|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutranji jok ob bujenju
25.1.2010 14:42:15   
Ekaz
Ko našo 2,5 letnico zjutraj zbudim je vedno cela revolucija. Sicer je v bistvu že prebujena, vendar ko jo dvigneem, začne svojo: še pančala, pančala, ne, ne, ne.... potem jo rihtam za vrtec še vedno joka, brca, jaz sem že čisto mokra,....ko sva zrithane, v avtu in potem v vrtcu ni nobenih problemov. Zdaj pa ne vem, kako jo odvatit tega? Smo poskušali tudi malo prej dati spat, vendar nič drugače. Tudi čez vidkend, se vedno zbuja ob isti uri, kot takrat, ko gremo v vrtec. Predvidevam, da ima spanja dovolj. Mislim, da se je kar navadila in misli, da mora zjutraj jokat. Ste imele tudi ve takšne probleme?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jutranji jok ob bujenju
25.1.2010 18:33:41   
biga
Ekaz, kot bi brala o mojem 2,5-letnem sinku. Sem par dni nazaj ravno o tem spraševala na forumu. Pri nas je zjutraj tudi štala, če ga pustim dlje spat, ni nič bolje. Še vedno ga moram ponavadi zbudit, pa bi še spal. Prej sem ga zbujala ob pol sedmih, zdaj ob sedmih, ker sem tik pred porodniško in doma, pa še vedno traja ful dolgo. Do osmih naj bi bila v vrtcu zaradi zajtrka, pa nama komaj uspe. Kljub temu, da imava dobrih 5 minut z avtom do vrtca. Včasih se noče zbudit, drugič me podi ven iz sobe, tretjič se sam zbudi, pa je siten, skoraj vedno pa leži in se noče premaknit k meni, da bi se oblekla. Tako moram vsak dan znova najti taktiko, da se oblečeva. Zdaj še lula in kaka vsako jutro, kar traja tudi do dvajset minut, tako da probam najprej, da se oblečeva in ga nato posedem na kahlico. On bi se potem še igral in ne vem, kaj še. Pri tem še vsako jutro prosi za bonbone ali sladke žvečilne gumije in mu moram še od tega odvračat pozornost. Skratka, je zelo pestro, ampak se tolažim, da bo minilo. Dobro, da mi še zjutraj ne sitna, da tega pa ne bi oblekel. Ker je že začel popoldne, ko se spravljamo na zrak.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:01:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jutranji jok ob bujenju
30.1.2010 7:54:40   
mika
ko se je naša obotavljala, sem jo 'prebudila' tako, da sem ji rekla, da bo imela miki miška hlačke, kity majčko ipd....je takoj bila pripravljena za oblačenje.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?