|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prišli iz morja!
4.7.2005 12:41:05   
Lu
Lep pozdravček vsem skupaj!

Že v soboto smo prišli iz :morje: Bilo je nepozabno. Vsi skupaj smo uživali 100/h. Maja še najbolj. He, he se je v čolnu non stop majalo in je večinoma časa kar spala. Naš cilj je bil sicer Lastovo, ampak smo zaključili na Korčuli.:) Vreme nam je bil resnično naklonjen. Skoz sonček. Edino ene 2-krat je bilo pasje vroče, ni nič pihalo in takrat je bila naša miška malo tečkana. Na čolnu se nama je začela obračat :bravo: Iz hrbta na trebušček. Bila je tudi za en trenutek v morju, seveda samo z nogicami. Skratka zelo uživala. Naše poti so pa bile: start na Krku-Rab-Pag-Oruda-Lošinj-Drvenik mali in veliki-Vis-Korčula; pot nazaj:Hvar-Drvenik-Silba-Ist-Olib-Krk. To je trajalo od 17.6. pa do 30.6. Potem smo bili pa še malo na Krku. res super. Malo dlje bi morali biti še na morju, še kakšen teden je sfalil. Je šlo vse skupaj prehitro. Veliko videli, vendar premalo postankov. No zdaj je bilo za probo. tako daleč verjetno ne bomo šli več, ali pa še. No :kuza: je vožnjo tudi v redu prenašal. se je pa naučil iz čolna v vodo skakat. Ker je Maja še tako majhna smo imeli hrano non sto s sabo - moje mleko. Drugo leto bo pa zgodba malo drugačna. Bo treba veliko kuhat.:) Ob priliki bom dala kakšne fotke v album.

lp Lu in Maja:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prišli iz morja!
4.7.2005 14:01:01   
martinela
Živjo!

Forume sicer spremljam že od začetka nosečnosti (in so zeeelo koristni, hvala vsem, ki odgovarjate in sprašujete, na ta način sem dobila veliko odgovorov iz prve roke, ki jih sicer človek nima kje poiskat - obljubljam, da se oddolžim, ko bo priložnost in bom bolj izkušena mama - zdaj ima moja hčerkica 7 tednov), tokrat pa se prvič javljam s svojim postom. Tudi mi se odpravljamo poleti na čoln, pa me malo skrbi, kako bomo s tako majhnim dojenčkom... Koliko pa je stara tvoja Maja? Se niste nič bali, da bo kam padla, ko se je ravno naučila obračat? Kje ste jo imeli, ko je spala in ko ni spala - morda kar v košari od vozička? Joooj, vem, da je to ena kopica vprašanj, vnaprej hvala za odgovore!

m.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prišli iz morja!
4.7.2005 14:29:35   
Lu
Maja je 21.6. dopolnila 4 mesece. Večino časa je bila v kabini, kjer je imela kopico svojih prijateljev ( igrače ) Obložila sem jo z povštri, tako da ni bilo panike da bi mi kam padla. Ko smo se vozili je pa ita spala. Ko je bila zunaj je bila kar v avtosedežu. Če te še kaj zanima kar vprašaj. Samo nič paničarit pa bo vse OK.

lp Lu

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prišli iz morja!
4.7.2005 14:31:27   
Mina1
LU, sem te že pogrešala in tako.

Samo da ste se imeli lepo, nas to še čaka tam cca 23.7. pa do 15.8.;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prišli iz morja!
4.7.2005 15:15:10   
Lu
He, he Mina1 samo mi še nismo zaključili...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prišli iz morja!
4.7.2005 23:24:34   
žiža
Mi se tudi odpravljamo na malo bolj adrenalinske počitnice. Gremo na jadrnico.
Kar se mene osebno tiče komaj čakam. Malo me seveda skrbi kako se bo Sara odzvala. Tako, da me je tole tvoje poročilo dokončno prepričalo, da je naš plan popolnoma izvedljiv. :sloncek:
kaj pa kakšna morska bolezen? Tega se drugače najbolj bojim.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prišli iz morja!
5.7.2005 12:57:14   
martinela
Hvala Lu! Sej moj dragi mi tudi non-stop govori, da naj neham že enkrat komplicirat, ampak on je z otrokom eno uro in pol na dan (služba...), pa se mu seveda v tistem času zdi vse preprosto. Fino je slišat iz prve roke, da je stvar obvladljiva, grem bolj mirna na čoln.

Lp,
m

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prišli iz morja!
5.7.2005 17:51:49   
Lu
žiža pri nas ni bilo ne duha in sluha o kakšni morski bolezni. Je pa res da je čoln ali pa jadrnica vseeno malo drugače. Samo kakor sem pri Maji videla ji je prav ugajalo. Non stop zibanje, kaj češ lepšega. Ko smo prišli domov je bilo prvo noč kar malo pestro doma. No zdaj je že bolje. Se zopet navajamo na stari ritem. Ob 20-ih v posteljo.

Martinela kar pogumno.

lp Lu in Maja :racka:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Ime
Siana

Kako dati ime deklici?

Tiana (36%)

Klara (61%)

Mary (2%)


Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!