Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj storiti po britju moških intim. delov pro... 30.1.2010 21:37:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim, če mi lahko kdo svetuje. In sicer: Končno mi je uspelo prepričati fanta, da se pobrije odspodaj. Ni se sicer čisto na gladko, ampak s strojčkom na 0,6. Takoj po britju, ko se je oblekel pa je že rekel, da ga pika oz srbi (zaradi tega se tudi ni hotel). Nevem zakaj bi to pikalo, saj koliko sem prebrala bi naj pikalo oz srbelo le, ko dlake na novo rastejo iz kože,... Morda, ker so dlake na koncu bolj ostre in ga sedaj te konice pikajo? Bi bilo boljše, da bi se še na krajše pobril? Kaj bi mu lahko svetovala, da se to nebi stopnjevalo, saj se v tem primeru več ne bo hotel pobriti. Kakšen nasvet? LP
|
|
|
|
RE: Kaj storiti po britju moških intim. delov... 30.1.2010 22:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče ti bo svetnik kaj svetoval.
|
|
|
|
RE: Kaj storiti po britju moških intim. delov... 30.1.2010 22:12:29
|
|
|
|
svetnik
|
tolk časa božaj, da prirezane dlake nebodo več ostre pol znabit padobr
|
|
|
|
RE: Kaj storiti po britju moških intim. delov... 30.1.2010 22:26:12
|
|
|
|
Godfather
|
Jaz sem se pobril na nulo . Žena je navdušena .Pogostost britja pa je odvisna od posameznika.Mene je na začetku tudi malo pikalo,vendar se sčasoma umiri.Za sam občutek pri odnosu in predigri pa samo . Lp
|
|
|
|
RE: Kaj storiti po britju moških intim. delov... 31.1.2010 9:57:19
|
|
|
|
s.
|
Namaže naj s tea tree kremo .
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 31.1.2010 10:28:57 >
|
|
|
|
RE: Kaj storiti po britju moških intim. delov... 31.1.2010 9:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Al pa s kremo za ritke za dojencke
|
|
|
|
RE: Kaj storiti po britju moških intim. delov... 31.1.2010 18:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pika ga zato, ker si je pristrigel dlake in so ostre. naj si jih pristriže z 0.3, če pa to ne bo pomagalo, pa se pobrije. jaz sem si jih enkrat tako ostrigla, da me je pol srbelo za znoret. Moj mož zase nastavi mašinco na 0.3. in ga ne pika
|
|
|
|
RE: Kaj storiti po britju moških intim. delov... 1.2.2010 15:51:24
|
|
|
|
pridna_janja
|
fajn je da so tudi moški urejeni tam doli ne samo me zenske
|
|
RE: Kaj storiti po britju moških intim. delov... 1.2.2010 15:54:33
|
|
|
|
svetnik
|
menda JE MODERNO
|
|
|
|
RE: Kaj storiti po britju moških intim. delov... 2.2.2010 10:37:01
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: svetnik menda JE MODERNO frizura tam spodaj je moderno ni pa moderno da vedno ko mi odgovoriš mi tega dojenčka daš na konc
|
|
RE: Kaj storiti po britju moških intim. delov... 2.2.2010 12:31:51
|
|
|
|
svetnik
|
sorry nooooo
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?