Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 27.1.2010 9:53:43
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonce21 Danes mi je crknil mobitel (ga sploh ne morem prižgat) in ko dam SIM kartico v drugi telefon ugotovim, da mi pol številk manjka, ker nisem imela vseh shranjenih na SIM kartici . Prosim za pomoč - se da še kako drugače priti do številk, ki niso shranjene na SIM-u, ker sem sedaj v bistvu odrezana od sveta , saj mi manjkajo ravno tiste številke, ki jih vsakodnevno uporabljam. Hvala za pomoč! kliči na mobitel, kje imajo servis. Mogoče ti jim ga uspe vklopit, da št. prekopirajo na sim. Če si pa menjala znamko mobija, lahko da št. ne prepozna. jaz mam že skoz ericsona, začasno sem imela Nokio in ni prepoznala vseh št. Ko sem dala kartico spet v ericsona(nov aparat), pa jih je prepoznal.
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 27.1.2010 10:14:02
|
|
|
|
Kliki
|
Kakor sem jast pred kratkim slišala ti lahko številke prenesejo iz enega telefona na drugega v Mobitelovih centrih. Ne vem pa če mora biti telefon prižgan(sam po moj da more bit) pojdi do najbližjega in se pozanimaj.
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 27.1.2010 10:29:05
|
|
|
|
sonce21
|
Znamka telefona je ista - ericson. Očitno bom res morala iti na servis..., samo da dobim številke . Bom poročala.....
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 27.1.2010 18:04:49
|
|
|
|
boob
|
nima veze katere znamke je tel . .če so št. na kartici bi ti jih pokazalo na katerem koli telefonu. Če ti je tel 'crknu' ti žal nemorejo pomagat niti na servisu. . lahko pa da ti je šla sam baterija. Katerega ericssona pa imaš?
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 27.1.2010 20:04:21
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: boob nima veze katere znamke je tel . .če so št. na kartici bi ti jih pokazalo na katerem koli telefonu. Men so pa nebovzetni mojstri vrnili št. nazaj
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 3.2.2010 10:18:59
|
|
|
|
sonce21
|
Sem še dolžna odgovor ....Sem šla do pooblaščenega ponudnika Mobitelovih storitev. On je seveda v prvi sekundi prižgal telefon , jaz ga nisem mogla vklopit celo dopoldne. In mi je prekopiral številke na SIM in spominsko kartico. Telefon je delal še cca 1/2h in nato mrknil. Sem imela sreča, ker ga je lahko še vklopil, ker drugače ...adijo številke . Svetoval mi je pa, da si nastavim, da se številke shranjujejo na SIM in varnostna kopija imenika na internetu. Upam, da sem komu pomagala.
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 9.2.2010 23:57:48
|
|
|
|
luka jan
|
Meni se to vsakokrat dogaja. Ko si kupim nov telefon ponavadi shranjujem številke kar na telefon in ne na sim kartico, sicer še danes ne vem kaj delam narobe, a vedno mi to rata. Potem po nekem času zamenjam telefon, moj mi vse s starega zbriše ker ga ponavadi podarim komu in ko vklopim nov telefon sem vedno brez najnujnejših številk. Do sedaj me še ni izučilo da bi si res pogledala kaj delam ko številke shranjujem, ponavadi se mi vedno mudi in pač mi je važno to, da imam sploh shranjeno. Se mi je pa že enkrat zgodilo da mi je telefon mrknil čist, ga ni mogel nihče več prižgat, niti na Mobitelovem centru kamor sem ga nesla in sem ostala brez vseh številk. To je šele bila štala, a sem preživela. Me pa veseli, da se je pri tebi končalo tako, kot se je.
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 10.2.2010 13:16:52
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Meni se to vsakokrat dogaja. Ko si kupim nov telefon ponavadi shranjujem številke kar na telefon in ne na sim kartico, sicer še danes ne vem kaj delam narobe, a vedno mi to rata. Potem po nekem času zamenjam telefon, moj mi vse s starega zbriše ker ga ponavadi podarim komu in ko vklopim nov telefon sem vedno brez najnujnejših številk. Do sedaj me še ni izučilo da bi si res pogledala kaj delam ko številke shranjujem, ponavadi se mi vedno mudi in pač mi je važno to, da imam sploh shranjeno. Se mi je pa že enkrat zgodilo da mi je telefon mrknil čist, ga ni mogel nihče več prižgat, niti na Mobitelovem centru kamor sem ga nesla in sem ostala brez vseh številk. To je šele bila štala, a sem preživela. Me pa veseli, da se je pri tebi končalo tako, kot se je. V telefonu imas nastavitev kam naj shranjuje številke. Možnosti so: - samo na sim - sim in telefon - telefon Ponavadi to najdeš med nastavitvami, daš samo na sim in tudi če menjaš telefon vstanejo številke na simu in jih ne izgubiš.
