Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
umivanje lulčka pri dveletniku 25.1.2010 10:33:57
|
|
|
|
teja28
|
imamo težavo, in sicer moj sinko sploh ne dovoli, da bi se dotaknili lulčka, kaj šele, da bi ga konkretno umili. Takoj začne jokat, pa 'auva, auva', tako da ne vem, ali ga res boli, ali samo gunca afne. Ker trenutno je v fazi, ko je vse auva. ker drugače, ko ga ne umivamo, nič ne jamra, da bi ga luli kaj bolel. ne vem, kako naj ga pripravim, da se bo pustil umiti pod kožico, kar je seveda nuja. Kako ve rešujete te težave?
|
|
|
|
RE: umivanje lulčka pri dveletniku 25.1.2010 10:35:47
|
|
|
|
urška
|
pa mu reci naj ga sam. moj sin je pri dveh letih že znal sam potegnit kožico nazaj in lulčka malo podrgnit.
|
|
|
|
RE: umivanje lulčka pri dveletniku 25.1.2010 10:40:50
|
|
|
|
teja28
|
bomo probali. Sicer ga tudi drugače ta njegov one sploh nič ne zanima, tako da ne vem, če bo ravno za stvar, ampak probati ni greh.
|
|
|
|
RE: umivanje lulčka pri dveletniku 25.1.2010 10:46:06
|
|
|
|
urška
|
ne zanima ga?! moj sin ga ne spusti iz rok od kar ga je "odkril" in to traja zdaj že enih 5 let in pol še na sistematikah je bil prav hecen, ko si je vedno začel sam nazaj kožico vlečit, še preden je zdravnica sploh uspela rokavice nataknit
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Okrasitev za noč čarovnic: 9 idejPribližuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.