Carovnica Mica
|
DARILO > Mladenic je zelel za svojo novo ljubezen kupiti darilo za rojstni dan. > Skupaj z dekletovo sestro sta odsla v veleblagovnico izbirati vsak > svoje darilo. Mladenic se je odlocil, da bo dekletu kupil rokavice, > saj je menil, da je za intimno darilo se prezgodaj, ker se nista dolgo > hodila. Njena sestra pa ji je kupila svilene tanga spodnje hlacke. > Mladenic je prodajalki izroèil tudi pismo za svoje dekle, ki naj ga > shrani v skatlico z rokavicami. > Trgovka pa se je zmotila in napacno zapakirala rokavice in hlacke, > tako da se je pismo za njegovo dekle znaslo pri spodnjih hlackah. > Dekletovo sestro je prosil, naj ji izroci njegovo darilo. Ko je > njegovo dekle prejelo darilo j e onemelo, ko je prebralo pismo: > "Draga moja! Odlocil sem se, da ti za darilo kupim nekaj, za kar vem, > da tega ob najinih zmenkih nikoli ne nosis. Najprej sem ti hotel > kupiti take z gumbki, pa je tvoja sestra rekla, da so take, krajse, > precej boljse za tebe. > Tudi ona nosi taksne in pravi, da se lazje potegniti dol. Morda ti > barva ne bo vsec, toda prodajalka, ki mi jih je prodala, mi je > pokazala svoje in povedala, da jih nosi ze mesec dni, pa se popolnoma > nic ne vidi, da bi bile umazane. Prosil sem jo, ce tvoje lahko probam, > in ko sem si jih dal gor je rekla, da so izvrstne. Zazelel sem si, da > bi ti jih jaz nataknil, ko te prvic vidim, ker pa ne vem, kdaj se bova > ponovno videla, vem, da se jih bo dotlej dotaknilo ze mnogo rok. Ko > jih bos slekla jih daj susiti, saj mi je prodajalka rekla, da po > uporabi postanejo nekoliko vlazne. No, upam, da jih bos nosila na najinem naslednjem zmenku. Tvoj Peter
|