Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko bi vedle kaj se mi je zgodilo! 4.7.2005 10:47:28
|
|
|
|
lex
|
Mi imamo doma oboro (ograda) v kateri ima ati damjake (manjši jeleni) in ker je čas kotitve in sta dve že kotili mladiče sem se letos odločila, da grem pogledat te naše male bambije, ker sem jih lani zamudila. In tako hodiva z atijem po šumi in travniku in naenkrat pod 10 cm drvčico ati vidi mladega jelenčka. Tolko je bil star, da se je posušil torej eni dve uri max. Obljubim, da ko bom prinesla slike od mame, da jih namestim v album. Taki mali je bil pa čisto nič se ni premikal, ker ga je blo strah - tak da se muhe pasejo na njem pa se ne premakne. Jaz sem bla tolk hapy, ko sem to vidla. sem naredola par fotk, pa ati me slikal zraven, pol sma pa šla, da ga je prišla podojit. Tak srčkan prizor je bil, kot da bi se ti dete rodilo.
|
|
|
|
Ko bi vedle kaj se mi je zgodilo! 4.7.2005 10:49:38
|
|
|
|
Mina1
|
Ful lepo;) pa-pa Mina1
|
|
|
|
Ko bi vedle kaj se mi je zgodilo! 4.7.2005 10:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, kako fletno. Daj slikice čimprej gor.
|
|
|
|
Ko bi vedle kaj se mi je zgodilo! 4.7.2005 11:00:17
|
|
|
|
lex
|
Grem zdaj k mami ker sem tud telefon pozabla (pač gos neumna :ups::() ob enih dveh pol treh bodo gor - sporočim!
|
|
|
|
Ko bi vedle kaj se mi je zgodilo! 4.7.2005 11:01:57
|
|
|
|
soncece24
|
Kak lepo, komaj čakam, da bodo slikice!!!
|
|
|
|
Ko bi vedle kaj se mi je zgodilo! 4.7.2005 11:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena gos - doma pozabila telefon. Že spet!
|
|
|
|
Ko bi vedle kaj se mi je zgodilo! 4.7.2005 13:22:57
|
|
|
|
Pupica
|
9nebesa9nebesa9nebesa Mi smo jo zadnjič videli ko je čisto dohiše prišla.SMo kakor okameneli gledali. Potem pa izza ovinka naša:kuza: k sreči jo je ograja ustavila.:grrr:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?