|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dieta v nosečnosti zaradi alergij pri prvem o...
29.1.2010 12:18:20   
Tisana
Tiste, ki imate prvega otroka alergika, ali ste v drugi nosečnosti jedle vse, ali so vam svetovali dieto. Kar koli na to temo je dobrodošlo.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dieta v nosečnosti zaradi alergij pri prv...
29.1.2010 12:45:36   
trobentic_@
Lahko ti povem,da se je tašča v 2 noseč. pazila pa je vse bilo isto

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 15:06:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trobentic_@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2010 18:53:42   
Hope2
Mogoče bo kaj v pomoč
http://www.bambino.si/prehrana_v_nosecnosti_in_alergije
http://www.svet-je-lep.com/prehrana/naravno_zdravljenje_alergij.php?n=2

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2010 19:08:31   
Nina00
Nas prvi je bil kot dojenček alergičen na mleko in jajca. Je pa alergija kar hitro izzvenela. Po prvem letu je že lahko normalno jedel.
Pred drugo nosečnostjo sem se spraševala isto kot ti pa so mi rekli, da dieta v nosečnosti z namenom preprečevanja alergije ni smiselna. Sem se pa potem v času dojenja izogibala najbolj alergenim živilom. Sem pa jedla mlečne izdelke, tudi manjše količine mleka, jajc samih pa ne, le v drugi hrani. Vendar je bila to moja osebna odločitev.
Drugo dete do 10. meseca še nima alergije.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2010 6:47:15   
miapia
Povezave med alergijo pri nerojenem otroku in nosečnice žal ne vidim. Otrok lahko po mnenju zdravnikov podeduje le večjo občutljivost na določene snovi, ki naj bi bile zapisane v genih, čeprav tudi v to ne verjamem. Sama sem se 8 let borila z atopičnim dermatitisom, pa je moja 13 mesečnica kot rožica in do sedaj ni imela ene alergije oz. nima ene preobčutljivosti na karkoli.

Preobčutljivost je odvisna od mnogih stvari, ne samo od hrane. Velikokrat jo sproži več faktorjev, ki so se sešteli do te mere, da se to pokaže v obliki alergije ali na koži ali pa na kakšnem drugem organu. Tudi doktrina o alergijah žal ne ve dosti. Niti ne zakaj pride do tega niti kako odpraviti vzrok.

Zato pač se prehranjuj po svojem občutku in če boš bolj mirna, ne uživaj alergene hrane, kar pa pomeni zelo majhen nabor hrane in zame popoln nesmisel.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Ginekološka vnetja
Vrtnica79

Kako pogosto se vam vnetja ponavljajo?

vsak mesec (12%)

na par mesecev (41%)

samo v nosečnosti (14%)

nikoli še nisem imela vnetja (33%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!