|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TORTILLA
30.6.2005 20:14:12   
sašaš

Če jih katera dela, naj mi pove, kako točno - in kakšne omakce naredite za zraven?! :zmeden2:

Hvala in lp! :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TORTILLA
30.6.2005 20:14:38   
baguSka
ja mene tud to zanima :bravo:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TORTILLA
30.6.2005 20:18:24   
daisy
simpl: v šparu kupimo tortilje in omakce (najboljša je z avokada), tko da potem le še različno zelenjavo prepražim. to je to in je njami!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TORTILLA
30.6.2005 20:19:04   
baguSka
a se dobi kupljene tortilje??? a pa gor ni recepta?:ups:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TORTILLA
30.6.2005 20:19:21   
Ezi
Moj lubi najraje kupi kar narejene tortilie v Šparu, omakco pa naredi s piščančjim mesom in omakico "mild taco sauce".
Meni je ful dobr!

LP, Ezi

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TORTILLA
30.6.2005 20:19:51   
Ezi
Imam recept za narest tortilie.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TORTILLA
30.6.2005 20:21:21   
baguSka
ja dej!!!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TORTILLA
30.6.2005 20:21:58   
sašaš

Ja kupljene tortille in kupljene omake tud sama obvladam:)-:)-:)- trenutno se bašem z njimi :bravo:


(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TORTILLA
30.6.2005 20:22:01   
daisy
baguska
ja, kupi se že narejene, potem jih le še pogreješ in nafilaš.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   TORTILLA
30.6.2005 20:22:43   
baguSka
drugač je pa men tud una s piščancom zakon neki kot čiko kon tadas la kaj ti jst vem: tortilja, pa mau fižolovga premaza, pa koruza, pa piščanj na kose, pa zelena solata, pa jogurtov preliv!!!8)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   TORTILLA
30.6.2005 20:23:35   
baguSka
ja sej bom zdej k vem da se dobi!!!;)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   TORTILLA
30.6.2005 20:25:27   
Ezi
"V skledi zmešamo moko (80g) s ščepom soli, med mešanjem prilijemo 5 jedilnih žlic vroče vode in dodamo olivno olje. Vse skupaj z rokami pregnetemo v gladko testo, ki ga pustimo počivati 15 minut. Testo razdelimo na 4 enako velike porcije in jih na pomokani površini razvaljamo v palačino premera 15 cm.
V ponev daš polovico kavne žličke olja, na vsaki strani pečemo prb.1 minuto, tako da dobi rjave pege"

To je to ...

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   TORTILLA
30.6.2005 20:30:21   
baguSka
a kej veš kok olja se da not u testo :zmeden:

pa hvala :rozica:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   TORTILLA
30.6.2005 20:34:35   
sašaš

HVALA!!! :bravo:

Zdaj bi pa res "samo" še kakšne fajn omakce...;)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   TORTILLA
30.6.2005 20:37:18   
tesa
Moja hči ful dobre speče sama. So jih naučili pri gospodinjstvu v šoli:bravo:
Potem pa nafilamo kar pač imamo trenutno v hladilniku.
Ponavadi prepražimo čebulo, čim več zelenjave, kakšen meso zraven(najbolj paše piščančji)lahko daš še koruzo in fižol. Pač po okusu in malček zaliješ.
Tortilije so pa super če jih takoj sproti spečeš in nafilaš, so tako lepo mehke.
To je to. Nič komplicirano in mljassk.
Si me fajn spomnila. Jutri jo takoj naženem naj skuha kosilo:)-

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   TORTILLA
30.6.2005 20:39:52   
Ezi
Mmmm, pa ful je dobr, če daš na toplo tortilio nariban sir (ne parmezan) in potem čez omakco. Mmmm ....

Za olje ... :zmeden: po moje čisto malo, le toliko, da je testo malo mastno, jaz ne bi pretiravala ...

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   TORTILLA
30.6.2005 20:42:47   
daisy
omakce so pa najbolše "use your imagination" in še kakšna začimba
:)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   TORTILLA
30.6.2005 20:44:02   
tesa
JA fino je tut če daš začinjeno skuto, preliješ in daš še malo v pečico da zakrkne.
Tortilije lahko prepogneš ali pa kar pustiš kroge in jih naložiš kot torto.
Valda pa začiniš po svojem okusu ,priporočne so bolj mehiške začimbe in čim manj čilija, drgač so pekoči problemi:)-

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   TORTILLA
30.6.2005 20:45:17   
Anonimen
Stopljeni ocvirki? :zmeden2:

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   TORTILLA
30.6.2005 20:47:37   
sašaš

Ja, al bina - za na kakšen "mednarodni" kmečki turizem :)-:)-:)-

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   TORTILLA
30.6.2005 20:49:01   
Anonimen
No, evo :zmeden2:

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   TORTILLA
1.7.2005 7:45:09   
soncece24
Midva pa si za večerjo dostikrat narediva tortilja sendviče. V kupjene tortilje nadevaš salamo, sir, paradižnik in kislo smetano, prepogneš in vse skupaj v ror za ene 10-15 min - njami!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   TORTILLA
1.7.2005 9:00:26   
žiža
piščančje prsi narežeš na čist majčkene koščke, jih na žlici olja popečeš. Dodaš omako taco, koruzo, na majčkene koščke narezano papriko, mal popražiš in pomešaš. Tortilijo popečeš, jo namažeš s sirovo omako(kupi) nanjo daš piščančji nadev, na vrh pa še žlico kisle smetane, prepogneš in se je lotiš.
Jaz omako taco tako kr sama skup spacam lahko jo pa tudi kupiš:
Čebulco popražim + česen + paradižnikova omaka + čili + mleta paprika (sladka in pekoča)+ malo vode pa mal mokce da se zgosti, če je preredko
dober tek

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?