Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 18:11:38
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho No, mi 56 nismo oblekli NITI enkrat, ker je štartal z 62 (rodil se je s 4480 grami in 53 cm), potem smo nosili 68 in 74, potem... Moj se je rodil z 4240g in 54 cm pa ga še vedno komot v 56 oblečem(no edino e pajacek mu je že premali) pa bo 6.2 star 2 meseca in ima 61 cm in 6kg..tak da jst ne vem, al se številke res tok razlikujejo al kaj Kar se tiče bodijev, preprosto kupi večjo številko, tko da bo malemu prav..rokavče lohka pa tut mal zavihaš, če bodo predolgi..je pač mali debelinko, pa v širino več pobere...
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 18:15:16
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87 Eto mojega sinkota v H&Movem bodyju št. 74. Bo zdaj? V rokavih mu je sicer še ok, povsod drugod pa na tesno, sploh pri nogicah. Hvala še enkrat vsem za odgovore! jao, tvojega je pa konkretno skupaj glede na to, da moj ni imel nikoli mišelink, mi je tak otrok....nepojmljiv....
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 19:15:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 22:20:25
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87 Eto mojega sinkota v H&Movem bodyju št. 74. Bo zdaj? V rokavih mu je sicer še ok, povsod drugod pa na tesno, sploh pri nogicah. Hvala še enkrat vsem za odgovore! Kot bi mojga slikala. Moj ima tudi korigirano 5 mesecev in smo že prišli na št.80. Punce v 7 mesecih iz 42 na 80 Joj, samo dvakrat operem in že gre v škatlo za premajhne cotke
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 22:59:54
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija moj je imel št 86 do treh let. moj ima pri dveh letih body št. 104, 98 mu je prekratek. al so cote tak male, ali pa je on tak velik.. Tamali ima pa 4,5 meseca in nosi 74 na kamot (tudi po dolžini), tak da Tamika ne sekiraj se, kupi 80 pa je. Pojdi pogledat še v oviesse.
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 23:06:09
|
|
|
|
rija
|
barika...samo za info smo včeraj sprobavali kratke hlače, pa smo dali ene 86 od HM še na stran, ker mu bodo še prav...pri 4,5 letih
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 23:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija barika...samo za info smo včeraj sprobavali kratke hlače, pa smo dali ene 86 od HM še na stran, ker mu bodo še prav...pri 4,5 letih
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 23:10:51
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: rija barika...samo za info smo včeraj sprobavali kratke hlače, pa smo dali ene 86 od HM še na stran, ker mu bodo še prav...pri 4,5 letih vsaj prišparamo
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 23:11:05
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija barika...samo za info smo včeraj sprobavali kratke hlače, pa smo dali ene 86 od HM še na stran, ker mu bodo še prav...pri 4,5 letih sam za info back to U2 , sem mu dala gor kavbojke št. 92, pa jih lahko pospravim, ker so mu prekratke (malo nad gležnjem) in v pasu jih kooomaj zaprem
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 23:11:36
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: rija barika...samo za info smo včeraj sprobavali kratke hlače, pa smo dali ene 86 od HM še na stran, ker mu bodo še prav...pri 4,5 letih vsaj prišparamo blagor tebi
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 23:13:52
|
|
|
|
rija
|
jaz mu hm itak ne kupujem več, ker 92 mu je prekratko, v pasu pa mu skoraj še dol pade, na riti pa ma balon od jeansa edino kakšen slim model. mojemu paše zara.....in je zdaj glih med 2-3 in 3-4.... samo če ga pogledaš, ni videt ne suh niti majhen....je taki nabit...že od malega ni mel čisto nič baby špeha....je ful mišičasto grajen....zato mene kar malo stisne, ko vidim take debeluščke
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 23:18:50
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz mu hm itak ne kupujem več, ker 92 mu je prekratko, v pasu pa mu skoraj še dol pade, na riti pa ma balon od jeansa edino kakšen slim model. mojemu paše zara.....in je zdaj glih med 2-3 in 3-4.... samo če ga pogledaš, ni videt ne suh niti majhen....je taki nabit...že od malega ni mel čisto nič baby špeha....je ful mišičasto grajen....zato mene kar malo stisne, ko vidim take debeluščke a prideš na obisk (pa oil prnes zram )
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 23:22:48
|
|
|
|
rija
|
če nisi predaleč čakaj, da nabavim navigacijo
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 30.1.2010 23:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: rija barika...samo za info smo včeraj sprobavali kratke hlače, pa smo dali ene 86 od HM še na stran, ker mu bodo še prav...pri 4,5 letih vsaj prišparamo No vidiš, boš lahko več tega olja nakupila.
|
|
|
|
RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? 31.1.2010 17:42:34
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Raho No, mi 56 nismo oblekli NITI enkrat, ker je štartal z 62 (rodil se je s 4480 grami in 53 cm), potem smo nosili 68 in 74, potem... Moj se je rodil z 4240g in 54 cm pa ga še vedno komot v 56 oblečem(no edino e pajacek mu je že premali) pa bo 6.2 star 2 meseca in ima 61 cm in 6kg..tak da jst ne vem, al se številke res tok razlikujejo al kaj Kar se tiče bodijev, preprosto kupi večjo številko, tko da bo malemu prav..rokavče lohka pa tut mal zavihaš, če bodo predolgi..je pač mali debelinko, pa v širino več pobere... no naša je imela res da "samo" 4100g in 52cm pa je prvi mesec KAMOT nosila št. 50!!! tk da... Odvisno je, v kakšno firmo jih oblačite, ne? No, moja deklica, ki je bila stara 2 leti, še vedno nosi nekatere C&A bodije 74, medtem pa ji Gap ali Gymboree ustrezata 92/98. H&M bi ji lahko še kaj navlekla nanjo 86, ampak mi je , ker so v njem vsi otroci, pa še kakovost je bl tko tko. Okaidi, tam pa je na dvojki in počasi gre na trojko. Benetton ji je prav 90. Ampak mi imamo bolj malo tovrstnih oblačil kot so Benetton, H&M ali Okaidi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?