|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tel. številke na mobitelu
27.1.2010 9:31:37   
sonce21
 Danes mi je crknil mobitel (ga sploh ne morem prižgat) in ko dam SIM kartico v drugi telefon ugotovim, da mi pol številk manjka, ker nisem imela vseh shranjenih na SIM karticiuser posted image .
Prosim za pomoč - se da še kako drugače priti do številk, ki niso shranjene na SIM-u, ker sem sedaj v bistvu odrezana od svetauser posted image , saj mi manjkajo ravno tiste številke, ki jih vsakodnevno uporabljam.

Hvala za pomoč!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tel. številke na mobitelu
27.1.2010 9:53:43   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: sonce21

Danes mi je crknil mobitel (ga sploh ne morem prižgat) in ko dam SIM kartico v drugi telefon ugotovim, da mi pol številk manjka, ker nisem imela vseh shranjenih na SIM karticiuser posted image .
Prosim za pomoč - se da še kako drugače priti do številk, ki niso shranjene na SIM-u, ker sem sedaj v bistvu odrezana od svetauser posted image , saj mi manjkajo ravno tiste številke, ki jih vsakodnevno uporabljam.

Hvala za pomoč!user posted image

kliči na mobitel, kje imajo servis. Mogoče ti jim ga uspe vklopit, da št. prekopirajo na sim.
Če si pa menjala znamko mobija,  lahko  da št. ne prepozna. jaz mam že skoz ericsona, začasno sem imela Nokio in ni prepoznala vseh št. Ko sem dala kartico spet  v ericsona(nov aparat), pa jih je prepoznal.

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2010 10:14:02   
Kliki
Kakor sem jast pred kratkim slišala ti lahko številke prenesejo iz enega telefona na drugega v Mobitelovih centrih.

Ne vem pa če mora biti telefon prižgan(sam po moj da more bit)

pojdi do najbližjega in se pozanimaj.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2010 10:29:05   
sonce21
Znamka telefona je ista - ericson. Očitno bom res morala iti na servis..., samo da dobim številkeuser posted image . Bom poročala.....

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2010 18:04:49   
boob
nima veze katere znamke je tel . .če so št. na kartici bi ti jih pokazalo na katerem koli telefonu.
Če ti je tel 'crknu' ti žal nemorejo pomagat niti na servisu. . lahko pa da ti je šla sam baterija.
Katerega ericssona pa imaš?

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2010 20:04:21   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: boob

nima veze katere znamke je tel . .če so št. na kartici bi ti jih pokazalo na katerem koli telefonu.

Men so pa nebovzetni mojstri vrnili št. nazajuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2010 10:18:59   
sonce21
Sem še dolžna odgovoruser posted image ....Sem šla do pooblaščenega ponudnika Mobitelovih storitev. On je seveda v prvi sekundi prižgal telefonuser posted image , jaz ga nisem mogla vklopit celo dopoldne. In mi je prekopiral številke na SIM in spominsko kartico. Telefon je delal še cca 1/2h in nato mrknil. Sem imela sreča, ker ga je lahko še vklopil, ker drugače ...adijo številkeuser posted image . Svetoval mi je pa, da si nastavim, da se številke shranjujejo na SIM in varnostna kopija imenika na internetu.

Upam, da sem komu pomagala.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2010 23:57:48   
luka jan
Meni se to vsakokrat dogaja. Ko si kupim nov telefon ponavadi shranjujem številke kar na telefon in ne na sim kartico, sicer še danes ne vem kaj delam narobe, a vedno mi to rata. Potem po nekem času zamenjam telefon, moj mi vse s starega zbriše ker ga ponavadi podarim komu in ko vklopim nov telefon sem vedno brez najnujnejših številk.user posted image user posted image user posted image

Do sedaj me še ni izučilo da bi si res pogledala kaj delam ko številke shranjujem, ponavadi se mi vedno mudi in pač mi je važno to, da imam sploh shranjeno.

Se mi je pa že enkrat zgodilo da mi je telefon mrknil čist, ga ni mogel nihče več prižgat, niti na Mobitelovem centru kamor sem ga nesla in sem ostala brez vseh številk. To je šele bila štala, a sem preživela.user posted image

Me pa veseli, da se je pri tebi končalo tako, kot se je.user posted image user posted image

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2010 13:16:52   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

Meni se to vsakokrat dogaja. Ko si kupim nov telefon ponavadi shranjujem številke kar na telefon in ne na sim kartico, sicer še danes ne vem kaj delam narobe, a vedno mi to rata. Potem po nekem času zamenjam telefon, moj mi vse s starega zbriše ker ga ponavadi podarim komu in ko vklopim nov telefon sem vedno brez najnujnejših številk.user posted image user posted image user posted image

Do sedaj me še ni izučilo da bi si res pogledala kaj delam ko številke shranjujem, ponavadi se mi vedno mudi in pač mi je važno to, da imam sploh shranjeno.

