko. majo jih pa en kup vrst (razna žita, razne kombinacije), zgleda kot čokolino (kosmiči), so pa brez vsega (sladkorja itd) in posledično tudi brez nekega konkretnega okusa. jaz sem jih tudi mešala v kompot in delala kašo iz tega (namočila suhe rozine in brusnice, dodala jabolka, vse skuhala z malo cimeta in preden sem postregla, dodala pšenično kašo notri - je mela ful rada user posted image ).

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?