|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prebava
11.2.2010 9:01:19   
Anonimen
Naša mala stara je 13mesecev zdaj že tri dni skoraj po vsakem obroku recimo čez kakih 15-20min.kaka pride ven tisto kar je pravkar pojedla.
Zanima me ali je je to uredi ali pa je kaj narobe in bi morala poklica P .
Je pa res da je imela neko virozo in je kašljala ter imela zamašen nosek no saj še malo kašlja in tudi nosek ima še malo zamašen ali je možno da je to od tega?
Skrbi me da nebi bilo kaj naro z prebavo.user posted image
Hvala za odgovore in lp.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prebava
11.2.2010 9:13:07   
Anonimen
to je čist ok da po jedi kaka.
samo da bi pa hrano tako hitro prebavila je pa mal čudn...
a si zihr da je to ista hrana ki jo je pojedla???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2010 9:20:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pijči

Naša mala stara je 13mesecev zdaj že tri dni skoraj po vsakem obroku recimo čez kakih 15-20min.kaka pride ven tisto kar je pravkar pojedla.
Zanima me ali je je to uredi ali pa je kaj narobe in bi morala poklica P .
Je pa res da je imela neko virozo in je kašljala ter imela zamašen nosek no saj še malo kašlja in tudi nosek ima še malo zamašen ali je možno da je to od tega?
Skrbi me da nebi bilo kaj naro z prebavo.user posted image
Hvala za odgovore in lp.

Ima tako dobro prebavo, da takoj po obroku kaka. To je  fajn.user posted image Kaka pa definitivno ne isto hrano, ki jo je komaj zaužila.Takega primera še ne poznam, ki bi mu metabolizem delal že v roku 20 minutah.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2010 9:21:13   
Anonimen
Ne nisem čist sigurna da je to ista hrana.
Sam mi je pa čudno da tolk kaka in tako kmalu po obroku ker ponavadi je kakala le enkrat mogoče dvakrat na dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2010 9:23:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pijči

Ne nisem čist sigurna da je to ista hrana.
Sam mi je pa čudno da tolk kaka in tako kmalu po obroku ker ponavadi je kakala le enkrat mogoče dvakrat na dan.

Ne sekiraj se. Sekirala se boš takrat, ko bo tekla driska od nje ali ko bo kakala bobke in takrat ti ne bo nič jedla.user posted image
Naša 20 mesečnica poje ogromno, prebavo ima tudi super. Pokaka se 3-4x na dan ( to je zdej že oreng klobasauser posted image ) , polulanih plenic je pa tudi na izvoz. Včasih porabimo tudi do 10 plenic na dan.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2010 10:01:50   
PC Baby
Naš pa med vsakim obrokom, takoj ko dobi 3 žličke hrane, že kaka. Izgleda, da ko se začne želodček spet polnit, mu pritiska prejšnji obrok navzdol in to je to. Mislim celo, da je to OK user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2010 13:38:19   
Sempervivum
Pijči, tvoja mala definitivno ne kaka tistega, kar je ravno pojedla. Hrana v ustih in kasneje v želodčku pomeni refleks za praznjenje črevesja. To je čist OK. Se strinjam s predhodnicami, sekiraj se takrat, ko bo driska ali pa kaj drugega. Vse je v redu. Z virozo pa to verjetno tudi ni kaj dosti povezano. Sploh, če je kakec običajen user posted image .

Srečno!

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?