Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: postavitev omarice za tv 22.1.2010 14:11:10
|
|
|
|
Kliki
|
Mogoče na ikejini strani.
|
|
|
|
RE: postavitev omarice za tv 22.1.2010 14:57:30
|
|
|
|
2srcka
|
o, hvala.Super. Midva bi tv mogla imeti poleg stene oz. bi se jo morala držati.
|
|
|
|
RE: postavitev omarice za tv 22.1.2010 16:11:59
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2srcka o, hvala.Super. Midva bi tv mogla imeti poleg stene oz. bi se jo morala držati. Saj par teh omaric komot postaviš do stene, ne vidim problema. Sicer pa si nagledaš, pa skiciraš še malo po svoje in neseš mizarju. Lahko pa narediš knauf steno z odprtinami, pa ne po celi dolžini in višini, temveč po želji kolk visoko želiš. TV lahko tudi obesiš na steno
|
|
|
|
RE: postavitev omarice za tv 22.1.2010 20:50:17
|
|
|
|
2srcka
|
Je problem ker si pač jaz ne znam ali ne morem čisto tako predstavljati...pa imava tudi bolj tak prostor...kako naj napišem, v jedilnici ni pravih kotov ampak so odrezani in tukaj me malo daje kako bi to izpadlo.
|
|
|
|
RE: postavitev omarice za tv 22.1.2010 21:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Arhitektka Špela ima polno takih primerov, ko je tv nekje na sredi med dnevno, jedilnico in kuhinjo:
< Sporočilo je popravil Otika -- 22.1.2010 21:32:36 >
|
|
|
|
RE: postavitev omarice za tv 22.1.2010 21:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: postavitev omarice za tv 22.1.2010 21:37:39
|
|
|
|
livia
|
Špela je zakon!!!
|
|
|
|
RE: postavitev omarice za tv 22.1.2010 22:59:58
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Špela je zakon!!! lahkotno, moderno, barvito. sem malo pogledala tole stran in ima res fajn ideje....samo za moje pojme malo preveč barv
|
|
RE: postavitev omarice za tv 23.1.2010 7:41:46
|
|
|
|
Hope2
|
Take stene sem imela v mislih, hvala otika . Se nisem spomnila, kje sem jih gledala. Rada pokukam take strani, ampak tudi zame ima preveč kričeče barve, drugače pa je res zakon, predvsem dekoracije in ideje za postavitev, oblika pohištvo lahko ukradeš Jaz sem ukradla črtno kodo
|
|
|
|
RE: postavitev omarice za tv 23.1.2010 13:02:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj barve so najbrš po okusu naročnika ... sem njene projekte gledala in je kar nekaj takih, kjer barve niso tako zelo kričeče ... npr:
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?