Se mi je pa že enkrat zgodilo da mi je telefon mrknil čist, ga ni mogel nihče več prižgat, niti na Mobitelovem centru kamor sem ga nesla in sem ostala brez vseh številk. To je šele bila štala, a sem preživela.user posted image

Me pa veseli, da se je pri tebi končalo tako, kot se je.user posted image user posted image

V telefonu imas nastavitev kam naj shranjuje številke.
Možnosti so:
- samo na sim
- sim in telefon
- telefon
Ponavadi to najdeš med nastavitvami, daš samo na sim in tudi če menjaš telefon vstanejo številke na simu in jih ne izgubiš.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2010 15:03:33   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

V telefonu imas nastavitev kam naj shranjuje številke.
Možnosti so:
- samo na sim
- sim in telefon
- telefon
Ponavadi to najdeš med nastavitvami, daš samo na sim in tudi če menjaš telefon vstanejo številke na simu in jih ne izgubiš.

Hvala za informacijo. Sem šla malo pobrskat po telefonu in je res tako.
Ko sem imela še bolj navadne telefone sem se še nekako znašla, sedaj pa imajo ti novi in tehnološko zelo podprti toliko enih stvari, da rabim skoraj dopust da vse preštudiram.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2010 15:03:50   
luka jan
Aja, pa hvala, mi je upelo.user posted image

< Sporočilo je popravil luka jan -- 12.2.2010 15:06:37 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2010 23:28:00   
lokomotivca
Lep pozdrav!

Tud js mam problem - včerej mi je na sony e. c905  pokazal, da pač ni omrežja. Sm rekla ok, pač ga ni. Zvečer sem dala sim v drug sony e. telefon, in omrežje JE. V redu. Danes sem hotela SE c905 prižgat, in prižge se toliko, da napiše "začetni pozdrav"-sony ericsson, in potem se kar ugasne, ekran je sicer še osvetljen, a prižgat ga nikakor ne morem. Ve kdo, kaj bi lahko bilo??

Sem ga kupila oktobra lani oz. septembra, in je do septembra še   v garanciji. Ali naj ga pošljem na servis in če ja, je servis kaj za plačat??

Hvala za odgovor.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.3.2010 23:37:51   
m_o_i
ocisti stike za baterijo (vatirana palcka+alkohol) in poglej, ce je kartica v stiku z aparatom (moje nekajletne izkusnje z eriksoni so, da ne zaznavajo kartice v aparatu in pac das na kartico papircek, da pokrovcek "bolj stisne" kartico na telefon)user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu lokomotivca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.3.2010 7:06:11   
mika
lokomotivca, glede nato, da je telefon še v garanciji, ga ne 'šlataj', sploh z mokrim ne it zraven, ker potem ne bo več v garanciji. na servisu ti bodo povedali, če okvara sodi pod garancijo ali če je za plačat. Si pa preventivno shrani oz. prepiši številke. Moji sestri so izbrisali št. niso ji ga pa popravljali, ker je bil stik z vodo. (padel ji je v WC) in si je potem kupila raje novega.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.3.2010 8:40:07   
lokomotivca
Hvala za odg., raje ga ne bom šlatala :)

Sicer pa, ne morem niti do sporočil, da bi jih prepirala, niti do številk, ker telefona sploh prižgat ne morem, niti do Vnesi PIN ne pridem :( . Močno upam, da bodo upoštevali napako, ker ni iz moje strani.  Joj.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.3.2010 15:52:18   
luka jan
IZVIRNO SPOROČILO: mika

lokomotivca, glede nato, da je telefon še v garanciji, ga ne 'šlataj', sploh z mokrim ne it zraven, ker potem ne bo več v garanciji. na servisu ti bodo povedali, če okvara sodi pod garancijo ali če je za plačat. Si pa preventivno shrani oz. prepiši številke.

Točno tako kot ti je svetovala mika. Če je telefon v garanciji ga preprosto nesi tja, kjer si ga kupila, povej kaj je narobe, pa naj oni rešijo problem. Saj v končni fazi so ti ga oni prodali, a ne?user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?