anajmad
|
[ Če imaš v odločbi napisano tako kot praviš, potem ni čudno, da vzgojiteljica zavija z očmi, saj nimaš napisanega ničesar. TOČNO je potrebno opredeliti KAJ je tisto, kar je potrebno otroku nuditi, torej kdaj, kdo in kaj ne pa "se prilagodi", to ni nič. Torej se raje usmeri v to, da točno zapišejo kaj je potrebno narediti in nuditi otroku. Ne zagovarjam nezainteresiranosti in lenobe strokovnega kadra, mu pa priznavam pravico do bolniške in izobraževanja in predvsem do plačila za opravljeno delo. Malo iluzorno bi bilo pričakovati, ne, da bo ure opravljala zastonj, se ti ne zdi? To pišem takole na splošno, ker ne vem, zakaj vaša logopedinja ur ne izvaja. Če jih ne izvaja, ker se ji ne da torej pride v vrtec in namesto obravnave klepeta ali dela kaj drugega, potem ti dam prav. Če pa je ni, ker je na bolniški, pa - hej, tudi ona je človek in tudi zanjo veljajo enake pravice kot za vse ostale delavce te države. [/quote] Takolele je draga moja. Pprilagoditev pomeni v našem primeru,da ji vzgojiteljica ali pa varuh pomagata pri osnovnih opravilih,če že ne bi zmogla. To pomeni,da tudi drugi otroci rabijo pomoč,če pomislim tudi tvoj mogoče. Moja ni tako nemočna,ampak ,da namesto kozarčka za pit vodo,ji narjaje porine stekleničko z slamco,ali pa se ji ne da peljat na WC,ker ne MORE,KER NJO GLEDAJO 24 PAROV OČI,A KO PRIDEM V VRTEC ZJUTRAJ PA VESELO KLEPETA PRED VRATI Z DOLOČENIMI STARŠI IN JO PRAV MALO BRIGA,KAJ DELA NOTRI 24 PAROV OČI. tOLIKO O KADRU V VRTCU IN MISLIM,DA TO NI EDINI PRIMER PRI NAS. gLEDE LOGOPEDINJE ,pa je bolna-a prejšnji dan jo vidim,kako se veselo sprehaja po Portorožu,ali še isti dan,ko me vidi se izgovarja,da je imela nujen sestanek. Sem kričala,se opravičujem,ker me takšne cvetke in brihtole fajn razpalijo. In ti ne moreš soditi o tem,ker nisi sama na tem nikoli bila in upaj,da ne boš.