|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarrrrrr
1.7.2005 20:15:54   
AlenkaIST
Haj punce, kako ste. Dva dni sem malo čofotala po slani vodi :morje:, danes pa sem imela UZ v 12 tednu in pol. Vse lepo kaže. Ima rokice in nogice s katerimi je veselo mahal in brcal:sloncek::sloncek:. Ga pa vse skupaj ni prav nič motilo, saj je še red koncem pregleda pokazal hrbet in zaspal:zmeden:. Tako da nismo dobili lepe slikice.
Trebušček se napenja, počutje pa izboljšuje. Kako pa kaj pri vas?
Pa lep večer vam želim, Alenka:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarrrrrr
1.7.2005 20:25:47   
štručka
Mi smo bili ta teden na UZ in videli majckene rokice ki so se gibale kot da bi mali/a plesal/a, določili smo trajanje nosečnosti, dolžino deteca in to, da je vse tako, kot mora biti. Včeraj smo dali še nekaj "flaš" moje krvi v preizkave.
Moj trebuh je napet in okrogel, baje je za ene 10 tednov prehiter, kljub temu, da se v 10 tednih nisem zredila.
Slabosti so pa že zamenoj (trkam po lesu).:bravo:

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarrrrrr
1.7.2005 20:29:50   
LE&TA
Pozdravljena, Alenka!
Kaj pa ostale januarčice? Oglaste se kej!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarrrrrr
1.7.2005 20:33:39   
LE&TA
Kaj se je zgodilo z mojim sporočilom!:hudicek: je mel prste vmes.

Naj ponovim, u glavnem sem mela dans pregled, vzeli so mi 2 epruvetki krvi, vse je OK. Mi je G nardila UZ, tko da sem prvič vidla najino :duda: in dobila slikco. Sicer sem jo mogla 2x vprašat kje je kaj! DRug teden mam NS in bom malo več vidla, pa verjetno bo boljdolgo, ker dans je blo kr hitro, tko da nisem kej dosti vidla ( sej nisem niti vedla kam gledat!)
Počutim se pa odlično!

No to je manjkalo vmes!!
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarrrrrr
1.7.2005 20:34:37   
Lumpi
No, jaz še kar pridno študiram in upam, da bom v ponedeljek naredila izpit.

Drugače pa nič novega. Komaj čakam, da imam nuhalno, pa da vidim, koliko je v 5-tednih zrasel.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarrrrrr
1.7.2005 20:43:06   
rija
Hojla, pri meni tudi nič kaj posebnega, razen, da mi je ful tečno. Sem imela ta teden pregled, pa zaenkrat ne kaže nič kaj posebnega. Komaj čakam na nuhalno 8.7. pa ravno na moj rojstni dan! Mislim, da bo to najlepše darilo...
Upam tudi, da so slabosti zgodovina, trebušček pa se začne malo bočiti.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarrrrrr
1.7.2005 23:37:13   
Nannn
LE&TA ane kako dober feeling videt prvic :duda: na UZ :bravo: sem mislila da si ze imela UZ prej...jest mam pa sele 25.7.ko pridem iz morja tretji pregled in takrat ne bo UZ-ja in si sploh ne predstavljam kaksen bom sploh mela pregled...jest bi spet malo UZ-ja :) ampak ni panike...moj :love: se je ful zakuril ko mu je dr.Stah na NS zacela razlagat za 3D UZ in sedaj mi ful tezi da naj poklicem dr.Pusenjaka da grem na jesen na ta UZ....moj :love: bolj nor na bejbija in mojo 9nebesa kot jest :)-

Sem drugace cist v redu edino kar me daje je zaprtost in ze cel teden nisem sla na WC :(( bom se par dni pocakala potem bom pa videla kaj bo...

Se vedno nisem nic vaj za medenico nasla...nic na netu nic mi ne zna nobeden svetovat :(( grem raje spat k sem se zacela sama seb smilit...

Nocko Nannn :muca:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarrrrrr
2.7.2005 9:25:45   
Nyah*
Hojla so:nosecka: moje!

Tudi jaz se ze bolje pocutim, miomogrede cel teden sem napol medlela od slabosti, vroce je bilo, bruhala sicer nisem, sem bila pa ful zanic:(.

Danes sem ok, upam, da tako tudi ostane!

Drugace imam 2. pregled v torek, 5.7., upam, da bom spet imela UZ in videla svojega skratka kako rates. :love: sicer ne more z menoj, ker dela, ampak bo sel pa drugic, kaj ces.

Trebuscek ni se nic zrasel, kile mi gredo bolj pocasi nazaj gor (sem 3 izgubila), ampak za to bo se cas ane :)-:)-:)-:)-.

Lepo sobot in nedeljo vam zeli, veliko dobrega pocutja,...

:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarrrrrr
2.7.2005 10:01:16   
Anonimen
Jz sem pa včeri imela 2. pregled, pa nisem imela UZ-ja:zmeden::((

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarrrrrr
2.7.2005 10:36:00   
LE&TA
caffee, nč ne skrbi, sej na vsakem pregledu ni nujno da ti dela UZ, to je čist od G odvisno. Jst sm tud mela drugi pregled, pa sem bla prepričana da ne bo UZ, pa mi ga je nardila! baje pa ga lahko tud sama plačaš, če želiš da ti nardijo, al pa reči G naj ti nardi, pa ti morda rata zastonj!! Srečno!:rozica:

Nannn, si pa ful boga k ne moreš na WC. jst zaenkrat nimam teh težav. Kako pa tvoja prebava prej, a si mela tud prej kake težave' Pravijo da Donat odpira tudi najbolj zaprte! :):):)
Kar se tiče UZ je res ful dobro, jst zdej slikco kr gledam in se mi zdi ful noro. Počasi se bom začela mal bolj zavedat da se v meni res neki dogaja!! Grem pa v četrtek na NS! Takrat bom pa oči mela še bolj odprte, pa verjetno bo dlje trajalo kot zdej na pregledu, ko sem komaj kaj vidla! Pa še moj :love: gre z mano, ker sem najprej mislila da bo v službi! Tud on komej čaka!!:bravo:

Lep vikend vsem :nosecka:! Končno je posijalo sonce in jst že veselo sušim perilo, sobotna opravila, pač!

:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarrrrrr
2.7.2005 12:02:47   
Anonimen
LE&TA, jz grem tudi v četrtek na NS k Strahovi v Domžale. Kam pa greš ti?

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarrrrrr
2.7.2005 12:59:22   
tinkamiška
Hej, hoj!

Se vam malo oglasim;)

Jst se počutim dobro z občasnimi sekundnimi slabostmi, tako hirto, kot pridejo, tudi grejo:)-

Nannn praviš, da si zaprta, tudi jst sem bla in to na dopustu, pol sem pa pojedla malo ajverja in broblem je bil rešen, zgleda, da sem odkrila en nov način odpravljanja zaprtosti:)-:)-:)- Zdej je boljše, je pa res, da pojem ogromno sadja, mogoče je tudi zato boljše.

Ampak ves čas me išči v želodcu, če se preveč najem, je sploh grozno, če pa premalo sem pa spet takoj lačna.

Jst mam tudi zdej pregled po NS brez UZ. Pa mi e zanjič ena napisala, da me bojo tehtali, pa da bom dala urin, kri,...no sej en tak pregled sem že mela pred NS, pa sej je treba to večkrat dat menda skoz.

Danes grem na dekliščino od prijateljice in upam, da ne bom že ob 11ih čisto zaspana, pit ne smem in mi tako ne paše, mogoče kakšen deci, kaj več pa ne.

No lepo se imejte čez vikend, pa upam, da bo tudi na našem koncu malo posijal sonček:)

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarrrrrr
2.7.2005 15:24:11   
LE&TA
Caffee, jst grem na Ns v Postojni! Jo opravlja moja G!
Bom poročala, ti pa tudi, ne!?

tinkamiška, ti si kar privošči kak deci črnega, je dobro za kri, boš mela naslednjič na pregledu dobro kri! Pravzaprav bi mogla spit en deci terana!!:)

Pr nas je sončno, vendar ful piha (ja kdaj pa ne!?), Zato sem oblečena kar trenerko! Pa še nimam kaj počet! Help! Pridte debatirat! Kje ste, januarčice!

jst delam sam še pondelk in tork, pol mam pa dopust do 24.8.! Lepo ne! Ja tako je v šolstvu!:sloncek::sloncek::sloncek:

Lep vikend!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarrrrrr
2.7.2005 16:30:49   
AlenkaIST
No, tukaj na Mengeškem koncu kar lepo sonček sije. Verjamem pa da bolj na primorskem veter piha. Jaz imam zdaj dol pri Knežaku malo nečakinjo:duda:. Staro komaj teden dni. Upam, da jo ne zebe preveč.

Ali katera hodi v ZD ŠIŠKA??:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januarrrrrr
2.7.2005 23:12:07   
Nannn
Helou,

Evo mene sem se potepala cel dan :bravo: po vrhu tega pa papala skoraj cel dan ker sem bila na pikniku...in se pocutim tako napihnjeno...LE&TA men Donat nic ne pomaga...pravjo da je bols ce ga mal segrejes in malcenga spijes in tocn to delam...sadja res ogromno pojem...banan ne smem,grozdja,hrusk...jem ogromno jogurtov in kaksnih mislijev...ma ne vem vec kva naj se vse probam...sedaj testiram suhe slive namocene v vodi(smesko ki kaze fuuuuj)

Aja Alenka jest sem iz Kamnika sorry na privat sem ti napisala :ups: avtomaticno napisem ker sem vcasih zivela v Lj...v ZD Siska imam splosno zdravnico vse ostalo v Kamniku...vcasih sem zivela v Siski...

Jest se tud spasujem kaj bom pocela na tretjem pregledu...itak vem da mi ne bo delala UZ...pa tko sem se navadila da sem do sedaj imela skoz...dva UZ-ja pri moji G potem pa se dva UZ na urgenci in se v cetrtek pri dr.Strahovi...danes sem sla se dopoldan do prijatelja ki mi je skeniral fotke mojega :duda: in nato sva jih sprintala da bom dala ze kaksno v album ker originali z casoma zbledijo in se nic vec ne vidi...pa seveda v okvir gre kaksna :bravo:tak en nasvet vec vam ne bo skodil...

Lepo se imejte Nannn :zaspan:

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?