Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 12:13:47
|
|
|
|
trobentic_@
|
Lahko nalgesin,lekadol... So zelo redka zdravila ki jih doječa mati ne sme,tako da brez skrbi
|
|
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 12:23:36
|
|
|
|
anabanana
|
trobentica, ti si ga pa malo pihnila ... kot prvo, resno dvomim o pravilnosti tvoje izjave, kot drugo ona ni doječa mati, ampak nosečnica v 17.t Odgovorila bo pa kaka z izkušnjami, kolikor jaz vem, lahko med nosečnostjo samo lekadol, pa še to se ne sme pretiravati.
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 12:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Emili ja medenične kosti se ti širijo, ker se telo počasi na porod pripravlja ... mene je tako bolelo, da je pomagalo samo mirovanje, ko sem pa vtala je bilo pa prvih 5 korakov peklenskih ... samo men je G rekla, da se za to nima smisla s tableti filat in naj raje malo več počivam.
|
|
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 12:36:49
|
|
|
|
blaža
|
Jaz tudi dvomim, da je nalgezin ok. edino Lekadol je ok.
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 12:38:53
|
|
|
|
trobentic_@
|
ja no kakorkoli četudi je noseča lahko vzame ;)
|
|
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 12:38:54
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: trobentic_@ Lahko nalgesin,lekadol... So zelo redka zdravila ki jih doječa mati ne sme,tako da brez skrbi ohjoj ženska luba, malo premisli preden noseči ženski nalgesin priporočaš
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 12:41:27
|
|
|
|
štrumfek
|
lekadol brez problema (sem ga tud sam parkat vzela zaradi zobobola...)
|
|
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 12:45:05
|
|
|
|
emili
|
v prvi nosečnosti se je to pojavilo...in bolelo me je tudi potem občasno..no že tri leta...zdaj pa spet zelo intenzivno...kako pa naj počivam , če delam...imama tako delo, da skoraj osem ur sedim in ko imam za vstat iz stola ...hodim kot da bi imela 80 let..ma take bolečine...
|
|
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 12:54:15
|
|
|
|
blaža
|
Sem šla prav malo pobrskat, ker me je zanimalo kako to, da nekateri dr svetujejo taka zdravila. tudi Ketonal, Nalgezin,.. Vsem nosečnicam odsvetujejo jemanje v zadnjem tromesečju, prej pa svetujejo jemanje takih zdravil le, če je pričakovanja korist večja od tveganja.
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 13:07:08
|
|
|
|
divans1
|
Jst bi na tvojem mestu vzela samo lekadol, tudi mene ful bolijo, pa sm v 24. tednu. Ni prijetno, vem.... sam kaj čmo, vse za naše bebije, bomo že potrpele, ne??? Se splača!!!!
|
|
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 13:23:49
|
|
|
|
emili
|
ja seveda se splača potrpet za naše otročke...ampak kakšen dan je nevzdržno...
|
|
|
|
RE: tablete proti bolečinam 29.1.2010 22:17:05
|
|
|
|
urshak
|
Mene je tud ful bolelo, pri meni je bilo hujše če sem mirovala, tako da sem res veliko prehodla v tem času.
|
|
|
|
RE: tablete proti bolečinam 30.1.2010 6:49:40
|
|
|
|
miapia
|
Lekadol je v redu, za Nalgesin pa sem jaz klicala svojo G, ki mi ga ni odsvetovala. Sem ga pa vzela zgolj takrat, ko je glavobol kazal na migreno.
|
|
RE: tablete proti bolečinam 30.1.2010 21:35:45
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
No, jaz sem dobila od svojega G (po predohnem posvetu in pregledu ter seveda njegovem poznavanju mojega stanja in anamneze) za hud išias celo Naklofen (ki ga sedaj po 30 t več ne smem). Pojdi na posvet k G če so bolečine res hude. Jaz včasih tud hodit ne morem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?