Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: AD- podaljšanje dopusta 28.1.2010 13:05:00
|
|
|
|
trobentic_@
|
prošnjo lahko odda vsak.če bo pa odobreno je pa druga pesem. Izgubit nimaš kaj
|
|
|
|
RE: AD- podaljšanje dopusta 28.1.2010 13:12:26
|
|
|
|
Alči
|
Jaz sem oddala, poleg tega da ima AD sem imela še izvide iz RA in NFT, ker je bil hipoton. Niso mi podaljšali. Kot nasvet za AD-mojemu pomaga Aderma EXOMEGA kremica.
|
|
RE: AD- podaljšanje dopusta 28.1.2010 13:14:08
|
|
|
|
seru
|
Hvala Alči. Smo poskusili tudi to kremo in je bil po njej cel flekast.
|
|
|
|
RE: AD- podaljšanje dopusta 28.1.2010 13:18:14
|
|
|
|
Alči
|
Bogi, ja mi smo začeli z belobazo...pa ni nič pomagalo, pol smo pa pač kupili to k nam je en znanenc svetoval.še dobro da pri nas deluje. Glej ti kar oddaj vlogo, te ne stane nič, mogoče pa ti rata...
|
|
RE: AD- podaljšanje dopusta 29.1.2010 8:45:29
|
|
|
|
TIBIDABO
|
Tudi moj nečak je imel AD. Pomagala ni nobena krema....Sestra se je zdravila z bioresonanco, ker ga je dojila in je pomagalo.
< Sporočilo je popravil TIBIDABO -- 29.1.2010 8:46:21 >
|
|
|
|
RE: AD- podaljšanje dopusta 29.1.2010 9:24:58
|
|
|
|
sanelaa
|
Joj, AD, ta presneta nadloga...........pri nas smo imeli celo dramo zarad tega. Pri nas smo poskusli ni da ni, potem smo pa slučajno pršli do kreme, ki je POPOLNOMA naravna, Lukca je pa v enem tednu ozdravla vseh ekcemov in lišajev. pa je bil naš Luka tako grozen, da je bil na obrazu praktično že brez kože. Dajemo sicer 40e za to kremo, ampak jo zdaj itak porabimo minimalno, ker jo imamo pač tako, za nego. Mi smo namreč pri Lukčevih komaj 6mesecih probali vse od Advantana, Elocoma, Afroderma.......za nego Eucerin,adermo, mustelo.......nič od nič ni pomagalo. Po tej kremi smo pa v enem tednu končno bili okej, prav čudežno. In to kljub temu, da je Luka jedel vse, čeprav je imel na krvnih testih potrjeno alergijo na beljak in lecitin, no, potem je Skerbinjek Kavalarjeva to sicer na kožnih testih že zanikala, ker se ni pokazala reakcija nad dovoljeno.
|
|
|
|
RE: AD- podaljšanje dopusta 7.2.2010 18:55:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
mene pa zanima kaj to AD sploh je in od česa nastane? nekaj podobnega ima moja pupika, kot ima fantek od sanelaa; pa ne vem od česa
|
|
|
|
RE: AD- podaljšanje dopusta 7.2.2010 21:38:10
|
|
|
|
metka_zone
|
Atopični dermatitis.Informacije na googlu...
|
|
|
|
RE: AD- podaljšanje dopusta 7.2.2010 22:00:16
|
|
|
|
sanelaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy mene pa zanima kaj to AD sploh je in od česa nastane? nekaj podobnega ima moja pupika, kot ima fantek od sanelaa; pa ne vem od česa Če ima tvoja pupa kaj podobnega kot naš Luka, potem je velika verjetnost da imate atopični dermatitis. Ste na kaj alergični?
|
|
|
|
RE: AD- podaljšanje dopusta 8.2.2010 9:22:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone Atopični dermatitis.Informacije na googlu... sem pobrskala, hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?