Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje je naša Gwendoline ? 5.2.2010 14:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da je brskalnik sploh ne najde, se je izpisala?
|
|
|
|
RE: Kje je naša Gwendoline ? 5.2.2010 14:50:01
|
|
|
|
špelin@
|
Misliš Gwendolen, kajne? Če pogledam njen ticker, bi si skoraj upala trditi, da je že šla rodit.
|
|
|
|
RE: Kje je naša Gwendoline ? 5.2.2010 14:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Misliš Gwendolen, kajne? Če pogledam njen ticker, bi si skoraj upala trditi, da je že šla rodit.
|
|
|
|
RE: Kje je naša Gwendoline ? 5.2.2010 18:26:36
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Misliš Gwendolen, kajne? Če pogledam njen ticker, bi si skoraj upala trditi, da je že šla rodit. Špelin@, tako je ja, oh, sem izgleda preveč po domače zapisala pa sem falila zadnji del nicka ... sorči ... važno je da mislimo isto osebo Sem jo našla, hvala, ja je rodila januarja, o ostalih podrobnostih pa bo poročala sama ......
< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.2.2010 18:29:03 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?