|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je bil kdo...
9.2.2010 12:51:31   
n.nati
na bioresonanci v Rogaški pri dr.Niegelhell? Jaz razmišljam, da bi tja peljala mojega sina pa me zanimajo vaše izkušnje, če ste bili zadovoljni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je bil kdo...
9.2.2010 13:07:35   
madela
Mi smo hodili z sinom,zaradi alergij. Z njihove strani nimam pripomb,nam pa žal njihove terapije niso pomagale. Vse je sicer kazalo,da pomaga,vendar je vse izbruhnilo nazaj v prej,kot treh mesecih.
Moja kolegica je tudi hodila tja,pa jim je pomagalo,vsaj tako je kazalo...pa je tudi ravno ta mesec spet alergija močno izbruhnila. user posted image

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A je bil kdo...
9.2.2010 13:15:42   
luka jan
Mi smo hodli pred tremi leti sicer, ko je mali bil alergičen skoraj na vse. Pri nas je ful pomagalo, po 6-ih mesecih terapij smo bili vredu. In tako je še danes, ko je star že 4 leta.
Je pa bil mali alergičen na vse, razen na mleko in nekaj zelenjave, zato so se te terapije tudi tako dolgo vlekle. Ko je dobival zobke so se mu lička malo bolj obarvala rdeče, sicer pa je bilo vse vredu.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A je bil kdo...
9.2.2010 13:21:39   
n.nati
ja saj mi tudi gremo zaradi alergij, ker se kar pogosto praska za ušesi, po vratu in trebuščku in se mu pojavijo takšni rdeči flekeci, ki potem, ko to namažemo izginejo. Ravno včeraj pa mu je zateklo uho in sva bila pri dveh različnih zdravnicah pa mi je ena rekla, da je verjetno alergičen na kravje mleko, druga mi je pa rekla, da je to od viroze in suhe kože - ampak ga dosti mažem tako, da ne vem no, ker se že 14 dni to vleče in sem se sedaj odločila, da gremo na bioresonanco.

Madela, kaj vi ste šli samo na prvo terapijo, ali ste hodili na nadaljnje tudi?

< Sporočilo je popravil n.nati -- 9.2.2010 13:22:25 >

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A je bil kdo...
9.2.2010 14:04:52   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: n.nati

ja saj mi tudi gremo zaradi alergij, ker se kar pogosto praska za ušesi, po vratu in trebuščku in se mu pojavijo takšni rdeči flekeci, ki potem, ko to namažemo izginejo. Ravno včeraj pa mu je zateklo uho in sva bila pri dveh različnih zdravnicah pa mi je ena rekla, da je verjetno alergičen na kravje mleko, druga mi je pa rekla, da je to od viroze in suhe kože - ampak ga dosti mažem tako, da ne vem no, ker se že 14 dni to vleče in sem se sedaj odločila, da gremo na bioresonanco.

Madela, kaj vi ste šli samo na prvo terapijo, ali ste hodili na nadaljnje tudi?



Nati hodili smo enih 6-7 mesecev,se ne spomnim več dobro. Hodili smo zaradi alergij,ker je bil mali alergičen na skoraj vse,vendar nam ni dalo želenih uspehov. Sicer sva hrano začela uvajat,počasi pa je zgledalo ok,čez čas pa je vse skupaj nazaj izbruhnilo. user posted image

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A je bil kdo...
9.2.2010 17:23:52   
Janeja
Mi smo bili s sinom.
Najprej pred 6 leti zaradi alergij na hrano (mleko, jajca, moka,...) - 10 terapij in 100% uspeh. Nobena alergija od zdravljenih se mu ni vrnila.
Žal se mu je 3 leta nazaj pojavila zelo močna alergija na pelode. Po prvi sezoni trpljenja smo ga pred naslednjo sezono spet peljali na bioresonanco - po 6 terapijah uspešnost recimo 90%. Lani na zimo sva šla še na dodatne 4 terapoije in letos ni imel nobene reakcije.

Jaz sem z njimi izredno zadovoljna. Zdaj imajo ambulanto na novo tudi v Velenju - iste terapevtke delajo v obeh.

Vem, da se Janu še lahko pojavi kakšna alergija, ker je k temu pač nagnjen in vem,, da bom šla ob prvih znakih spet tja, ker imam res super izkušnje. Vse alergije, ki smo jih zdravili, so 100% izginile.


Lahko greš pa komot samo na prvo testiranje in se potem sama odločiš, ali boste hodili tudi na terapije.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A je bil kdo...
9.2.2010 19:44:46   
Pi-kica 1
Jaz sem peljala mlajšega sina, opravili smo ogromno terapij, saj so bile njegove težave res ekstremne in smo zadovoljni. 100% uspeha niti nismo pričakovali, a smo zadovoljni, da je tako, kot je in da lahko funkcionira. Lani sta šla še starejši sin in mož in pri obeh je zelo veliko izboljšanje, pa tudi ne čisto 100% uspeh.
Jaz sem zadovoljna .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A je bil kdo...
10.2.2010 0:29:07   
valči
Ja,midve z hčerkico sva se vozili v Rogaško 7 mesecev in sicer od 18. meseca dalje,do dveh let-njenih.Lara je bila alergična na vse živo,ugotovili so pšenico,kvas,vse vrste mleka,svinjino,oreščke,aditive,potem naknadno še na sedje...K vsem,u temu je spadala stroga dieta,ki se jo je držala,jaz v vrtec nosila posebno hrano,kruh pekla sama,boga je bila.Tisti čas je bila res vredu,ko sva začeli dodajat,tudi,potem pa ni bilo konca terapij,vedno je kaszalo glivice in zapore čustvene.Sem se en dan odločila,da je konec,pač,da ne grem več.

Tri mesece po tem pa take reakcije,joj,bogica je bila,vsa opečena po koži,grozno je reagirala,s tem,da je na delni do poolni dieti bila.
Tako da jaz ne bi več šla,sploh sedaj,ko službe nimam.

Sem pa svojo-njeno pediatrinjo vprašala za mnenje.Mi je rekla,naj dam denar raje za dopust na stran,ker to ne bo vredu.Da veliko otrok mora po bioresonanci pošiljat v bolnico,ko vse ven izbruhne.Popolnoma prav je imela za Laro,ker bi sama skoraj pristala v bolnici.

Drugače tam je osebje vredu,vse ok.,samo na koncu nekako nisem več zaupala,o tem,koliko denarja sem tam pustila raje ne bi.Bi imeli en lep dopust.

Ni pa to vzet milo za drago,nekaterim res pomaga in to za vedno.Poskusite.
Jaz ne vem,kako bi bilo,če bi hodile,dokler bi oni tam rekli.Morda res vredu,ampak nekako sem čutila,da moreva nehatuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?