buča
|
Ene par,ki ste včeraj brale moje sporočilo,veste,da je moja 82 letna mama slaba.sedaj smo prišli do tega,da mi Pike ne more več niti za 30 minutk več pomerkat na dan.Meni je zelo hudo,ker sem ji zaupala,a starost pa pelje po svojih ovinkih....Soseda se mi je večkrat ponudila,da bi lahko pomerkala Piko(69 let),ampak kaj,ko vsak dan,ko jo vidim,jamra,da jo vse boli???To odpade.Tašča si je ravno rezervirala morje,pa tudi če si nebi,gre 2 na teden kam-v hribe,na ples,za cel dan k sestri....Pika,bi jo zelo zabremzala,pa še premalo pozorna se mi zdi...pa,da mi bo kdaj naprej metala,da potem pa tja ni mogla,pa tja ne...ni šans.Moja mami ima špe 3 leta do penzije.... Ali kateraq mogoče ve,kako in če se sploh da bi si uredila,da bi do Pikinega 3 leta delala po 4 ure?Vem,da se da,preden nastopiš nazaj službo,ampak pika je ravno napolnila 2 leti...:zmeden2:Isto me pride,al sem doma,al dajem za jasli za vrtec pravijo,da bi jo vzeli v tistem letu,ko napolni 3 leta-to je leta 2006.Prosim vas,za kakšen nasvet....nekako bi z mojim sforgala z manj denarja,vsaj dokler Pika nebi bila dovolj stara za vrtec,čeprav vrtec tudi stane....:zmeden2:Lp:rozica:
|