Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolniška zaradi otroka in zobar 4.2.2010 10:46:49
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Zame nega pomeni čas, ko sem sicer v službi. Popoldne ga lahko čuva tudi očka. Takrat ne samo, da bi šla h zobarju, tudi v trgovino grem. Kot sem že enkrat povedala na eni temi - moj delovni čas je uradno od 8:30 do 16:30 in to je čas, ko ni nikogar, ki bi mi čuval bolnega otroka. To je tudi čas, ko mi CSD daje nadomestilo plače (je specificirano na plačilnem listu - po 8 ur dnevno). Zakaj bi torej morala bit popoldne doma Definitivno pa ne bi šla h zobarju dopoldne, če bi bila naročena, ampak bi si poskusila prestavit. Konec koncev tudi med službo ne bi šla h zobarju, al kako?
|
|
RE: bolniška zaradi otroka in zobar 4.2.2010 13:59:50
|
|
|
|
živa
|
A se hecate? Ali res sploh razmišljate o tem? Če mi lahko kdo popazi otroka, ki ne medli od vročine in je že čisto ok, samo še vrtec ne more, potem grem jaz ne samo k zobozdravniku, ampak opravim še kaj drugega, tudi če ni tako nujno. In jaz grem tudi med službo k zobozdravniku, enkrat na leto na pregled, če me že ravno ne more naročiti popoldne. Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 4.2.2010 14:00:47 >
|
|
|
|
RE: bolniška zaradi otroka in zobar 4.2.2010 14:43:57
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Če mi lahko kdo popazi otroka, ki ne medli od vročine in je že čisto ok, samo še vrtec ne more, potem grem jaz ne samo k zobozdravniku, ampak opravim še kaj drugega, tudi če ni tako nujno. Zakaj pa, če imaš varstvo, nisi v službi? Vidiš, tega pa jaz ne razumem...
|
|
RE: bolniška zaradi otroka in zobar 5.2.2010 0:06:36
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: živa Če mi lahko kdo popazi otroka, ki ne medli od vročine in je že čisto ok, samo še vrtec ne more, potem grem jaz ne samo k zobozdravniku, ampak opravim še kaj drugega, tudi če ni tako nujno. Zakaj pa, če imaš varstvo, nisi v službi? Vidiš, tega pa jaz ne razumem... Saj navadno sem , ko mine ta hujša vročina. Če pa že ostanem doma na bolniški, to storim, ker: 1. nimam varstva cel dan (tudi stari starši imajo svoje obveznosti) 2. se mala dva, če sta še malo razštelana zaradi bolezni, rada crkljata z mano .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?