Urska09
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mene zanima,kaksne imajo vasi najstniki svoje sobe. Moja 14letnica ima vecinoma bombo.Se mi zdi,da jo ves cas teram naj pospravla,tako,da imam ze sama vcasih slabo vest,kako jo skos samo nekaj maltratiram Saj pospravi,ampak kaj,ko je koj isto kot prej.Pa za omaro recimo potrebuje pol dneva,da jo v red da,vmes kar nekaj meditira,plese,poje,gleda tv....katastrofa.Sem ravn sesala,grem v njeno sobo,mi je kar slabo postalo,kaksna je.Sem raje kar vrata zaprla. Do pred kratkim,sem ji velikokrat jaz naredila generalno,mi ni bilo tezko,ker imam rada red,sicer sem kar zivcna.Zdaj imamo dojencka in mi ne znese. Res katastrofa,sploh ne vem kako naj jo naucim reda Hi, hi, pri našem je enako, samo da ima 11 let. Kot bi bomba treščila. Dokler nismo dobili dojenčka sem mu non-stop dihala za ovratnik in mu težila. Rezultat: soba je bila več ali manj ves čas pospravljena. Zdaj imamo drugačen režim, ker mi seveda teženje ne znese več. Enkrat tedensko mora v nulo pospraviti sobo, za ostalih 6 dni me pa ne briga. Naj živi v svinjaku. Jaz sem bila še hujša najstnica. Po več tednov nisem posesala svoje sobe, povsod so ležale umazane cunje. Mama se je ves čas spraševala, kakšen svinjak bom imela, ko bom šla na svoje. Ha, ha, ravno obratno! Pretirano redoljubna sem. Skratka, ne sekiraj se. Velika večina najstnikov ni redoljubnih. In najstnice ne boš navadila na red.
|