Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 6:43:26
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sem ti poslala ZS.
|
|
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:08:04
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz bi to melaaaaa Že dobrih 10 let nisem smučala
|
|
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:13:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Jaz bi to melaaaaa Že dobrih 10 let nisem smučala jaz bi tudi melaaa. Živim na " antarktiki" beri Senožečah, ma ne znam smučat in bi se rada naučila, ma kaj, ki je eno uko z glave za opremo,, pol pa,... dej Kerensa, ti maš itak številko 36.
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:19:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža dej Kerensa, ti maš itak številko 36. Najmanj 38, če računaš, da sem pod "kombinezonom" še fejst oblečena (jaz sem zmrznjen človek, veš?). No, zvečer grem iskat in če mi bo vseeno preveliko, ti pošljem v Senožeče. Ampak smučk ti pa ne dam.
|
|
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:19:52
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Jaz bi to melaaaaa Že dobrih 10 let nisem smučala jaz bi tudi melaaa. Živim na " antarktiki" beri Senožečah, ma ne znam smučat in bi se rada naučila, ma kaj, ki je eno uko z glave za opremo,, pol pa,... dej Kerensa, ti maš itak številko 36. Jaz znam smučat..no, začetek bi zdaj bil spet menda pester, ampak si že tak dolgo želim postavit na smuče, da že ponoči sanjam kak smučam Kerensa ti odpadeš..jaz mam prave mere
|
|
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:21:11
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: blaža dej Kerensa, ti maš itak številko 36. Najmanj 38, če računaš, da sem pod "kombinezonom" še fejst oblečena (jaz sem zmrznjen človek, veš?). No, zvečer grem iskat in če mi bo vseeno preveliko, ti pošljem v Senožeče. Ampak smučk ti pa ne dam. Nesramno Jaz sem bla pred blažo. Tak, zaj pa jok, pa na drevo..
|
|
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:22:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: blaža dej Kerensa, ti maš itak številko 36. Najmanj 38, če računaš, da sem pod "kombinezonom" še fejst oblečena (jaz sem zmrznjen človek, veš?). No, zvečer grem iskat in če mi bo vseeno preveliko, ti pošljem v Senožeče. Ampak smučk ti pa ne dam. Nesramno Jaz sem bla pred blažo. Tak, zaj pa jok, pa na drevo..
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:22:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, bom pa fer - če mi bo res preveliko, se zmenita, pa pošljem eni od vaju. Bo OK?
|
|
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:23:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: blaža dej Kerensa, ti maš itak številko 36. Najmanj 38, če računaš, da sem pod "kombinezonom" še fejst oblečena (jaz sem zmrznjen človek, veš?). No, zvečer grem iskat in če mi bo vseeno preveliko, ti pošljem v Senožeče. Ampak smučk ti pa ne dam. ma meni bi prav prišlo karkoli. a veš, da niti smučarskih hlač nimam? Pol se pa ne morem s ta večjim valjat po sengu. zmenjeno. A maš mojo tel? če ne mam jaz tvojo. No ma po moje ti bo vse kr ok, če ne pa javi.
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:23:47
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, bom pa fer - če mi bo res preveliko, se zmenita, pa pošljem eni od vaju. Bo OK? Meni hlače, blaži bundo..si za blaža? Boma Kerenso slekle?
|
|
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:25:09
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No ma po moje ti bo vse kr ok, če ne pa javi. Itak, da ji bo. Samo malo se mormo hecat
|
|
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:25:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, bom pa fer - če mi bo res preveliko, se zmenita, pa pošljem eni od vaju. Bo OK? Meni hlače, blaži bundo..si za blaža? Boma Kerenso slekle? Jaz bi tudi hlačee. No če ti je sila, kar mej, ti odstopim. sicer pa bo itak vse prav Kerensi, kar je tudi ok, ker je bla prva.
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:26:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, zvečer sporočim, kaj mi je prav in (če mi) kaj ni, pa se bosta potem zmenili.
|
|
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:27:44
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, zvečer sporočim, kaj mi je prav in (če mi) kaj ni, pa se bosta potem zmenili. Velja. Če bojo hlače, jih boma na pol razdelile
|
|
|
|
RE: Podarim žensko sm. opremo 11.2.2010 8:30:56
|
|
|
|
mateyka
|
oh, jaz sem pa mislila, da je sm sado-mazo oprema
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?