|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in slikanje zoba
9.2.2010 16:53:34   
Anonimen
Lp
No da vam povem zgodbo, že pol leta se trudima da bi nama uspelo zuser posted image , imama že enega a želja še  po enem je velika, do sedaj nama ni in ni ratalo in sem šla k zobozd. kjer so mi pulili zob sem dobila inekcijo in nato sem šla še na slikanje- z mislijo če ni uspelo že več kot pol leta, vrjetno tud sedaj nisem- nimam nobenih znakov- danes bi morala začeti jemati antibiotike a sem se hotela prepričat da nisem noseča in naredila test!!
pokazal je user posted image  vesela in obenem obupana čisto do konca, sploh ne vem kako in kaj?
Ima kdo podobno izkušnjo? Narediti splav ali ne? V glavnem sem v močni dilemi, prosim za kakršenkoli nasvet, mnenje.....

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.2.2010 8:27:57 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim pomoč nujno!!!!
9.2.2010 16:55:31   
tejči28
Če si šele na začetku nosečnosti,torej 4t,mislim,da še ni nobene škode na plodu.Vsekakor pa se prej pozanimaj pri katerem ginekologu kak je s tem.Preden sploh začneš razmišljat o splavu.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2010 17:11:01   
divans1
Ni panike, ker ti je test komaj pokazal pozitivno, zdaj se pa le začni bolj pazit, pa čestitke za plusek!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2010 17:41:28   
charlyka
Tudi jaz mislim, da ne bi smelo biti nič narobe, vendar pa vseeno le hitro do svojega G pa SREČNO!!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2010 18:58:33   
TRIŠ
Ne sekiraj se vse bo OKuser posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2010 19:43:26   
misamuk
Da boš mirna le preveri pri svojem G, ampak če bi karkoli bilo narobe, v tem obdobju mati narava ponavadi poskrbi, da se nosečnost prekine (sorry, malo grobo zveni, ampak tudi Pušenjak pravi, da je temu tako).
Tako, da brez skrbi, za 100% mirnost pa le do G.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2010 5:46:51   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: misamuk

Da boš mirna le preveri pri svojem G, ampak če bi karkoli bilo narobe, v tem obdobju mati narava ponavadi poskrbi, da se nosečnost prekine (sorry, malo grobo zveni, ampak tudi Pušenjak pravi, da je temu tako).
Tako, da brez skrbi, za 100% mirnost pa le do G.

Sem ravno to hotela napisat, ampak nisem našla pravih besed.Lepo si napisalauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 10.2.2010 5:47:05 >

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2010 9:31:39   
SaaS
Jaz tudi mislim kot pravijo punce. Če bi bilo kaj narobe bi že telo samo naredilo svoje in bi prišlo do splava. Mislim, da ni treba skrbeti.

Kar se pa antibiotikov tiče, pa če so potrebni, povej zobarju, da si noseča in ti bo dal takšne, ki jih lahko ješ. Jaz sem imela podobno situacijo z ab. Imela sem vnetje ušesa in dobila ab. Preden sem vzela tableto sem pomislila, da sem mogoče noseča. Naredila test in res sem bila. Klicala zdravnico in preverila kaj zdaj. Je rekla, da imam tak ab, ki niso škodljivi v nosečnosti. Preverila še pri g (sem ziheraš) in potem pojedla. Kasneje pri 5m sem jedla še ene ab zaradi vnetja zoba. Ni bilo nič narobe, sin vredu, jaz vredu.

< Sporočilo je popravil SaaS -- 10.2.2010 9:32:15 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nosečnost in slikanje zoba
10.2.2010 9:40:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lp
No da vam povem zgodbo, že pol leta se trudima da bi nama uspelo zuser posted image , imama že enega a želja še  po enem je velika, do sedaj nama ni in ni ratalo in sem šla k zobozd. kjer so mi pulili zob sem dobila inekcijo in nato sem šla še na slikanje- z mislijo če ni uspelo že več kot pol leta, vrjetno tud sedaj nisem- nimam nobenih znakov- danes bi morala začeti jemati antibiotike a sem se hotela prepričat da nisem noseča in naredila test!!
pokazal je user posted image  vesela in obenem obupana čisto do konca, sploh ne vem kako in kaj?
Ima kdo podobno izkušnjo? Narediti splav ali ne? V glavnem sem v močni dilemi, prosim za kakršenkoli nasvet, mnenje.....

Sem imela podobno izkušnjo - v prvi nosečnosti na začetku jemala AB zaradi hude pljučnice, zraven pokasirala še alergijo na penicilin in dobile drug AB. Vse ok, rodila zdravo punčko. V četrti nosečnosti na začetku šla na zobni RTG - vse ok, rodila zdravega fantiča.

Se pa strinjam s Saas, pojdi do zobarja oz. do osebnega zdravnika in naj ti da AB, ki je v nosečnosti najbolj primeren.

Kakšen splav neki zaradi tega, ne ga lomit, no!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?