|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moško britje
3.2.2010 13:31:13   
Anonimen
Gilette Fusion Power ima, brije se na 2-3 dni. Odvisno od narave dela. user posted image

S tem old school brivnikom bi si pa še kaj naredil pomoje user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
3.2.2010 13:40:55   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

No moj dragi je mel tole v mislih:

http://jfox61.home.comcast.net/images/solingen4.jpg

In vceri sm ga spet povprasala kaj si misli o tem.. in je reku da on bi najrajs to, ampak da je tud precej drago in da verjetno rabis kr izkusnje.user posted image

http://www.amazon.com/Merkur-Heavy-Double-Razor-Blades/dp/B000QYEK88

No jest sm naroču tega.

Ja, s tisto britvijo morš met pa kar jajca, da se obriješ :). Drugač mu pa povej, da je posnetkov britja s tole britvijo ko toče na youtubu. Nej vpiše straith razor, pa bo videl.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
3.2.2010 13:42:49   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

No moj dragi je mel tole v mislih:

http://jfox61.home.comcast.net/images/solingen4.jpg

In vceri sm ga spet povprasala kaj si misli o tem.. in je reku da on bi najrajs to, ampak da je tud precej drago in da verjetno rabis kr izkusnje.user posted image

S tem sem si pa jaz noge začela brit.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
3.2.2010 13:43:15   
kalbo
Za brivnik na navadne želetke sem pa tud jest mislil, da se bom poklal, pa se nisem niti malo. Tist fuzion mi je pa kar skakal po faci.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 54
3.2.2010 13:47:16   
baguSka
no sej verjetno ve... da je tam veliko tega... ampak za1x je itak nasu svoj brivnik, tako da ostaja pri tem... user posted image

pety - nooogeeee!!?? user posted image wauuu - svaka cast, ce so ostale cele... user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 55
3.2.2010 13:50:54   
pety78
pety - nooogeeee!!?? user posted image wauuu - svaka cast, ce so ostale cele... user posted image

Tu pa tam je bila kaka nezgodica. user posted image
Sestra se je učila za frizerko in mi je prvič ona noge s tem pobrila, potem sem si jih pa lep čas kar sama.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
3.2.2010 14:57:08   
Colt
Hm...mach 3 klasičen ter gel Nivea. Ta gel je sploh zakon ker mi traja 3x dlje kot od Gilette. Sicer pa....ponavadi se brijem vsak drugi dan, kr v službi, ko pridem direkt izpod tuša. Takrat gre najlepše user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 57
3.2.2010 15:05:02   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Tu pa tam je bila kaka nezgodica. user posted image
Sestra se je učila za frizerko in mi je prvič ona noge s tem pobrila, potem sem si jih pa lep čas kar sama.

no, sam da so noge se uporabne.. user posted image

..

jst si jih pa kr z depilatorjem... kar sicer moskim priporocam za daljso gladko obstojnost, za bolecine pa ne garantiram!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?