Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dobro jutro na lep sobotni dan 2.7.2005 8:50:45
|
|
|
|
metka11
|
Pozdravljene, punce, kje se skrivate? A še vse spite? Jaz sem že v službi, spila sem prvo močno kavico, sedaj bom šla pa počas še mal delat. Nč se mi ne da, ker me je :hudicek: obiskala, pa sm vsa čudna. Dobr, da me moj :love: razume in mi da mir v teh dneh. Ker drgač bi se sigurn kaj skregala. Tko je to pr men, moja slaba točka je M in polna luna. Takrat se me raje kar izogiba, ker drgač lohk poč. Sva pa drgač full v načrtovanju poroke, nekatere stvari morva še ta teden uredit, v pon.11.07.2005 pa odletiva na Krf za celih 14 dni, ko prideva domov, pa morava na obiske k sorodnikom, da jim potalava vabila. Komi čakam moj dan D. Že odštevam dneve ( no ja, sedaj še mesece). Takole, lepo se mejte, pa čimveč :sloncek::sloncek: metka11
|
|
|
|
Dobro jutro na lep sobotni dan 2.7.2005 9:01:28
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dobro jutro! Kako lepo jutro...ravno je pokukal sonček skozi okno, pijem :kava:, potem pa pod en hiter jutranji tuš, da lahko sveža zaštartam ta sobotni dan. In kakšni plani za danes??? Jaz bom kr doma, za računalnikom, mam en kup dela, ki bi ga sicer na tako krasen dan z veseljem odložila, ampak se na žalost ne da. Metka vidim, da se septembra obe moživa, ti en teden prej kot jaz. Komaj čakaš a ne?
|
|
|
|
Dobro jutro na lep sobotni dan 2.7.2005 9:52:59
|
|
|
|
metka11
|
A dvomiš? Pri nama je blo to tko na hitrco. Zasnubil me je 04.06.2005, en teden po temu sva že imela določen datum. Če bi mi kdo pred enim letom rekel, da bom letos poročena, bi ga vprašala, če je iz norišnice ušel. Pa se je moj :love: kar hitro odločil za ta korak. Imata vidva že vse urejeno? Midva imava že rezervirano restavracijo, dala sva vabila delati, ko prideva z dopusta, bova imela osnutke narejene, potem pa traja še kakašen dan, da jih naredijo. Aja, pa seveda obleko imam že rezervirano. Seveda mojo. Zanj bova šla v šoping po dopustu. Imam občutek, da bo letošnje poletje full hitro minilo, ker jew treba še toliko stvari urediti. Lp metka11
|
|
|
|
Dobro jutro na lep sobotni dan 2.7.2005 10:10:23
|
|
|
|
tinkatonka
|
No pri nama je bilo malce drugače. Saj sva v začetku junija zvedela, da bova postala straša, pa sva se odločila in se bova tudi poročila pred tem. No midva sva že rezervirala gostilno, včeraj smo se dogovorili tudi z ansamblom, pa vabila pridejo v ponedeljek ali torek že stiskana. Obleke pa še nimava. :love: jo bo kupil, jaz pa jo bom po vsej verjetnosti dala šivat. Aja tud na UE sva poroko že prijavila. Naslednji teden pa greva v lov za prstani. Ja tud jaz mam občutek, da bo poletje mimogrede minilo ravno zaradi priprav na poroko. Kje se bosta pa poročila, če ni skrivnost?? Midva se bova na Bogenšperku. Tinkatonka
|
|
|
|
Dobro jutro na lep sobotni dan 2.7.2005 10:22:31
|
|
|
|
Primoza
|
Jaz pa resno delo (članki) pravkar končujem - tako da mi ostaja samo še finance poštimat. Ankaa je šla na Grintavec 2558 m, vendar je gori deževalo, zato se je na 2000 m obrnila in bo ravnokar prišla. Po majhnem kosilu pa običajen sprehod. Spet so ga vremenarji malo usekali z napovedjo.
|
|
|
|
Dobro jutro na lep sobotni dan 2.7.2005 10:23:32
|
|
|
|
metka11
|
Glede na to, da sva Gorenjca, bo civilna poroka na matičnem uradu na Bledu, cerkvena pa v cerkvi svete Katarine na Homu ( hrib nad Bledom). Midva sva tudi z ansamblom že dogovorjena, v ponedeljek pokličeva še fotografa, ko prideva z dopusta, bova pa šla pa v lov za prstana. metka11
|
|
|
|
Dobro jutro na lep sobotni dan 2.7.2005 15:23:18
|
|
|
|
Pikipoki
|
Metka!:rozica: V bistvu sem prošnjo naslovila že na forumu Poroka, vendar nisem dobila odziva. Ob prijavi na matičnem uradu dobiš knjižico o poroki - noter so mislim vse obletnice poroke (od prve pa do ...). Prosila bi, če mi lahko to skeniraš (za prepisat bo veliko) in pošlješ na moj mail ... Bila bi zelo vesela. HVALA!!!:rozica: LP
|
|
|
|
Dobro jutro na lep sobotni dan 2.7.2005 15:40:05
|
|
|
|
metka11
|
Ojla! Sorry,nisem vidla. Kakšno knjižico misliš? Midva sva na matičnem uradu dobila samo knjižico Moja poroka, to je neke vrste revija oz. vodič, kako vse izpeljati. Bom pogledala, če je to to, pa ti jutri pošljem, ko bom spet v službi. lp metka11
|
|
|
|
Dobro jutro na lep sobotni dan 4.7.2005 11:32:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Oj! Metka če me spomin ne vara, imava midve enak datum, a ne? 10.9.? Tlele na RR nas je pa res ful, k se bomo septembra!:bravo::bravo: Dej mi povej katere podatke od prič rabim za matični urad (prijavt se greva v sredo)- EMŠO in naslov tudi? Tnx!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?