|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Braun silkepil
2.7.2005 21:56:18   
Naja31
Ojla punce,

a katera uporablja ta depilacijski aparatek od Brauna, ki ga zdaj na veliko reklamirajo? Heidi Klum dela reklamo.
Jaz sem padla na tisto ko pravijo, da je 6 tednov gladka koza. A je to res potem 6 tednov gladka koza, tako kot po britju? Jaz se brijem po nogah vsak dan, ampak ce bi potem imela 6 tednov mir, bi razmislila.
Pa se to: a hudo boli?

Hvala.
Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Braun silkepil
2.7.2005 22:00:48   
muki1
Čuj Naja, kaj misliš? Po mojem da ni šans. Heidi Klum dela reklamo tudi za neke bombone, ko jih žre ko pras..., potem pa vsa vitka in nasmejana zatrjuje da so brez maščob, ble ble ble. Nevem no, saj bi bilo super, če bi šest tednov držalo a ne? Samo po meje.... Jaz si noge pobrijem in čez tri dni sem kot opica.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Braun silkepil
2.7.2005 22:45:56   
benika
Ma kaki 6 tednov, maš srečo, če vsaj 14 dni ne zgledaš ko neandertalc. Jaz mam navaden silkepil, ki sem ga brez slabe vesti zamenjala s staro dobro klinco:bravo:. Rajš vsak dan drgnem nogice, kukr se pa zvijam od bolečin, ko mi stvarca dlake puli:grrr:.

lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Braun silkepil
3.7.2005 8:06:07   
soncece24
Jaz mam onega ice, ko naj bi manj bolel - po moje tudi. Pa onih tamalih dlak sploh ne popipa. Če bi htela, da mam 3 tedne mir, bi si najprej morala to en mesec vsak dan delat, pa se rajši drek pišem, preveč boli. Jaz ostajam pri klingici. Mogoče bi edino vosek sprobala. Si ktera voska noge? S čim? Kak? Enkrat sem si, z onimi trakci, pa mi je celi lim na nogi ostal, sem si morala z acetonom dol pucat - neroda na kvadrat.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Braun silkepil
3.7.2005 8:07:38   
HuAnita
Imam že skoraj 10 let stare Silepil od Philipsa, pa je res, d mi ni treba teča početi več kot enkrat na mesec. Res. Boli pa kot :hudicek:, moja mama niti pomisli ne, da bi si še kdaj poskusila...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Braun silkepil
3.7.2005 8:49:44   
cuma
Jaz imam silkepil od brauna, vendar je starejši model. Če ti povem po pravici, niso noge nikoli tako gladke kot po britju. Jaz se depiliram približno 1x na teden in dlačice se po približno mesecu uporabe resnično stanjšajo in postanejo mehke. Tako imaš občutek, da si gladka, tudi če majčkene dlakice tu pa tam veselo štrlijo. Mene nič ne boli, mogoče zato, ker sem pač navajena. Sicer pa se občasno tudi jaz obrijem - če se začnejo dlake preveč vraščati. Potem pa spet začnem s silkepilom. Meni ustreza kljub temu, da ne traja toliko kot reklamirajo...sicer pa poglejte malo kaj pravijo za depil. kremo Weet...:)-
Me prav zanima ja, koliko časa si gladek...najbrž ko po britju, 6h.:zmeden2:
Lp cuma

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Braun silkepil
3.7.2005 9:19:55   
Anonimen
Jz mam philipsovega. Res malček boli, ampak kosmata pa nisem vsaj en mesec. Britja s klinco jz ne prenašam, se mi koža takoj vname, naslednji dan sem pa sem itak kot jež. Razne depilacijske kreme mi povzročajo alergije, poleg tega imam pa še dlake tako močne, da mi jih ne odstrani v celoti. Voskanje doma vzame kar nekaj časa, pa še vse noge imaš še par dni od tiste smole-voska. Za 2.000 ti noge lepo povoskajo v kozmetičnem salonu. Drži pa tudi približno en mesec (pri meni k sem bolj kosmata). Jz ostajam kar pri depiliranju z depilatorjem, malo stisnem zobe pa kr gre. Problem pri voskanju in depiliranju z dep. je pri meni ta, da se mi grozno vraščajo dlake v kožo...potem jih je pa treba z buciko ven drezat...

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Braun silkepil
4.7.2005 7:13:30   
Mina1
Brivnik, kot brivnik za noge in tako;).

6 tednov:)-:)-:)-, ja, potem pa svizec zavije čokolado v folijo in:)-:)-

Tudi 4 tedne ne drži, tam, 2 do 3 tedne, in potem jovo na novo.

In ja, zelo boli, ampak, ko se navadiš, ni tako hudo. Vseeno bolje kot pbritvica, ko si moraš potem na 2 dni briti noge.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?