|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: valentinovo
8.2.2010 14:48:27   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

in modra vrtnica (ne dovolim, da mi podari rdečo),

Uauu,full lepo. Jaz sem imela poročni šopek iz modrih vrtnicuser posted image

Privoščila si bova pa kak vikend paket v termah,skupaj z otroci. S tem,da še on nič ne ve user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.2.2010 14:51:09   
silvya
Nič. Nisva več najstnika. So nama bolj pomembni dobri odnosi čez vse leto, ne pa en pocukrani, ponarejeni praznik. 

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.2.2010 18:06:56   
mala zirafa
Jaz pričakujem orhidejo.prejšnjo so mi uši požrle.user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.2.2010 20:16:01   
TomTaylor
uuuu....letos mu bom dala nekaj posebega! Ločitvene papirje.

user posted image user posted image user posted image ma se hecam. Bi ga pa orenk presenetila. To pa.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.2.2010 20:19:13   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

kaj boste podarile partnerjem ob valentinovem?user posted image [image]

ničuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.2.2010 20:20:10   
anchika
Zame to ni pocukran in ponarejen praznik ampak še en izgovor več za užitek z možem.
Po moje bom dobila kako rožico al pa kak sexi del oblačila. Jaz pa ga bom zmasirala.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.2.2010 20:24:39   
anchika
Aja pa še torto v obliki srca mu bom spekla

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.2.2010 21:08:07   
aprilčica07
Če se kaj ne zalomi, bova šla na večerjo, pa prvič prespala drugje (samauser posted image user posted image user posted image ), otroci pa pri mojih starših domauser posted image .. Ampak je zgolj slučajno ratalo, da se poklapa z valentinovim....user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.2.2010 0:29:08   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

nič. še en skomercializiran ameriški praznikuser posted image , ki ga nismo poznali.

če so američani obstajali leta 500 n.š., potem se strinjam, sicer ne. oni so ga samo začeli komercialno koristit, praznik pa obstaja že od preden se je komurkoli sanjalo kaj in kje sploh amerika je.

Ja, feličita, če bi vedela vse, potem bi napisala tudi to, da je bil sprva dan svetega valentina postni dan v čast svetemu Valentinu (leta 500 n.š., pravzaprav je ta dan za postni dan razglasil papež 497),  in ne praznik zaljubljencev. To je postal šele po visokem srednjem veku (se pravi v času izteka srednjega veka), pogosteje pa se je začel omenjati v času baroka (omeni ga celo Ofelija v Hamletu), se pravi na prehodu iz srednjega v novi vek.
Pri nas se nikoli v preteklosti ni slavilo valentinovo, ampak gregorjevo, to je dan, ko se ženijo ptički.

Ja, je pa bila slaba besedna zveza: ameriško skomercializiran praznik bi bilo boljšeuser posted image

P.s.: Je že Franček rekel, da čevlje sodi naj kopitaruser posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.2.2010 9:50:10   
phelps
Nič, tako bo najbolj presenečen user posted image user posted image user posted image

Hecam, kosilo bova skupaj naredila in se noro ljubila user posted image user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 35
9.2.2010 10:24:44   
romy
nič

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.2.2010 11:31:56   
nejaja
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Nič, tako bo najbolj presenečen user posted image user posted image user posted image

Hecam, kosilo bova skupaj naredila in se noro ljubila user posted image user posted image user posted image

nekaj takegauser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.2.2010 11:32:48   
water lily
nič

(odgovor članu nejaja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.2.2010 11:49:19   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

vidiš to je zame valentinovo, da te može pelje kar tako ven.user posted image

ooooooooooooo....verjemi, da ni kar tako.....user posted image user posted image user posted image

zvecer pa skidaj gaće, za nagrado!user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.2.2010 12:16:59   
MissElvira
Valentinovo je pri nas bolj praznik marketingarjev, pa individualnih odločitev nekaterih parov, da bodo takrat kaj praznovali... ni pa zakoreninjen v naše šege, tako da dvomim, da bo kdaj res splošno sprejet. Midva bova praznovala Gregorjevo... fant pravi, da bo takrat že zadosti toplo, da se bova lahko valjala po travi :)

