Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 7:59:02
|
|
|
|
Udb
|
Zakaj si pa že nazaj?
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:00:26
|
|
|
|
viv_
|
velkom bek :)-
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Tehnične težave...:)- Nekdo ni datumov preveril, ampak nič hudega... Je bilo kratko in koncentrirano sladko. :smajli se oblizuje od uha do uha:
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:07:13
|
|
|
|
Udb
|
pikec, saj imaš prav...en dan gor ali dol!! ;) Glavno da je bilo fajn!
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:14:36
|
|
|
|
soncece24
|
Oj, pikec, dobrodošla nazaj, smo te pogrešali!kako je vreme doli? Jaz grem čez 3 tedne.
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:19:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Vreme: mešano na žaru. Počutje: Well done Vse ostalo: rare Prihod domov: en hud maček
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:29:06
|
|
|
|
soncece24
|
No, samo da je bilo fajn. Kje si sploh bla? proti mačku pa samo spanje pomaga. Maš že kaj slikic od novega stanovanja? Meni se že tak dopust lušta, da bom hin. Pa še delam! kak mi ni, pa nobene gužve pa nič, jaz pa se dolgočasim na smrt v pisarni. Samo moram malo delat, da lahko grem na dopust. Moja mama gre pa v nedeljo za 3 tedne na korziko, jaz pa sem ji taaaak favš, bi tudi šla :((
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Bila v Dalmaciji pri prijateljici. Je imela to srečo, da se je dol poročila. Pa je doživljensko na dopustu.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Kok bi šele njej bila fovš. Jest sem ji-ma morje pred nosom vse leto. Jest ga pa samo sanjam.
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:36:50
|
|
|
|
soncece24
|
Čez poletje bi jaz tudi doli živela, samo ko bi me pozimi burja do kosti prepihala, pa bi se mi verjetno sanjalo o mojem mariboru.
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej sanšajn, jest sem je pa vajena... Vipavka pač:)- tko, da bi se počutla k doma :)-:)-:)-
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:40:51
|
|
|
|
soncece24
|
No, potem pa spakaj kufer in gremo... Sigurno tudi doli rabijo kako fajn arhitektko. Če pa ne, pa kelnarce sigurno rabijo:)-
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
To ti misliš, a veš, da prjatlca še zdaj dela na črno. pa je tud arhitekt. Oz, zdaj jo bo zaposlil, ker bo vizo dobila, ampak se je morala prej poročit.
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:50:04
|
|
|
|
Tiki
|
Ojla, fajn da si že nazaj :). Ena moja teta se je tudi poročila v Dalmacijo - Split... Dalmacija je super, pa dalmatinci tudi ;)
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 8:57:02
|
|
|
|
soncece24
|
Pikec, saj vem, da ti verjetno še en zakon ne diši najbolj, ampak kolko jaz vem, so dalmatinci lušni zelo
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 9:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma dej no, sploh nisem opazla :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- A zdej mi iščemo tipa? :)-:)-:)-:)-:)-:)- Kdo me bo pa marou, k sem 'used goods'. Taka k se jo dobi v sekond hend šop. Kej pa če sem ga imela s sabo, pa mi ni bilo, do ogledaovanja? :ups:
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 9:06:28
|
|
|
|
soncece24
|
Ko ti do ogledovanja bo, se bodo tipi itak sami od sebe prikazali, boš vidla. Ti bom jaz dala "used", mogoče einfarana, ampak zelo dobro ohranjena (ni boljšega nakupa), še lepši izraz pa je "izkušena".
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 9:06:57
|
|
|
|
Tiki
|
Opa, potem si imela pa res fejst fanta s sabo :)-
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 9:09:59
|
|
|
|
soncece24
|
Ja, če ji ga ni blo za gledat, pol že ni bil kaj posebej... Ali pač? Jaz bi kr mela kakega dalmatinca, samo bolj za avanturco, ker misel na okopavanje oliv itd. pa mi ne diši najbolj, preveč dela, on pa v gostili (vsaj včasih je blo tak, ne vem če se je doli sistem aj spremenil):ups:
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 9:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ona okopava olive in trte, on pa zida kopalnico :)-:)-:)-:)-:)- To je zdaj sistem... In sem rekla, da mogoče SI NISEM ogledovala, ker sem imela kaj s sabo??????? Da sem si tisto ogledovala :ups: Mogoče pa ne? Kdo bi vedel? Aja jest vem :)-:)-:)-:)-:)-:)- Al pa mi zaenkrat še ni do ogledovanja. Pa bi mi pravzaprav radi kaj zrihtali tam dol, da ne bi bila prjatlca sama dol....:)-:)-
|
|
|
|
...en dan prehitro ampak sem bek... 4.7.2005 9:21:53
|
|
|
|
viv_
|
pikec - to da si seccond hand sploh nima veze... jaz sem mela ene dva tok vneta "nadušopihalca" pa sta vedela da sem happily married :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?