|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dve vprašanji
2.7.2005 11:57:47   
Tricia
1. Naša Mei je imela ob rojstvu kolke 1A, zato mi je ni bilo treba široko povijat - le pampersko in povijalno.
Zdej me pa zanima, koliko časa ji je treba še dajat povijalno? Ali je že dovolj le pamperska? Pregled pri pediatru ima avgusta - naj počakam do takrat?

2. A je kaj narobe, če ji vsaki dan ne dam kapljic D3 al kako so že, ker jih nimam pri roki? :ups: Znanka mi je rekla, da jih je ona svoji punčki začela dajat pri 3 mesecih, ker so ji povzročale krče. Baje da ima sprehod po sončku ravno tako dober, če ne še boljši učinek kot te kapljice... Kaj menite ve? Delam narobe? Na sonček jo peljem vsak dan pozno popoldne in jo pustim da jo malček obsije...

Hvala za odgovore in LP

:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dve vprašanji
2.7.2005 12:20:15   
rainbow
Pozdrav!

Po moje povijalna sploh nima nekega učinka v zvezi s kolki, je isto, če ima gor bodi.

glede kapljic, meni je pediatrinja rekla, da nič ni, če jih pozabim dat recimo enkrat na teden, da pa so dobre za rast kosti. eni jih sploh ne dajejo, jaz sem ji hdajala prvi, pa drugi jih bom tudi. Nimam pa enakih, ne vem v čem je finta. pri prvi sem imela ad3, zdaj pa imam plivit d3, verjetno je ista zadeva.

:rozica:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dve vprašanji
2.7.2005 12:36:44   
tanaja*
Ne, ni ista zadeva. D3 nima vitamina A. Če ima krče, počakaj, pa jih potem dajaj. Ampak daj jih pa, ker samo sonce ni dovolj.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dve vprašanji
2.7.2005 13:43:39   
lin
1. Jaz sem mojo Lin na široko povijala samo prvi mesec pol pa samo pamperske.
2. Nam so kaplice D3,povzročale krče,tako da nam je pediatrinja D3 zamenjala za AD3,ampak sem jih vseeno začela dajati šele ko je Lin dopolnila 3 mes.
Pol ni bilo nobenih problemov.
Načeloma smo jih jemali vsak dan,no kakšen krat sem tudi pozabla.:ups:
Od priatejice mama dela v zdravstvu in sem jo malo povprašala o teh kaplicah,ker sem slišala zelo različna mnenja o njih.
Povedala mi je naslednje:
Te kapljice so pediatri začeli predpisovati otrokom že dosti cajta nazaj ko se je pojavih izbruh rahitičnosti,se pravi je bilo eno obdobje ko je bilo zaradi takšnih in drugačnih posledic ogromno otrok rahitičnih.
Rekla mi je da če je otrok dosti na svežem zraku in na soncu da glih tako dobi ta vitamin.
Rekla je tudi da kaplice lahko samo koristijo in ne morejo škoditi, zato naj ji jih kr dajem,če pa jih kdaj pozabim dat naj me neskrbi.
No upam da sem ti kaj pomagala.
LP

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dve vprašanji
2.7.2005 13:44:45   
lin
Tricia!naj pohvalim še ime Mei:bravo::bravo::bravo::bravo: Uaaaaaauuuuuuuuuuuuuu!,Res mi je všeč!

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dve vprašanji
2.7.2005 14:34:21   
Tricia
Hvala Lin ! Torej ne bo nič narobe, če ji bom kdaj pozabila dat...
Kar se pa imena Mei tiče, pa sem ga imela izbranega že dolgo let, pred kratkim pa sem izvedela, da v singapurščini pomeni ljubka. ;)
Lin pa je tudi kitajsko ime , al se motim?

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dve vprašanji
2.7.2005 14:52:59   
Anonimen
Če so kolki v redu, ni treba povijalke. Mnenja o D vitaminu so različna (strokovna), zato sem se jaz kar držala navodil pediatrinje. Razne da smo namesto AD3 imeli avstrijski Oleovit D3, ki ne povzroči krčev.

(odgovor članu Tricia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dve vprašanji
2.7.2005 16:21:59   
Tricia
V bistvu nisem opazila, da bi imela krče. Morda zato, ker ji teh kaplic (sem pogledala, imamo Plivit D3) ne dajem vsaki dan... No ja kakorkoli, najbolje da se držim navodil pediatrinje in jih dajem vsaki dan.

Hvala punce.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dve vprašanji
2.7.2005 19:47:58   
lin
Tricia!
Super,za ime Lin pa nevem če je kitajsko,samo ful ljudi me to vpraša,ker kitajke so vse Čin Čun Lin Čan Tin..........:)-
Me pa prov zanima iz kje izvira,a veš morda kje bi lahko to izvedela?

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dve vprašanji
2.7.2005 23:07:09   
Tarina mami
Živjo!
Odgovor za Lin: Lin je latinsko ime, izhaja pa iz imena Linda - ki pa pomeni "luštna".
Drugače lahko najdeš pomene imen na:
http://www.babynamesworld.com/
http://www.babynames.com/
-lp

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dve vprašanji
4.7.2005 10:35:45   
Tricia
Evo, neki sem dobila... Lin sori za pozen odgovor, a me ni bilo doma...

LP :sloncek:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
To sem pa dobila na:
http://tools.oxygen.com/babynamer/

LIN:
This girl's name is used in English. It is a nickname of Linda and Linnette.

There is one other form of Lin.

The name did not rank among the top 1000 names in popularity for females of all ages in a sample of 2000-2003 Social Security Administration statistics but did rank 1923rd in popularity for females of all ages in a sample of the 1990 US Census.

LINDA:
This girl's name is used in Dutch, English, Italian, Spanish, Czech and Swedish. Its source is a Spanish expression meaning "Pretty." However, not all experts agree. Learn about the disputed meaning.

Nicknames of the name Linda include: Lin, Lindee, Lindi, Lindie, Lindy, Linn, and two other nicknames. Alternate spellings of the name Linda include: Lynnda, Lynda, Llinda. There are seven other forms of Linda. There are also teasing nicknames (see Drawbacks).

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?