|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   primernost vozička
28.1.2010 22:27:43   
laura2010
Izbrala sva si voziček ki se nama dopade in se nekako odločila da bi to bil ta. Zanima me ali ima katera Voziček Quinny Freestyle 3 XL Confort? Dojenčico pričakujemo v začetku maja in zanima me ali bi lahko voziček uporabljala že od samega začetka in ali je potrebno kupiti košaro za ta voziček?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: primernost vozička
28.1.2010 23:39:03   
anitka7
mi imamo ta voziček in nismo meli košare,se da lepo v raven položaj voziček. Pa verjetno bi ji blo tud čez kakšen mesec prevročev košari.

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu laura2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2010 23:52:31   
Anonimen
Na temo Freestyla je bilo pa že toooolk tem odprtih ... daj malo iskalnik uporabi ... pliiiiizzzz user posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2010 11:15:27   
laura2010
hvala na odgovoru :-)))

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2010 11:59:29   
mini86
Pa verjetno bi ji blo tud čez kakšen mesec prevročev košari.

pa zakaj da bi ji blo prevroče..js sm rodila junija in smo celo poletje mel košaro..če bi se še enkrat odločala bi definitivno jo imela..pač ga nisem mela zadekanga not ampak rečmo samo v bodiju in štumfkah..vroče ni nikakor not..ne vem od kje vm to

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2010 7:23:45   
laura2010
Otika, prvič uporabljam Ringaraja in sem prosila za mnenje, če ti se ne da podati mnenja ne vem zakaj se potem sploh oglšaš !???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2010 20:35:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: laura2010

Otika, prvič uporabljam Ringaraja in sem prosila za mnenje, če ti se ne da podati mnenja ne vem zakaj se potem sploh oglšaš !???

Joooj ... pa saj se nisme imela namena kregat ... duš ... zato pa tut mežikajoč smajli na koncu ... pač ko sem videla, da si nova sem ti hotla samo namignit, da malo z iskalnikom pobrskaj, ker na temo tega vozeka je pa res neomejeno tem ... pa tut če si tako nova so ti najbrš tut pravila sodelovanja na forumu še čisto sveža v glavi in tam z odebeljenimi črkami piše, da naj se uporablja iskanje.

No pa ker si ravno frišna, in da ne boš tako huda name, so TULE vsi zadetki pod ključno besedo "Freestyle".

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2010 21:28:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Pa verjetno bi ji blo tud čez kakšen mesec prevročev košari.

pa zakaj da bi ji blo prevroče..js sm rodila junija in smo celo poletje mel košaro..če bi se še enkrat odločala bi definitivno jo imela..pač ga nisem mela zadekanga not ampak rečmo samo v bodiju in štumfkah..vroče ni nikakor not..ne vem od kje vm to

Moja je tudi junijska in smo jo imlei v košari skoraj 5 mescov, tudi poleti. Kos mo bili septembra na morju, je bila parkrat (še posebej zvečer) močna burja in mala je bila lepo zavarovana v košari.
Sem jo pa tudi poleti imela samo v bodiju in nogavičkah.
Mi je bilo bolj pomembno, da leži na res trdi in RAVNI podlagi, kar pa ti omogoča le košara.
user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2010 10:18:57   
laura2010
Otika, no vidiš, prav to sem hotela!!!user posted image
HVALA TI.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2010 10:20:29   
Anonimen
Ni zakaj! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2010 19:15:33   
meduzica
mi smo našega imeli v košari do 6,5 mesecev pa še dlje bi ga imeli sam je bil mal velik user posted image user posted image je pa tud majček

ti povem tisto drobceno bitje je kar greh v športni del dat pa tudi če se čist poravna (btw se poravna ampak ma vseen naklona mal) !!! podlaga je sicer trdna ampak ne tolk kot od košare.

ko začne mal nogice dvigovat pa brcat gor je fajn met košaro .. ma stranski rob in ne more kr tko ven past v športnem delu bi ga pa mogla "pripasat" pa je poleti to še huje če mene prašate ... edino kupi si za poletje tisti pepeny (kar prej kupi ker pol ko je sezona se tega nikjer ne dobi), ker samo strešica od košare ne bo dovolj za skrit od sončka

pa ko je micen in veliko spi je fajn košara, ker ga lahk kar z njo vred (ko prideš od zunaj) neseš v stanovanje pa se sploh ne zbudi lepo spančka dalje. v športnem delu tega ne moreš, ga je treba prekladat (razen če maš prostor za cel voziček notri v hišo zapeljat. pri nas te opcije ni, moramo voziček vsakič zlagat)

je pa grozna košara za avto .. mi smo jo vozili kar na sopotnikovem sedežu (pripeli s pasom), ker nam ni šla v prtljažnik (fiat bravo) skupaj s podvozjem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2010 22:57:18   
lilip
Mi smo imeli košaro, pa sem rodila julija. Uporabljali smo jo skoraj 7 mesecev, ker je bila ravno zima. Brez košare ne bi svetovala!

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Število zarodkov-Klomifen?!
Matejčika

Naj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)! DOBILI SMO/BOMO:

Enega nagajivca! (83%)

Dvojčka! (7%)

Tri korenjake/princeske! (4%)

Več kot tri! (6%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!