|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   toliko o plavnju...v globoke vode?!
1.7.2005 11:50:49   
corfu
Pula - Nek hrvaški potapljač trdi, da se je pred dnevi na globini pet do šest metrov in le 20 metrov od obale v Premanturi srečal z belim morskim psom, ki sodi med najbolj nevarne morske živali s smrtonosnim ugrizom.

Pristojne službe informacijo že preiskujejo, vendar dogodka zaenkrat še niso potrdili, poroča spletni portal Index.

Mladi potapljač iz Pule, ki se je z morskim psom srečal med podvodnim ribolovom, trdi, da je bila morska pošast velika okoli štiri metre.

"Na srečo je pes plaval pod mano in sem lahko pobegnil na obalo", je še ves v šoku razlagal mladi Puljčan in dodal, da je za vedno končal kariero podvodnega ribiča. (SIOL)

mene bi kap, si predstavljate!!!!!!!!!!!!8)

Neposredna povezava do sporočila: 1
1.7.2005 11:54:53   
clea
ooooo groooooooozaaaaaa!!!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
Si sploh ne predstavljam!!!!!
Tut mene bi kap!
Jutri grem pa na morje pa se ne bom upala kopat:((:((:(( Sicer ne v pulo ampak v savudrijo,sam kaj če pride tja.8)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2005 11:57:50   
corfu
Ti kar veselo čofaj, sm nekam prav globoko, ti pa res ne priporočam.:racka:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2005 11:59:04   
Anonimen
Ja, sem brala, je že ribica link pripopala. Ma grozno, če je res.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2005 12:07:44   
Annny
V Premanturi??? O hudoooo:(:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2005 12:24:29   
mehurčica
Jaz pa bi glih tja šla na morje.:zmeden2:

Pa ne moji sestri povedat za ta dogodek(če je resničen), ker se ne bo več kopala. Sploh.:)-

Sicer pa, če bi bilo res, bi morskega psa verjetno mogli hitro najt. No ja, bomo videli.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2005 12:29:09   
Anonimen
Čisto vsako poletje ista pesem:grrr:
Ali v časopisu novica o morskem psu ali pa vrtijo tiste famozne filme-Žrelo :grrr:
Ajajajjj mi pa gremo na otok:morje:
Jaz bom samo v pličaku.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2005 17:30:23   
sašaš

Jest pa grem drug teden v Premanturo...in če srečam tega šarkija, ga bom pozdravila v vašem imenu :)-:)-

Ma ne vem no, če je to za verjet? :zmeden2:

Lp :muca:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2005 17:48:23   
Anonimen
Ma kaj jaz vem eno leto italijani delajo paniko,da je v tržaškem zalivu,letos hrvatje:zmeden2::zmeden2:
So pa pogosti gostje v Lovranu pri Opatiji.
Moja mami na lastne oči videla,kako je morska pošast požrla mladega fanta.
Pa tisti kip ki je v Opatiji na obali-ženska ki sedi na skali.
Ne vem a je legenda a je res.
govorilo se je da sta prišla mož in žena na dopust v Opatijo oziroma Lovran.
Gospa je skočila v morje in zaplavala malo dlje od obale...tam je namreč zelo globokka voda.
Morski pes je bil pod skalami ter jo napadel in požrl.
Hudo užaloščeni mož ji je v spomin postavil kip.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2005 21:43:56   
BigWhale
V precej morjih so morski psi. Bolj ali manj pogosti. Da bi pa zaradi tega prestavljal dopust? A izlete tudi odpovedujete zaradi strupenih kac? ;)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2005 22:05:27   
TaRe*
Neva..to ni legenda,res je.
Moj znanec je enkrat celo govoril z tem možem.Pa onadva nista bila tam na dopustu,ampak nekje bojl južno,pol pa,ko sta se vračala domov,ga je žena na vse pretege prosila,da naj ustavi,da bi ona še malo zaplavala,pa da si malo odpočijeta od vožnje...no,pa je šla plavat,pa je ni bilo več ven...on je samo čez nekaj časa...daleč od obale zagledal plavut...pa še to samo za trenutek...pol pa nič več.

prav grozno,ja...ko sem bla jaz v Tuniziji smo imeli cel teden zastavo obešeno zaradi teh :hudicek::hudicek:...jaz si tud na plažo nisem upala...:hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.7.2005 22:57:19   
BigWhale
Ja, boljs da ne, ker vcasih kar kak kuza kar na pomol skoci, da koga poje.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2005 23:08:19   
TaRe*
Itak...:)-:)-:)-:)-zihr je zihr:)-:)-

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?