Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 19:04:54
|
|
|
|
gamini
|
Sicer nimamo takega PS, ampak jaz vedno najprej preverim filter. Vsaj to je pri nas vzrok, kadar se izpiše E...
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 20:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
za to napako ne vem. običajno pa so napake tipa ID10T
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 20:43:18
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop za to napako ne vem. običajno pa so napake tipa ID10T
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 20:46:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop za to napako ne vem. običajno pa so napake tipa ID10T ne vem če si res nisva kakšnega takega potrdila pridobila o nakupu...mater, mi je žal za ta stroj kolikor imam las in kocin po telesu, mater hudiča
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 20:47:04
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz imam candy alise, ampak nikjer nobenega displaya.
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 21:06:44
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz imam candy alise, ampak nikjer nobenega displaya. Na mojem ga tudi ni. In prav vesela sem, da je tako.
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 21:11:44
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz imam candy alise, ampak nikjer nobenega displaya. jz imam candy alise gow 485 d, tale: ....sama (****) elektronika bemu mat...zdele po netu brskam in čedalje bolj se mi dozdeva da je šla v maloro elektronika, bemu mast...HB je v garanciji, ampak najraje bi šla v IT., direktno na Candy pa bi ga taglavnim v ksiht zabrisala, mater jim šelebajzarsko....joooj, kva sem besna ej!!! Candy nikoli več, majko milo, grem raj v Hofer po najbl cheap stroj, bo ziher bolj kvaliteten...bemu mast!!
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 3.2.2010 21:14:32 >
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 21:20:15
|
|
|
|
silvya
|
Zato pa jaz nisem kupla takega z displeyem. Sem videla pri taščinem elektroluksovem kako to zgleda. ko je bil po 4ih letih totalno fuč in mečalca ji ni jemal že od vsega začetka in se ga ni dalo popravit.
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 21:33:38
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Zato pa jaz nisem kupla takega z displeyem. Sem videla pri taščinem elektroluksovem kako to zgleda. ko je bil po 4ih letih totalno fuč in mečalca ji ni jemal že od vsega začetka in se ga ni dalo popravit. ja, ma sej - jz bi tut, če bi sama kupovala, kupila tistga na mehanske komande torej na knofe za vrtet Sej ne vem če sploh še obstajajo . Tko je pa moj desc ga kupt šel sam, in njemu je seveda ful važn, da ima vsak stroj čimveč funkcij, pa da je oh in sploh in če se le da, najnovejši model, če se pa še na ekranih številke in črke svetijo...OMG, pol pa sploh ni važn kolk stane ...ker pral/sušil pa on itak ne bo. Ker "se ne spozna" Preklinjam ta stroj že odkar ga imamo...Upam vsaj da je tko crknil, da se ga sploh ne bo dalo popravit, pa da novga vzamem...bemu sunce...kaj naj zdej z bobnom mokrega neopranega perila pišuka?!...ja glih na roke grem zdele mencat 8 kil perila...mater
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 22:52:43
|
|
|
|
Urša
|
Mi imamo Hooverja, sej to se mi zdi, da je imajo skupaj firmo s Candyjem in se nam je isto pokazalo E pa ena številka, ne vem točno katera in ja, je šla elektronika! En mesec pred pretekom garancije. Fino, zdej lahko čez 2 leti spet pričakujem kej tazga!
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 23:00:16
|
|
|
|
Naja31
|
No, jaz imam očitno drug model, brez displaya. Serviser od candy-ja je ultra prijazen, ampak da ga dobiš pa ni enostavno. Pokličeš na 041 505 318 (pooblaščeni servis, ljubljana), poveš problem, pustiš številko in potem te serviser pokliče zvečer (ali ko bo imel čas), da se zmenita za termin. Pri nas je trajalo skoraj 5 dni, da je končno prišel. Ena nogavička je zlezla v boben in stroj ni več vode pumpal. Sem mislila, da se mi bo zmešalo od umazanega perila.
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 3.2.2010 23:25:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
hvala Naja31 - grem jutri zjutraj takoj v akcijo... po eni strani upam, da se je zabasal kakšen štumf (in celo upam, da niso kakšni kamenčki, ki jih naša tavelika tako rada vlači po žepih..), po drugi strani pa si želim da bi bila kakšna serijska napaka in da bi ga lahko zamenjali za drug stroj...Ker ta mi res živce kravžla..
