Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ribe, ki grizejo, v mivki 30.6.2005 14:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Baguska, zato k sm to po horoskopu. K nism hotla bit Teja tle na forumu :) Drgač pa če bi mi kdo kupu ribo za kako darilo ipd., bi jo tut nazaj dobu. To pa kače in žužki so pa žival k nein danke. Tut ne jem rib:ups: Edin veš kero bi pa mela .. uno lepo rumeno tropsko :)
|
|
|
|
Ribe, ki grizejo, v mivki 30.6.2005 14:42:52
|
|
|
|
baguSka
|
haha ne vem zakaj me to ne čudi - vse ribe k poznam ne jejo rib :zmeden: ej - kako bo tvoji bigli ime???:zmeden2:
|
|
|
|
Ribe, ki grizejo, v mivki 30.6.2005 15:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Na L ji bo ime :) a ne bo ne Lejla ne Lajka :)-
|
|
|
|
Ribe, ki grizejo, v mivki 30.6.2005 15:27:08
|
|
|
|
Mina1
|
Enkrat smo bili v Savudriji, tam je mivka in nizka voda, pa so me ugriznile oz. prešpikale tele čudne morske živalice:zmeden2:, karkoli je že bilo, se je fino poznalo, bolelo ni tako zelo. Seveda v notranji predel podplata, če me razumete. Nič fino... pa-pa Mina1
|
|
|
|
Ribe, ki grizejo, v mivki 30.6.2005 15:28:55
|
|
|
|
E_jen
|
Mi gremo velikokrat v Fieso. Tam lovimo ribe. V mivki, čisto blizu pomola je teh pajkov kolikor hočeš. Samo vabo - girico - vržeš nad mivko in že priplava pajek in se ulovi. K sreči ga vsi, ki lovimo ribe, dobro poznamo in ga potem s kleščami snamemo s trnka. Tko, da ne se tolažit, da so samo bolj daleč. Tudi pri nas v Sloveniji so.
|
|
|
|
Ribe, ki grizejo, v mivki 30.6.2005 15:31:02
|
|
|
|
Mina1
|
Sveta nebesa: pajki:zmeden2:, kako pa to potem izgleda, kot pajek al kako, samo da je morski:(( - ne me strašit. pa-pa Mina1
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?