|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prva zobna pasta
26.1.2010 22:04:14   
soncica01
zanima me, katero zobno pasto lahko uporablja eno leto star otrok? Do sedaj sem ji umivala samo z vodo, sedaj bi probala s pasto, ki je varna, ker je bo itak tudi nekaj pojedla.

Pa se nekaj me zanima - opazila sem, da ima en zgornji zobek rahlo rumenkast. Kaj mislite, zakaj je to?

Vesela bom vasih odgovorov. Vnaprej vsem hvala lepa.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prva zobna pasta
26.1.2010 22:09:00   
dolenjka
Lahko da so obloge user posted image Mi smo šli k pedontologinji in me je skor kap, ko mi je rekla, da ima ful oblog user posted image Ona seveda vidi kaj je obloga in kaj ne in zato nam je priporočila pasto z najmanj 500, še bolje pa 1000 (ne vem česa že) fluora user posted image Zdaj imamo oralovo s 500 z Medi pujem in od kar jo imamo, veliko raje umiva zobke, predvsem pa dlje in več pusti. Lahko rečem, daje razlika očitna user posted image Zdaj bom pa kar pasto s 1000 kupila in potem bomo šli na kontrolo user posted image
Oblog se brez fluora ne boš znebila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2010 22:10:02   
Lejči
Pri nas smo že od začetka uporabljali Weleda otroško zobno pasto. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2010 22:12:38   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: Lejči

enako

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2010 22:25:41   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: KT

enako

ta je baje zlo fajn, ker je čisto naravna, samobaje za oblogice žal ni dovolj user posted image Morda bi vprašala pedontologa za nasvet user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2010 23:03:11   
trobentic_@
Kupi otroško zobno pasto
Saj lahko vsebuje flour.
ne pa dajati v velikih količinah.Daš na ščetko največ v velikosti graha

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2010 7:26:13   
SaaS

Mi tudi to.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2010 8:42:50   
ksenija12
Mi uporabljamo zobno pasto First teeth, kupim jo v lekarni, ker žal naša dva še zmeraj pojesta pasto..Oblogice je starejši tudi imel okoli 1 leta, potem pa so izginile. Kolikor jaz vem, bi bilo dovolj, če bi otrokom samo s ščetko in vodo umival zobe. Kasneje pa je za zdravje zob najpomembnejša prehrana.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2010 10:02:32   
AnciM
Imamo navdno otroško zobno pasto oral B, ki se jo dobi tudi v navadni trgovini. Vsebuje flour, ampak ker jo dam gor ravno toliko, da se krtačka malo obarva, ni problema. Sicer je pa potreboval skoraj teden dni, da mi je dovolil z njo oprat zobe. Tako da ne obupaj, če ti ne bo pustila. Potrebujejo nekaj časa, da se navadijo na nov okus.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 21:24:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AnciM)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2010 21:07:11   
nežka
Uporabljamo Avalon gel za zobke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2010 21:34:34   
jutranja rosa
Od kdaj naprej pa ušorabljate zobne paste? Moj ima šele dva zobka in mu jih skušam čistiti z zonim zajčkom...je to dovolj?

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2010 21:51:58   
Anonimen
Nam je pedontologinja rekla, da se zobna pasta lahko uporablja od 1 leta dalje in sicer taka ki ima 500ppm natrijevega fluorida ali manj in da se jo da na zobno ščetko samo toliko, da se ščetine malo obarvajo, torej precej menj kot pa je velikost grahovega zrna. Sem potem v Müllerju kupila Oral-B Stages in je OK.

(odgovor članu jutranja rosa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?