|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec
9.2.2010 11:21:59   
Anonimen
Vse tiste ki ste dale otroke stare 1,5 v vrtec.Kako se tako majhni otroki obnesejo v vrtcu mislim kako so se privadili?In katere vse otroške bolezni so tam staknili in kako o jih preboleli?
Zanima me zato ker Septembra mislim dati tamalo v vrtec seveda če bomo dobili mesto.
Zanima me še do kdaj naj bi sprejemeli vloge?
Ali jo lahko prineseš kadarkoli ali imajo določeno do kdaj lahko vpišeš otroka v vrtec?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec
9.2.2010 11:36:59   
tintin
vloge se dajejo običajno marca
moj je šel v vrtec z 11 meseci, sprejel zelo ok, bolan je bil dosedaj minimalno (zdaj je star 2 leti in še malo) - prvo leto malo več, ampak mogoče vsega skup manjkal kaka 2 tedna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2010 12:18:49   
koala
V MB so vpisi v začetku aprila, no vsaj prejšno šolsko leto so bili, tako da glede tega pač spremljaj spletno stran vrtca v katerega želiš vpisati otroka. Moj je šel v vrtec star leto in sedem mesecev, sprejel ga je super, žal pa je podvržen vnetjem ušesa in je zato veliko bolan.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2010 13:08:53   
SaaS
Moj prvi je šel z 11 meseci v vrtec. Je bil prvo zimo kar veliko bolan. December, januar, je bil skoraj dva meseca skupaj doma, par dni v vrtcu, toliko, da je dobil kaj novega..user posted image . Ko je dal skozi to zimo in vsesorte viroze, je bilo potem veliko bolje. Naslednjo sezono nobenih viroz, le vnetja ušesk so se nam ponavljala.
Drugi je šel s 16 meseci v vrtec in je bil veliko manj bolan. Nekaj viroz je dal skozi že na porodniški, verjetno starejši nosil iz vrtca..
Zdaj tretji gre s 13 meseci v vrtec. Sem se šla zadnjič pozanimat za vpis, po vpisni list in je rekla, da naj ga prinesem enkrat do (ne vem kerega) marca, ko so vpisi. Lahko kadarkoli prej, ni problema. Vsaj pri nas je tako.
Aja, starejši ni imel težal pri uvajanju, brez problema in joka. Mlajšemu pa je bilo težje, jok itd...

< Sporočilo je popravil SaaS -- 9.2.2010 13:11:17 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?