Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa je prišla in je rekla,da gremo v avgustu .... 30.6.2005 17:41:37
|
|
|
|
aljča
|
Tetka:hudicek:in naredila plan, da sem danes začela z jemanjem KT, da si uravnam ciklus za 18.8.,ko gremo v akcijo in nove boje za:duda:.:bravo::bravo::bravo: Drage moje punce kar nekaj časa je preteklo od takrat ko sem vam zadnjič pisala.Sedaj ko sem že tri tedne v službi in delam na veliko nimam nobenega časa, da se oglasim tu gori.:(Ampak se bo z avgustom to vse lepo spremenilo, ko pričnem z IVF-jem in bom imela malo več časa.:hudicek:je prišla na obisk malo prehitro ampak sem kar nekako vedela, da bo tako saj so mi hormoni po treh neuspelih inseminacijah pač naredili veliko zbrko in sedaj je to to;)Sedaj se bom lepo psihično odpočila in nabirala nove moči za mesec avgust.V soboto drugi teden gremo na težko pričakovani:morje:in to bo oreng inekcija zame in mojega:love:.Komaj čakamo. Vidim da ste tu gori kar lepo pridne kar tako naprej.Vsem novim nosečkam pa iz srca čestitam, ker so mi v teh tednih malo informacije ušle, ko nisem redno brala foruma,tako da ne vem točno katere ste to ampak vem da vas je kar nekaj novih:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.Vse bi lepo pozdravila od Anitke,Mojce9000,Saše24,Polone,Frizerke,Mucemace,Goye,neva,tinkamiška,pika74,....joj toliko vas je da si nisem vseh imenov v glavi spomnila itak pa veste katere ste in upam, da mi ne boste zamerile,če katere nisem napisala.Tko tokle za danes mogoče mi bo še kaj poratalo prilesti sem gor in kaj napisati. Anitka kot vidiš nisem več na seznamu ..upam pa da bom v septembru že na :roza::modri:tem seznamu saj sem tu gori ena iz med redkih fosilk,ko ima tolk dolg staž ane:)-;).? L.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Pa je prišla in je rekla,da gremo v avgustu .... 30.6.2005 18:21:06
|
|
|
|
saša24
|
pozdravček aljča! veš res te kr pogrešamo tu na rr. veš jutri imam v mb pregled po hsg-ju. bomo videli kako bo. :hudicek: pa še od nikoder. o njej ne duha in ne sluha lepo se mej se tipkamo
|
|
|
|
Pa je prišla in je rekla,da gremo v avgustu .... 30.6.2005 18:57:57
|
|
|
|
Anitka
|
Draga Aljča žal mi je, da spet ni uspelo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Sedaj si pa le naberi novih moči za nove podvige in res ti iz srca želim, da boš septemberska srečka nosečka. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: LP, Anitka:pika:
|
|
|
|
Pa je prišla in je rekla,da gremo v avgustu .... 30.6.2005 19:11:21
|
|
|
|
emaa
|
wb aljča, smo te pa res pogrešale, se pozna, da te dolgo nismo slišale, še kaj padi mimo preden greš na morje, pa počivaj in nabiraj moči za avgust
|
|
|
|
Pa je prišla in je rekla,da gremo v avgustu .... 30.6.2005 19:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, Aljca!!! Tudi tebi nadvse lep pozdravcek!:rozica: :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Pa je prišla in je rekla,da gremo v avgustu .... 1.7.2005 6:56:09
|
|
|
|
naja78
|
halo aljča.sem se že spraševala kje si??!!:bravo: pošiljam ti šopek :rozica:in ti povem,da boš kmalu srečna mamica.ti si že tako daleč.:metulj: tudi mene zapušča vso potrplenje in počasi tudi upanje,ki se mi vsak mesec dvigne z veliko optimizma,........pa nič.:zmeden::(( v jesen gremo na laparo,....vse ok,....kaj pa če še 5 let nav nič.:zmeden:bolj da ne premišljujem.tebi želim vso srečo da se :duda:in da boš imela lepo in zdravo :nosecka:. pridi še kaj v vas na rr po dopustu.
|
|
|
|
Pa je prišla in je rekla,da gremo v avgustu .... 1.7.2005 6:58:06
|
|
|
|
naja78
|
anitka!! lahko me daš s seznama nečakajočih,ker je dans spet že 12-ič prišla nezaželjeno.naj gre vse skup v 3.....nam pisala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?