aisha
|
pozdravljene! pri nas je pa takole: ta mali je star sedem mesecev, do sedaj je ful rad jedel vse po vrsti, ima že dva zobka spodaj, ki sta mu zrasla brez vsakršnih problemov. prejšnji teden je začel manj jesti in imel bolj mehko blato, čez vikend dobil visoko vročino, same izpuščaje po celem telesu, ful drisko, je samo spal, malo jedel, malo pil, je dohtarca rekla da je viroza. zdej je boljše, ampak ima še vedno drisko, je kar naprej zaspan, ponoči se kar naprej zbuja, malo poziza, pa spet zaspi za dve uri. je sitn, nč mu ne paše, je pa skoraj nič. ponoči malo mleka, zjutraj okoli 40-50 ml. mlečne kašice, popoldan zelenjavno-mesno kašico, zvečer malo mleka. se mi zdi da je že kar shujšal. ali ima katera podobne izkušnje in bi to lahko bili zobki? aja,pa še to, zdi se mi da mu kuham eno in isto hrano (dopoldan sadje, za kosilo pa kašico (riž, korenje, krompir, meso, blitvo, cvetača), prosim dajte mi še kak recept, kaj pa ve kuhate? ali daste kdaj preostalo hrano v hladilnik in jo otročkom ponudite drugi dan? upam, da nisem preveč zatežila, najlepša hvala vsem za odgovore!
|