|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TAŠČE
1.2.2010 16:26:49   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Po mojem bo boljš da odpreš svojo temo.
Ker tukaj čvekao o problemu s Taščo in kosili ki jih nosijo s seboj.

he he, se vam pridružim ko zvem za tole olajšavo

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 51
1.2.2010 16:33:10   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: binabina

no jaz pa za čez mojo taščo nima kaj za povedat je zelo vredu pa prijazna do mene pa tudi si vse lahko poveve,... no nikoli ne reci nikoli , kako bo čez kakih 5 , 10, 15 let??? 

Forum > [Družinsko življenje] > Naš vsakdan > RE: TAŠČE

Jst sem se s taščo čisto dobro razumela, dokler nisem rodila oz. se je začelo že z mojo zanositvijo...Potem se ji je pa kar odpeljalo. Moj otrok je naenkrat postal njen. Ona si ga je želela in pika...Zadnjič mi je celo rekla, da me ima še kar rada, ker sem ji rodila otroka. Halo, bi ve imele rade tako taščo? Je normalno, da tašča smatra, da se njej rojeva otroke?
Sicer ni slaba ženska, vendar se rada v vse vtakne, vse mora vedet in imet pod nadzorom. Jst pa tega ne prenesem. Ampak to je že druga tema...ali nekaj drugih tem user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 52
1.2.2010 16:35:40   
Kliki
Madona kaj me pa potem še čaka ko bom imela otroke?
Upam da se bo man vtikala kot sedaj ker sedaj zna kar pamet solit pa vidi da ne narediva tako pa še zmeraj.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 53
1.2.2010 16:39:23   
Andromeda

Madona kaj me pa potem še čaka ko bom imela otroke?
Upam da se bo man vtikala kot sedaj ker sedaj zna kar pamet solit pa vidi da ne narediva tako pa še zmeraj.

Obstaja veliko verjetnost, da se bo čutila poklicano, da vam bo še bolj "delila nasvete"...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 54
1.2.2010 16:41:24   
Kliki
Joj samo če bo pa tako bom pa jast kmalu po****** in ji povedala svoje.

Neposredna povezava do sporočila: 55
1.2.2010 16:45:17   
gogalina
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Jst sem se s taščo čisto dobro razumela, dokler nisem rodila oz. se je začelo že z mojo zanositvijo...Potem se ji je pa kar odpeljalo. Moj otrok je naenkrat postal njen. Ona si ga je želela in pika...Zadnjič mi je celo rekla, da me ima še kar rada, ker sem ji rodila otroka. Halo, bi ve imele rade tako taščo? Je normalno, da tašča smatra, da se njej rojeva otroke?
Sicer ni slaba ženska, vendar se rada v vse vtakne, vse mora vedet in imet pod nadzorom. Jst pa tega ne prenesem. Ampak to je že druga tema...ali nekaj drugih tem user posted image

Podobna zgodba.. super ženska in dobro sva se razumele, dokler nisem slišala da mojemu otroku govori "sinko moj, sončece moje malo zlato prisrčno..samo to, kot lajna, ene 10x za povrstjo. Na obrazu izraz kot da je v ekstazi, stiskala zobe, tresla malega. Od takrat je najin odnos na distanci. Brez krega in vsega. Ta je pa malo prehuda, se vam ne zdi?

Neposredna povezava do sporočila: 56
1.2.2010 16:46:23   
Andromeda

Joj samo če bo pa tako bom pa jast kmalu po****** in ji povedala svoje.

Slej ko prej ji postavi meje! Jst sem najprej želela, da jih partner postavi, ki pa mi je "dovolil", naj kar jst z njo uredim, da bo bolj učinkovito. Kljub vsemu, kar sem rekla, naredila, se ona ni dala...Jst pa tud ne user posted image V bistvu je najboljša meja fizična, že 4 mesece smo 30 km narazen, kar odlično prispeva k družinski harmoniji.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 57
1.2.2010 17:00:55   
gita10
Moja tašča potrebuje vizo da pride k meni 500 km daleč in glede nato, da še pasoša nima je verjetno nikoli ne bo . Čeprav bi prav rada imela tak problem, da bi kdo kuhal za mene pa tudi če je neslano.

