|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 13:42:24   
digi
JJOOOOJJJJ!!!! Sem prišla sedaj od fiziatra- mi je napisal terapije, ker sem imela nesrečo, ampak ravno takrat, ko sem imela namen it nekam na dopust.... :morje:Saj bom pač šla kasneje, ampak mi je vseeno hudo:(((

:zmeden::zmeden::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 13:46:22   
soncece24
boga

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 13:48:41   
baguSka
ja čak mau ne štekam :ups: ja zakwa ženšče mu pa nis rekla da si takrat na dopustu :zmeden2:

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 13:57:49   
.ču
"ženšče" kje jih pa ti pobiraš,baguska8)
...tisto ženšče-sr.spol:)se mi pa zdi,da ni glih ljubkovalno:zmeden2:...

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 14:02:54   
baguSka
ženskica?:ups:

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 14:14:42   
.ču
deklič=deklica iz našga konca
ženskica=pubertetnica na prehodu v žensko:zmeden2:
baba=en zob,en jošk:ups:
bejba=nadaljevanje ženskice:)
pupa=iz totega konca gor:zmeden2:ma če ni le iz unega
dol:zmeden2:oštja
.
.
.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 14:16:29   
baguSka
dol je tud pupa ;)

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 14:17:22   
baguSka
:)-:)- maš pa predstave ni kej

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 15:20:49   
digi
Eh punce kaj se bomo sekirali zaradi ženščeta ali česa že.... Saj, če bo se pojavila kaka ugodna varianta si bom poskusila terapije prestavit, ker na srečo še itak nimam nič fiksnega planiranega za dopust.... Drugače pa se bom doma sončla:))) Ma bo sosed vesel :)-

:morje::morje:

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 15:23:00   
digi
Ne se čudit menjavi mojega razpoloženja, sem namreč ravno izvedela rezultate izpita- sem naredila namreč z 9, kar pomeni, da sem v vsakem primeruv 4. letniku!!!! JUPI

:bravo::bravo::bravo::bravo:

:pujs:

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 16:21:30   
Pajaca
če so terapije jih je treba podelat ni kaj..... pa še včasih se težko zraven pride pa čaka u nedogled tko da kaj češ najprej zdravje pol pa dopust. Bod vesela da boš lahko sploh šla.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 16:33:28   
digi
saj imaš prav pajaca. Saj bo, saj se ne sekiram več, edino malo razočarana sem. Sicer pa itak ne bi mogla uživat na morju, če bi imela itak bolečine:((

:)-

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pa gre dopust!!!!
30.6.2005 22:37:40   
Pupica
gLEDE TERMINOV TERAPIJ :ups: se strinjam s tabo pajaca. Saj je težko dobiti termin, pa tudi za zdravje je bolje takoj izvesti terapijo...

pa za umes ženščkice kaj je pa pol pupica;) ?

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pa gre dopust!!!!
2.7.2005 10:16:27   
digi
He he....
Glede tega ženščeta pa se je razvila prava debatica.... Ah terapije- valda bom šla in saj jih rabim, ker že imam drugič enako poškodbo in glede na to, da me itak že dajejo bolečine ob slabem vremenu, se ne mislim igrat:((( Saj na morje bom že še šla. Letos moram, ker lani nisem bila. Pa ssrečo itak mam s terapijami, ker poznam tega zdravnika.... Nič punce. Kam pa ve na morje? Ve katera za kako ugodno varianto po 20.7.?

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......