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 12.2.2010 15:03:33
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Meni se to vsakokrat dogaja. Ko si kupim nov telefon ponavadi shranjujem številke kar na telefon in ne na sim kartico, sicer še danes ne vem kaj delam narobe, a vedno mi to rata. Potem po nekem času zamenjam telefon, moj mi vse s starega zbriše ker ga ponavadi podarim komu in ko vklopim nov telefon sem vedno brez najnujnejših številk. Do sedaj me še ni izučilo da bi si res pogledala kaj delam ko številke shranjujem, ponavadi se mi vedno mudi in pač mi je važno to, da imam sploh shranjeno. Se mi je pa že enkrat zgodilo da mi je telefon mrknil čist, ga ni mogel nihče več prižgat, niti na Mobitelovem centru kamor sem ga nesla in sem ostala brez vseh številk. To je šele bila štala, a sem preživela. Me pa veseli, da se je pri tebi končalo tako, kot se je. V telefonu imas nastavitev kam naj shranjuje številke. Možnosti so: - samo na sim - sim in telefon - telefon Ponavadi to najdeš med nastavitvami, daš samo na sim in tudi če menjaš telefon vstanejo številke na simu in jih ne izgubiš. Hvala za informacijo. Sem šla malo pobrskat po telefonu in je res tako. Ko sem imela še bolj navadne telefone sem se še nekako znašla, sedaj pa imajo ti novi in tehnološko zelo podprti toliko enih stvari, da rabim skoraj dopust da vse preštudiram.
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 12.2.2010 15:03:50
|
|
|
|
luka jan
|
Aja, pa hvala, mi je upelo.
< Sporočilo je popravil luka jan -- 12.2.2010 15:06:37 >
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 8.3.2010 23:28:00
|
|
|
|
lokomotivca
|
Lep pozdrav! Tud js mam problem - včerej mi je na sony e. c905 pokazal, da pač ni omrežja. Sm rekla ok, pač ga ni. Zvečer sem dala sim v drug sony e. telefon, in omrežje JE. V redu. Danes sem hotela SE c905 prižgat, in prižge se toliko, da napiše "začetni pozdrav"-sony ericsson, in potem se kar ugasne, ekran je sicer še osvetljen, a prižgat ga nikakor ne morem. Ve kdo, kaj bi lahko bilo?? Sem ga kupila oktobra lani oz. septembra, in je do septembra še v garanciji. Ali naj ga pošljem na servis in če ja, je servis kaj za plačat?? Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 8.3.2010 23:37:51
|
|
|
|
m_o_i
|
ocisti stike za baterijo (vatirana palcka+alkohol) in poglej, ce je kartica v stiku z aparatom (moje nekajletne izkusnje z eriksoni so, da ne zaznavajo kartice v aparatu in pac das na kartico papircek, da pokrovcek "bolj stisne" kartico na telefon)
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 9.3.2010 7:06:11
|
|
|
|
mika
|
lokomotivca, glede nato, da je telefon še v garanciji, ga ne 'šlataj', sploh z mokrim ne it zraven, ker potem ne bo več v garanciji. na servisu ti bodo povedali, če okvara sodi pod garancijo ali če je za plačat. Si pa preventivno shrani oz. prepiši številke. Moji sestri so izbrisali št. niso ji ga pa popravljali, ker je bil stik z vodo. (padel ji je v WC) in si je potem kupila raje novega.
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 9.3.2010 8:40:07
|
|
|
|
lokomotivca
|
Hvala za odg., raje ga ne bom šlatala :) Sicer pa, ne morem niti do sporočil, da bi jih prepirala, niti do številk, ker telefona sploh prižgat ne morem, niti do Vnesi PIN ne pridem :( . Močno upam, da bodo upoštevali napako, ker ni iz moje strani. Joj.
|
|
|
|
RE: tel. številke na mobitelu 9.3.2010 15:52:18
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika lokomotivca, glede nato, da je telefon še v garanciji, ga ne 'šlataj', sploh z mokrim ne it zraven, ker potem ne bo več v garanciji. na servisu ti bodo povedali, če okvara sodi pod garancijo ali če je za plačat. Si pa preventivno shrani oz. prepiši številke. Točno tako kot ti je svetovala mika. Če je telefon v garanciji ga preprosto nesi tja, kjer si ga kupila, povej kaj je narobe, pa naj oni rešijo problem. Saj v končni fazi so ti ga oni prodali, a ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?