|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrogestan?
3.2.2010 14:12:13   
Anonimen
Pozdravljene,

V torek sem imela punkcijo (hormonska terapija z gonalom in cetrotidom) in od danes dalje (2.dan) do ET moram jemati utrogestan (3x 2 tabl.).
A ste imele kakšne posebne reakcije na utrogestan? Jaz sem malo zaspana, drugače pa sem ok.
A je šla katera v službo 3. dan punkcije in je jemala utrogestan? Brala sem samo, da so reakcije započasnele in se ne sme avta vozit, možne so pa tudi vrtoglavice (jaz jih nimam).

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrogestan?
3.2.2010 16:08:03   
Serendipity
Utrogestan - utrujenost oz zaspanost. Predlagam, da ga jemlješ vaginalno, potem so manjši učinki. Če sem ga spila, me je v trenutku vrglo - utrujenost, zaspanost, vrtoglavica ... drugače pa skoraj nič user posted image Jaz sem ga jemala od punkcije do 11. tedna nosečnosti in bi bilo težko ne vozit avta vmes user posted image  user posted image
*držim pestke za plusek*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2010 16:47:53   
Anonimen
Serendipity,

če te prav razumem, nisi bila na boniški?
Meni je sestra rekla, da ga 2 dni naj jemljem oralno, nato pa vaginalno.

Hvala za lepe želje user posted image .

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2010 17:51:06   
daga79
moje izkušnje, ki še vedno trajajo....

nespečnost, zelo slabo spim skoz nekaj sanjam
zaprtost!!!!
omotičnost
drugače pa vse Ok jemljem jih vaginalno, pravijo da imajo večji učinek kot če jih ješ ... enim je slabo če jih jedo druge dobijo vnetja z vaginalno uporabo ??? vsaka drugače

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2010 18:51:32   
Anonimen
Punce,

nobena mi še ni odgovorila a ste ble v službi al na bolniški in kdaj ste šle v službo?

Res bi mi to zelo veliko pomagalao. Sej vem, da je vsaka razred zase, ampak vseeno.

Pozdravček

(odgovor članu daga79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 18:56:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2010 19:12:39   
mojca98
Rebeca hvala ti za vzpodbudno mnenje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2010 0:38:10   
Muca83
Jaz sicer nisem imela umetne oploditve, mi je pa G predpisala utrogestan preventivno, ker sem imela 2 SS. Jemala sem ga na oba načina in nisem imela prav nobenih stranskih učinkov! user posted image Tako, da ni nujno, da so stranski učinki. 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu mojca98)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

NESPEČNOST OTROK PO NOČI
MAMICA TREH

RAZLOGI ZAKAJ JE NESPEČNOST OTROK PONOČI?

VASA MNENJA (59%)

KAKO RAVNATI (41%)

Število vseh glasov: 76

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!