Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 10:29:56
|
|
|
|
trobentic_@
|
A ste redno hodili k zobozdravniku?To kar naenkrat noče? No,pri moji sosedi fantek tudi ni hotel odpreti ust,pa so mu vse na silo popravili-res pa je da sploh niso obiskovali zobozdravnika :/ kakšnega nasveta nimam-kot to da je treba redno na 6 mesecev hodit
< Sporočilo je popravil trobentic_@ -- 1.2.2010 10:30:36 >
|
|
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 10:39:04
|
|
|
|
erna14
|
ja midva hodiva na 3 mesece k zobozdravniku da mu dela premaze cez zobke in nikoli ni bilo problema oz z malo pregovarjanja nam je uspelo da je drzal ustka odprta....ampak zdaj ko ga boli pa ni govora.....
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 10:43:27
|
|
|
|
trobentic_@
|
Hja no,mi smo ogromno knjig prebrali in moj tudi zna da pač včasih boli ,ko zobozdravnik ali zdravnik kaj dela,ampak da je potem boljše-lepše... Poskusi z kakšnimi nagradami ,drugače pa ,če ne bo šlo zlepa,bo pa moralo zgrda A zobozdravnica ni nil videla,če hodita na 3 mesece
|
|
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 10:45:50
|
|
|
|
erna14
|
ja je ampak je delala sam premazze da nebi slo naprej,ampak je ocitno slo...tako da zdaj bo trba nekaj nardit
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 10:53:11
|
|
|
|
trobentic_@
|
če imate knjižnico kje blizu pojdite kakšno knjigo iskat.Imajo zelo dobre knjige glede zobkov-bakterije zakaj,kako....
|
|
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 10:55:51
|
|
|
|
erna14
|
ja bova pa zdajle iscem po netu ce je kak lustna risanka tud o tem....hvala
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 11:04:10
|
|
|
|
mika
|
naša 5 letnca je dobila zvezdico oktobra. sem ji povedala, da bo malo bolelo, ampak hitro minilo..1,2,3. rekla sem, da ne bo hudo, da jo bom čuvala in me bo držala za rako. tako je tud bilo. sicer se je malo upiarala, da se boji, potem pa ji je zobozdravnica rekla, da bom jaz šla ven in bo zobek popravila brez mene. Sem jo stisnila k sebi, prijela za roko in ji govorila..še malo še malo....in ni bilo problema. je bila ponosna nase in rekla, da ni bilo hudo. domov je šla z velikim nasmeškom. prejšnji teden sva imeli pregled in je celo sama sedela na stolu . povej mu, da zobozdravnica mora popravit zobek, da mu ob tebi ne bo hudo, poudarjaj, da boš cel čas zraven in bo spet lahko je, da ga zobek ne bo več bolel... Povej mu šele ko bosta pred zdravstvenim domom, ker drugače bo paničaril že prej. če pa vama ne uspe, kot ni uspelo pri hčerki od moje sestrične...hčerka je tudi sedela na njej, z roko je držala njene roke, eno nogo pa dala če z njene noge, zobozdravnica je odprla usta in vrtala...druge ni. upam, da vama uspe na bolj nežen način.
|
|
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 11:09:02
|
|
|
|
erna14
|
hvala,za nasvet
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 17:00:21
|
|
|
|
trobentic_@
|
kako je bilo?
|
|
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 21:44:38
|
|
|
|
erna14
|
O HVALA....no prisli smo k zobarju,seveda sva se celo pot do tja in se tam pogovarjala o zobarju itd...no prideva v ordinacijo,se usedeva on name in zobozdravnica pogleda in mu je lepo razlozila da ma notr velikega crvicka,ki ga bo njena cebelica pojedla ce dovoli in on on lepo se nasloni name in odpre usta na use in ona mu zvrta,ocisti mislm jaz kar nisem mogla vrejt svojim ocem...ampak potem ga je pa zgleda zabolel k mu je se neki cistla v zobku in je bilo konec lepega jok grozno...ampak smo ga moral prjet ker je morala zapreti luknjico z plombico,ampak je bilo kar hudo res je jokal grozno.na koncu je bilo vse ok dobil je 2 stempiljki,piscalko in potem sem mu pa obljubla da si lahko eno stvar izbere,ki si jo zeli ker je bil zelo priden in ja izbral si je heppy meal v meku:))))ampak sem bla pa tako ponosna na mojga fanta...uglavnem zobek nas ne boli vec...jupi...hvala vsem za trud pri nasvetih
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 1.2.2010 22:08:51
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Bravo, Žiga!
|
|
RE: zobozdravnik-kako otroka pripraviti da od... 2.2.2010 14:51:27
|
|
|
|
honey
|
Bravo, super Vseeno ti pa predlagam, da si v knjižnici sposodiš knjigico ZAJČEK SREČKO PRI ZOBOZDRAVNIKU ali pa jo celo kupiš. Jaz jo našemu večkrat preberem za lahko noč, kar tako, iz preventive No, drugače hodiva redno na 6 mesecev na kontrole, vedno odpre usta brez problema, pustil je vse zobke premazat, v glavnem nikoli nobenega problema . Ampak ta knjigica je res zelo dobra - govori o tem, kako zajčka boli zob in se boji iti k zobozdravniku, ker ga bo bolelo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?