Neposredna povezava do sporočila: 58
1.2.2010 17:00:58   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Aja, drugače je moja tašča tudi super, nisem je videla že lep čas. Ni je boljše terapije kot dolgoletni odmor od taščic.

user posted image  Letos je še nisem videla in tudi upam, da se bo to čim manjkrat zgodilo.
Pri nas je težava malce drugačna... sicer je ok ženska, sam sta s tastom mislila, da bosta živela na sinov račun tut, ko bo imel svojo familijo..user posted image
Dragica, tko pa ne gre user posted image  Ne bom js tvoj financ minister, veš?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 59
1.2.2010 18:23:58   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Moja tašča potrebuje vizo da pride k meni 500 km daleč in glede nato, da še pasoša nima je verjetno nikoli ne bo . Čeprav bi prav rada imela tak problem, da bi kdo kuhal za mene pa tudi če je neslano.
Ja po tem jo res najbrš ne bo.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 60
1.2.2010 18:37:17   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: poli*
Letos je še nisem videla in tudi upam, da se bo to čim manjkrat zgodilo.
Pri nas je težava malce drugačna... sicer je ok ženska, sam sta s tastom mislila, da bosta živela na sinov račun tut, ko bo imel svojo familijo..user posted image
Dragica, tko pa ne gre user posted image  Ne bom js tvoj financ minister, veš?
Joj, moja je resnično Dragica. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 61
2.2.2010 9:36:46   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: gogalina

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Podobna zgodba.. super ženska in dobro sva se razumele, dokler nisem slišala da mojemu otroku govori "sinko moj, sončece moje malo zlato prisrčno..samo to, kot lajna, ene 10x za povrstjo. Na obrazu izraz kot da je v ekstazi, stiskala zobe, tresla malega. Od takrat je najin odnos na distanci. Brez krega in vsega. Ta je pa malo prehuda, se vam ne zdi?

tud pri nas je tako. ampak zdej ko sta dva, je tavečjega "zanemarla" in samo malega vidi.user posted image
eh, manj ko ju vidim, rajši ju imamuser posted image

(odgovor članu gogalina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
2.2.2010 9:46:22   
dolenjka
Aha Barika, spet pluvaš user posted image user posted image Jaz sem z mojo že pred 2 leti in pol vse rešila. Neki je pametovala, pa sem ji povedala da po svojem sinu sicer lahko pljuva, če je ni sram (glede na to, da ga je ona vzgajala user posted image ), ampak da po mojem možu pa ne bo in pika user posted image Pa sva ble hitr zmenjene, ker me je ven iz bajte vrgla user posted image Joj, kolk sem ji še danes hvaležna user posted image

Je pa res, da vnukinje ni videla dokler ni bila stara 20 mesecev user posted image ampak ne ker bi jaz tako hotela, ampak ker tudi s sinom ni kontaktirala user posted image No, zdaj kontaktirata in tudi tamala je šla že 2x na obisk, jaz pa ne grem in ne bom šla. Pika. user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 63
2.2.2010 16:04:30   
barika
Dalenjka, nek se je treba spucat.

sam je hudo, če nekomu neki tupiš v glavo, pa se mu nič ne "zatupi" v tisto prazno betico ..pol je treba pa jovo na novo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
2.2.2010 17:25:30   
Kliki
Ja to pa zna bit problem k moja tašča res noče nič zastopit če si je ona nekaj zamislila.
Dolenjka sicer takega odnosa kot ga imaš ti si jast ne želim imeti samo je pa včasih res vse čez svoje meje. Se bodo tudi tašče morale sprijaznit s tem da ne morajo celo življenje svojih sinčkov razvajat.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 65
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?