|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohištvo Planet Alples
2.2.2010 12:18:17   
slovenka
Z možem urejava mansardo za otroka in sva izbrala Planet od Alplesa. Sem že prebrala, da ste številne zelo zadovoljne s kvaliteto njihovega pohištva, nam pa zelo ustreza nabor elementov, kakor tudi barve - bi namreč za punčko in fantka kupila to pohištvo, le da v različnih barvah... Pa me zanima, če je katera že preverjala cene - jaz sicer Mercator pik ne zbiram, tako da brez tega - ali pride to pohištvo ugodneje v Mercatorju ali morda v Lesnini? Hvala!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pohištvo Planet Alples
2.2.2010 12:26:13   
zmajaz
Nam so naračunali za otroško sobo za dva otroka v Mercatorju  1965 eur s 5% gotovinskim popustom - plus seveda pike, teh bi bilo za 340 eur in bi jih lahko takoj vnovčila na primer za jogi. Za primerjavo - soba v podobni postavitvi od Izi Mobili bi stala z 22% popustom 3100 eur.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2010 12:30:13   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Nam so naračunali za otroško sobo za dva otroka v Mercatorju  1965 eur s 5% gotovinskim popustom - plus seveda pike, teh bi bilo za 340 eur in bi jih lahko takoj vnovčila na primer za jogi. Za primerjavo - soba v podobni postavitvi od Izi Mobili bi stala z 22% popustom 3100 eur.

Ma, saj jaz imam to pika kartico, samo je nikoli ne uporabljam. A to potem tako gre? Da dobiš pike, pa jih kar takoj uveljavljaš? user posted image Za našo pupo bo po neke izračunu na internetu pohištvo stalo 1700 eur, za fanta pa še ne bomo kupovali, ker je še v trebuhu, ampak malo kasneje... ampak tudi na 1700 eur bi se potem te pike že poznale, ne? Sem pa zasledila na drugi temi, da so imeli v Lesnini 20% popust user posted image Morda bo še kakšen user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2010 12:32:45   
**Tinkara78**
Jaz sem kupila omare Planet pred dobrim letom v Lesnini, ker ni bilo razlike.

Je pa najboljše preveriti kdo da koliko popusta in potem preračunati za pike.

Zdaj bomo kupovali še posteljo, pisalno mizo,... sicer moram najprej se z njihovim arhitektom zmeniti če bodo šle skozi predelave postelje.

Mi smo zadovoljni.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2010 12:50:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Ma, saj jaz imam to pika kartico, samo je nikoli ne uporabljam. A to potem tako gre? Da dobiš pike, pa jih kar takoj uveljavljaš? user posted image Za našo pupo bo po neke izračunu na internetu pohištvo stalo 1700 eur, za fanta pa še ne bomo kupovali, ker je še v trebuhu, ampak malo kasneje... ampak tudi na 1700 eur bi se potem te pike že poznale, ne? Sem pa zasledila na drugi temi, da so imeli v Lesnini 20% popust user posted image Morda bo še kakšen user posted image

Jaaa, spremljaj mal reklame. Pri nas je blo prejšnji teden še dodatnih 15 % popusta, se pravi 35%. To se pa že pozna, ne?user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2010 13:05:45   
slovenka
Didli, kako še dodatnih 15%? K tistim 20%? A pol to še velja ali kako? user posted image

Aja, pa kaj ti tu? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2010 13:07:07   
Anonimen

Didli, kako še dodatnih 15%? K tistim 20%? A pol to še velja ali kako? user posted image

Ja, k tistim 20% je blo še dodatnih. V eni izmed trgovin je blo celo do 90% ceneje na program Alples pohištva. v stilu...samo ta petek.... pa grem zdejuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2010 13:08:39   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2010 21:28:28   
muca79
Mi smo kupili pred dobrimi 7 meseci v Lesnini in sem bila zelo zadovoljna, ker ti lepo pripeljejo domov in zmontirajo. Tako, da jaz navijam za Lesnino ker une pike so za moje pojme samo zavajanje da porabiš pri njih denar ker ti ko kupiš spalnico za nevem koliko pik, ki jih dobiš bom morala spet v merkatoju to tudi porabit in potem nakupuješ še več kot rabiš.
Ampak to je samo moje mnenje, je pa res da pogledaš kje je cenejše ker denar nobenemu ne pada iz drevesa.
Pa dober nakup in jaz sem zelo zadovljna s sobo user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2010 21:58:50   
nananaja
Motaža za alples je tud v merkatorju in drugih prodajalcih, nad določenim zneskom, mi smo kupili za nekej čez 600€ zaenkrat, pa je montaža bila zastonj. Mislim, da je to v domeni Alplesa, da nudi montažo ( čeprav pride privatnik) in servis, ne pa prodajalne.
Glede pik in popustov je pa tako, da vsak prodajalec na svoj način išče kupce, eni s popusti, drugi z bonusi. Mene bolj motijo tisti, ki ponujajo popuste, potem pa se predvideni rok podvoji, čeprav vplačaš kar nekaj vnaprej, češrav bi isto firmo drugje dobil v predvidenem roku.

(odgovor članu muca79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2010 8:05:08   
anckabancka
V Alplesu imajo vsake toliko časa akcije in imajo večji popust. Nazadnje so ga imeli 2 tedna nazaj. Malo se pozanimaj pri prodajalcih in če se ti ne mudi preveč, počakaj na popust. Midva sva si ravno par dni pred popustom izbrala otroško sobo in potem počakala na popust. Samo zdaj imava za čakat še mesec, da bo sobica gotova.

Sva pa šla v salon Prevc v BTC.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2010 12:49:25   
anckabancka
Evo, jutri nam že pripeljejo sobo - 14 dni po tem, ko sva jo naročila! Super user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2010 14:55:13   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, k tistim 20% je blo še dodatnih. V eni izmed trgovin je blo celo do 90% ceneje na program Alples pohištva. v stilu...samo ta petek.... pa grem zdejuser posted image

Saj se hecaš, ne? user posted image Ne me zdaj morit, no user posted image

Hvala vsem za informacije. Ja, se nam ne mudi preveč. Tam za prvi maj, če bi montirali, bi bilo ravno fajn... Imam po katalogu od Alplesa narejen seznam elementov, ki jih potrebujemo, in mislim, da najbolje, da ta seznam nesem v par trgovin, da mi naredijo predračun...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...
Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?