E.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.2.2010 10:02:37   
pridna_janja
jezikovo juho user posted image user posted image user posted image user posted image sej mu bo mamica vse dala kuhala večerjo sigurno in kosilo kot ponavadi.Drugač jaz ne bi nič kupla šparam

< Sporočilo je popravil pridna_janja -- 12.2.2010 10:07:33 >

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

Neposredna povezava do sporočila: 41
12.2.2010 10:12:24   
ZARA
Takoj, ko vidim besedo Valetinovo, moram takoj oglje popit.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.2.2010 11:14:25   
Pia*
Si nič ne podarjava, mogoče bova šla na kak sprehod in dan bo šel okoli.

Me je pa v sredo zelo nasmejal sodelavec,ki je prišel iz malice s šopkom vrtnic in neko čokolado. Pa ga prašam ali imata kako obletnico in mi je rekel NE ali ti ne veš da je danes valentinovo? In sem rekla ne ne vem ali ni 14-ga. Ne me je tašča zjutraj poklicala in povedala,da naj ne pozabim še to leto na valentinovo! jah kako je to potem zvečer doma izpadlo pa še ne vem:)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.2.2010 11:24:18   
ronja
Superg mu ne bi upala kupit, ker mu morajo sest na nogo, pa pač niso vsi modeli enaki, poleg tega redko dobi svojo velikost (46+) in je pri eni firmi ta številka premala itd... Skratka, če veš, katere nosi, potem super, bo vesel, da mu ne bo treba kupovat, sama pa rajši ne bi.

jaz sem mu mislila naredit oznake za rastline oz. za sadike: iz fimota bom naredila mini zelenjavo in jo nalepila na palčke od lučk in napisala gor imena sort zelenjave, ki jo bo gojil. Da se mu ne bo vse zmešalo. Za to vem, da si želi. Ampak ker je valenitnovo preblizu, jaz moram pa naredit še 2 hudi torti (praznovanje 2 rd jutri), plus darila za nečaka končat (je imel rd in se še nismo videli od takrat), plus naredit kostume za nas za pusta... Bo dobil to enkrat malo kasneje.
POtem sem mu mislila sešit trenirko, vendar iz zgoraj navedeniih razlogov odpade (je še več dela).
Vseeno mu bom pa nekaj naredila za valentinovo: na majico mu bom natisnila crocoducka in kako fajn frazo, ki bo pasala zraven (to tudi vem, da si želi, ker me je že žical, če mu bom naredila tako majco;). Niso ravno klasične ideje, tak da ne vem, če sem kateri kaj pomagalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 44
12.2.2010 20:42:02   
nananaja
kot vsako leto mu za valentinovo kupim rojstnodnevno darilo.

na gregorjevo se pa ptički ženijo... ženijo, ne pa darila kupujejo

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
13.2.2010 20:12:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

razmišljala sem da bi mu kupila športne copate?kaj pravite na idejo?

Super! Če jih bo šel takoj sprobat, boš imela vsaj malo miru na valentinovo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 46
13.2.2010 21:21:22   
marta82
Nič si ne bova kupovala. Valentinovo bova imela v torek (takrat imava varstvo za sina) in greva v kino.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.2.2010 21:34:12   
rija
Uh, jaz pa mislim, da bo moj lubi zjutraj fajn presenečenuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.2.2010 22:21:36   
katipi
Jaz pa imam obljubljeno razvajanje v Orhideliji , v Olimju. user posted image Ampak po valentinovem, ker v nedeljo ne bo šlo.

Letos, ravno na gregorjevo, bom pa jaz okrogla...kar se tiče let... user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?