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 4.2.2010 8:14:57
|
|
|
|
špelin@
|
Vidim, da ti bo tale stroj res požrl živce IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor grem raj v Hofer po najbl cheap stroj, bo ziher bolj kvaliteten...bemu mast!! Imam pralni stroj in sušilca iz Hoferja in sta odlična
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2010 8:42:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 4.2.2010 11:18:34
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo mene neki druga ejzi zakaj hudiča t anovi pralnis troji če daš prat na normaln program perejo takoooooo dooooolgoooooo? grrr to mene tk jezi.... ej, mene tudi! Nedolgo nazaj sem tukaj na rr pisala v zvezi s pranjem in se nekatere (vključno z mano) niso mogle načudit, kako lahko ena žehta (pranje+sušenje) traja skoraj 6 ur!? Ja pišuka, ko bom na šiht hodila, si bom morala prav dopust vzet če bom hotla imet oprano in posušeno..wtf...
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2010 12:02:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 4.2.2010 12:28:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
candy ni svojega denarja vreden, kaj naj drugega rečem...no, a ni res?
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 4.2.2010 15:51:06
|
|
|
|
poli*
|
Mi smo meli candyja že kar neki let nazaj... ravno takrat smo mogli nov stroj kupit, ko je prišla tista reklama ven, da je najbolj tih.... in mi ga kupimo ... Bolj glasen je bil, kot Gorenje star 25 let! No, čez 6 let nam je crknu... in to nepopravljivo . Pa smo rekli, da nikol vč te znamke.
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 4.2.2010 19:23:31
|
|
|
|
Volga
|
ne vem, jaz imam zdaj že drugega pralno sušilnega, kandija, pa dela. dam pa na program velikokrat 32 minut, na 50 stopinj, pa na sušenje, pa je potem ene dve uri vse skupaj. Meni dela zaenkrat, drkam.
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 4.2.2010 20:50:21
|
|
|
|
TomTaylor
|
Evo, da sporočim - prišel serviser...v glavnem..ena žička od elektronike se je nekam zapela in so jo vibracije od centrifuge odtrgale, zato je sfrkalo vse programe. Je imel glih 2 minutki dela..
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2010 21:45:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 5.2.2010 7:15:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo zdaj pa veselo na pranje.... volga daj ti men prosim po doamč razloži glede sušenja en sonček, pa on dva sončeka, pa tist likalnik, pa obešalnik... ker men ni nič jasn... ponavad dam sušit na dva sončeka in 90min.... aja karkoli pač sušim dam tk.... Jah, zdaj ne vem točno, kater stroj imaš, nimam pa niti točno v glavi glede teh znakov. Jaz dam na obešalnik, ker tisto pomeni, da cunje posuši toliko, da so za pospravit v omaro. vedno dam na obešalnik. Daj malo v knjigo poglej, saj je vse razloženo.
|
|
|
|
RE: candy alise - napaka E11? 5.2.2010 18:13:35
|
|
|
|
Gina
|
Jaz mam sicer hooverja , ampak to je v bistvu candy = sranje na kvadrat. Ne vem kako me je moj lahko prepričal, da smo to kupili, pa še sušilec in pralni stroj - oba. Pralni je bil samo 5x v popravilu v treh letih, sušilec je pa vsake tri mesece. Pa spet tuli, bo šlo kmalu spet nekaj. Kadar pokaže E11, to pomeni samo to, da je prišlo do napake. 2x je bil res samo filter, pa je moj popravil, 5x je bilo pa nekaj drugega. Vmes je bil tudi toliko pokvarjen, da so ga morali prav odpeljati, pa sem menda skoraj 2 meseca prala na ta star stroj. Še hujši je pa sušilni, ta je pa res grozen. Pere pa tako dolgo, ap suši seveda tudi precej dolgo zato, ker pere oz. suši tako veliko kil robe. Pri nas 9. Ampak vse skup vseeno ne traja 6 ur, čsit zihr da ne. Mislim da najdaljšo rundo res 150 minut pere, belo perilo, pa kaže kao da bo sušil tri ure in pol, ampak nikdar ne suši več kot 2 uri, je pa resnica,. da nikdar ne dam sušit celega stroja not, ker potem bi šele bil pokvarjen, ko ne bi mogel potegnit vsega...... Ma bom nehala jamrat, skratka, če se imaste kaj rade, ne kupujte si hooverja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?