|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sistematski pregled pri 3.letih
24.1.2010 14:35:39   
monika trtnik
pozdravljene!                                                                                                                                  Imam hcero staro 3-leta,pa me zanima:STE vse prejele razglednico(POVABILO NA PREGLED)z slicicami,ki naj bi jih otrok poimenoval pri pregledu oci?Midve namrec vabila nisva prejeli,sem pa zanj slisala,tako da zdaj ne vem?A mooce se katera obiskuje pediatra v lj in ve kako tam potekajo  pregledi?Kaj naj bi morAl otrok pokazati pri pregledu?LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sistematski pregled pri 3.letih
5.3.2010 18:44:36   
Anonimen
Mi smo dobila vabilo domov,na hrbtni strani s slikcami.

Tudi mene pa zanima kako ta pregled poteka??

(odgovor članu monika trtnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2010 18:55:13   
ledenaa
Vabilo boš že dobila.
A smem vprašati zakaj je treba spraševati kaj bo moral otrok tam delati user posted image   SDe mi zdi da kar vse pripravljate otroka na te preglede samo da bo vse točno in še več pokazal

Drugače pa vse teža,višina ,živali ipd.Nič takega.Pregled kot pregled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2010 11:27:38   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Vabilo boš že dobila.
A smem vprašati zakaj je treba spraševati kaj bo moral otrok tam delati user posted image   SDe mi zdi da kar vse pripravljate otroka na te preglede samo da bo vse točno in še več pokazal

Drugače pa vse teža,višina ,živali ipd.Nič takega.Pregled kot pregled

se podpišem.
mi smo,že čez 3 leta ornk,pa še nismo imeli sist.
kaj naj pol jest rečem.triletnik zrel za 5!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2010 8:51:57   
Taddy78
Mi tudi nismo dobili domov teh sličic. Malo je bil problem, ker videl je sicer vse, je pa stvari malo drugače poimenoval. Največji problem je bil pokrivanje očes, saj mi ni pustil.

Drugače pa isto so ga samo še zmerili, zvagali...dobil je še napotnico za psihologa, tam dobiš najprej za izpolnit nek vprašalnik, potem pa dobijo za zlagat like, povedat mora kdo leti, on je oponašal zvoke, mali pa je moral povedat kdo se tako oglaša. Vprašal je glede plenic in dude.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?