Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 13:28:25
|
|
|
|
J.L.
|
mislim za splošnega? ****tiš sem jezna . moja ne dela, tako da jo nadomeščajo pop. pridem tja nenaročena, ker sem pač uspela v tem času ko mala spančka dobiti "varstvo" pa grem tja povem da že preko 2 tedna grono suho kašljam, obenem pa ima boleče uho in vrtane bezzgavke. verjetno je vnetje, ker boli ko hudič na otip! seveda me niso vzeli in naročili za petek. ja pismo, pa pravim kaj pa če je pljičnica, res nočem škodovati mali da bi se nalezla, pa niti mi ni se za igrat z zdravjem. ja pol pa sem dobila terin za jutri. me zanima od kdaj sestre presodijo, če je nujno ali ne? jaz močno upam, da ni kaj hudega na pljučih in da se vneje v ušesih ne razširi, ker nevem kdo bo v tem primeru odgovarjal! mah najbolje če imaš veze, takrat vsaj prideš lepo skozi povsod. sem se mogla mal razpisat, ker zadnje čase mi gre ta sistem že pošteno na jera. še vedno sem čakala, neglede na o, če sem dobila uro ali ne. zakaj sploh termin, če itak ne pridem na vrsto ob naročenem času.
|
|
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 13:32:02
|
|
|
|
Jessy
|
Pri nas se naročaš samo k osebnemu zdravniku. Če je osebni zdravnik urgentni, pa se ne naročaš. Če osebnega zdravnika ni, greš k urgentnemu in čakaš, da prideš na vrsto in se ni potrebno nič naročat.
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 13:35:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy greš k urgentnemu in čakaš Tole je pa zanimivo prebrat, ja . Je*enti, če je urgentno, nimaš kaj čakat, no.
|
|
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 13:35:53
|
|
|
|
J.L.
|
saj, za osebnega sem mislila. sem tipkala z tako hitrostjo, da pol črk manjka ali so narobe napisne. to pa je sila.
|
|
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 13:37:45
|
|
|
|
Kliki
|
Prinas na Bledu naročajo razen če je dežurna potem pa ne.
|
|
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 13:40:07
|
|
|
|
J.L.
|
kako pa naročajo? za isti dan ali ko je pač prost termin za dan ali dva? ker meni, bi bilo vseeno drugače, četudi pridem na vrsto naslednji teden, če nebi bilo nuja, vendar se sedaj vse vkup že vleče skoraj 3 tedne in se mi to ne zdi normalno, poleg pa poslabšanje z bolečimi uhlji in vratom.
|
|
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 13:46:10
|
|
|
|
Felicita
|
moj zdravnik striktno naroča, razen če ti kak del telesa stran binglja te sprejme... naroča sicer v prvi uri delovnega časa vsakič za isti dan (torej, če dela 13-19, pokličeš med 13 in 14 in dobiš še isti dan termin - VEDNO). men to čist ustreza, ker prej je blo res za znoret, smo čakal po 2 uri skupi... zdej pa nikol več ko 15 min. sploh pa, zakaj si čakala 3 tedne, jest vem da ne bi!
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 13:49:12
|
|
|
|
koala
|
Pri moji zdravnici se naroča, moraš pa ful zatežit da dobiš tremin v naslednjem dnevu ali dveh, Draugače pa če si lepo tiho in pohleven pa pokličeš recimo v torek in dobiš tremin naslednji teden v sredo. Svašta!!!! Pri sinovi pediatrinij pa ne naročajo.
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 13:59:33
|
|
|
|
SaaS
|
Moja osebna zdravnica tudi naroča. Še isti dan ima ponavadi že polno, za naslednji dan ali čez dva dni pa ni ponavadi problema. Če je pa nujno te pa tudi vzame. Zadnjič je bil petek in sem začutila, da se me loteva angina. Sem klicala in se želela naročiti. Je rekla sestra, da ima vse polno, če lahko počaka do ponedeljka. Pa sem povedala, kaj je, da verjetno z angino ni dobro čakat cel vikend, pa mi je dala uro še isti dan. Je rekla, da je gužva in da se zna zgoditi, da bom malo počakala. Toda ko sem prišla tja, sem bila takoj naslednja na vrsti. Ta naša sestra res dobro naroča. zelo redko čakam..
|
|
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 14:04:21
|
|
|
|
madela
|
Če si ti sestri povedala,da se to vleče že dva tedna,potem je kratko malo po tem sklepala,da ni sile in da lahko počakaš še kak dan. Take so moje izkušnje,zato sestram nikoli ne govorim,kako dolgo že bolezen traja,ker jih ne briga,ona ni zdravnik,da bi lahko presojala. Hotela sem še dopisat,da pa te ne bi smela spodit domov,ko si bila že enkrat tam in ti bi se morala proti postavit,da boš pač počakala,da prideš na vrsto.
< Sporočilo je popravil madela -- 27.1.2010 14:05:54 >
|
|
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 14:44:21
|
|
|
|
Klemy82
|
Pri nas naroča za en dan vnaprej. Za pregled. Samo za recept se ni treba naročat, dobiš kadarkoli. Če pa je nujno, te vzame takoj, samo je vseeno zaželjeno, da se pokliče, da prideš, da so pripravljeni in da si prerazporedijo delo, in da te, če je zdravnica slučajno na terenu, napotijo drugam, da ne hodiš zastonj.
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 15:55:08
|
|
|
|
Jessy
|
Če ima srečo, si naročen takoj naslednji dan, še verjetneje je, da prideš še pozneje na vrsto. Če pa poveš, da si fajn bolan, se pa najde prostor v istem dnevu. Drgač pa pri urgentnemu čakaš, ja!
|
|
RE: ali povsod v zdravstvu naročajo 27.1.2010 19:37:48
|
|
|
|
Ribica **
|
Naroca, te pa vzame tudi, ce nisi narocen. Sploh ce ni neke gnece, pol ne komplicirajo. Jaz se prakticno nikoli ne narocim, se kar tam pojavim. Kadar sploh grem do dr.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?