Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenček-kje ga je najbolje zavarovati ?? 30.1.2010 12:49:45
|
|
|
|
zmajaz
|
Mi imamo za oba KD - nezgodno, življenjsko + varčevanje. Za tavečjo imamo navadno fondpolico, za ta manjšega pa fondpolico maks garant plus.
|
|
|
|
RE: dojenček-kje ga je najbolje zavarovati ?? 30.1.2010 12:57:56
|
|
|
|
Goldy
|
Če želiš najbolje za svojega otroka in obenem poskrbiš še da bo otrok imel zagotovljeno štipendijo, hkrati pa poskrbiš tudi, če se kaj zgodi staršema, je najboljše zavarovanje štipendije pri zavarovalnici Merkur, program MT - v Sloveniji najboljše. Tako imava urejno tudi midva, sva pa zadevo preverila pri večih ponudnikih. Imava pa tudi zavarovanje KIV. Nezgodno zdravstveno zavarovanje (tudi zavarovalnica Merkur) - je edino zavarovanje v Sloveniji, ki otroka krije tudi zaradi bolezni (če gre v bolnico). Priporočam vsem. Seveda ima vsak svoje mnenje, vendar sva midva po tehtnem razmisleku in preverjanju ponudb sklenila ta 2 zavarovanja.
|
|
RE: dojenček-kje ga je najbolje zavarovati ?? 30.1.2010 13:43:21
|
|
|
|
ksenjicka
|
Goldy - praviš da - če želiš najbolje za svojega otroka in obenem poskrbiš še da bo otrok imel zagotovljeno štipendijo, hkrati pa poskrbiš tudi, če se kaj zgodi staršema, je najboljše zavarovanje štipendije pri zavarovalnici Merkur pa je to tudi za dojenčka??
|
|
|
|
RE: dojenček-kje ga je najbolje zavarovati ?? 30.1.2010 13:44:07
|
|
|
|
ksenjicka
|
ali je bolje vzeti fondpolico maks garant plus??
|
|
|
|
RE: dojenček-kje ga je najbolje zavarovati ?? 30.1.2010 13:44:38
|
|
|
|
Goldy
|
Seveda!!! Od 0 do 18 let - oba zavarovanja.
|
|
RE: dojenček-kje ga je najbolje zavarovati ?? 30.1.2010 14:13:09
|
|
|
|
Goldy
|
ksenjicka - imaš zs
|
|
RE: dojenček-kje ga je najbolje zavarovati ?? 30.1.2010 18:40:02
|
|
|
|
rožica2
|
moje mnenje je da je najboljše denar nalagati na banko in ko bo otrok star npr.18let vzameš ven kar si vplačal.sama sem imela življensko zavarovanje z varčevanjem in po10tih letih sem ven dobila samo polovico tistega kar sem vplačala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 19:18:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?