|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   red pri otroku...
29.6.2005 20:00:15   
corfu
Kako ste držale red, če pride ena, pa druga babica in to ga nosjo gore, dole...tko, da je včasih še meni slabo. Midva ne pustiva, če je npr. v ležalniku, ali na blazini in se lepo moti, da ga kdo dvigne?ne vem, meni se zdi to prav?! Drugo je če joka, protestira...babice so pa grozno užaljene. tamal zaenkrat še ni razvajen, ogromno se ukvarjava z njim, ampak preko igre, da je v sedežu, na blazini, pase kravice...midva pa sva zraven in se smejemo pogovarjamo, zgečkamo...vse kar paše zraven...Sva preveč zatežena?

Prosim glasujte zdaj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   red pri otroku...
29.6.2005 20:02:54   
viv_
Jah kaj čem... ena babica je u hiši, pa je hvalabogu tudi zagovornica tega, ta se kar za brezveze ne vlači otroka po rokah - no zdej jo že stalno nekej crkla, ampak je punca že velika... ostali dve babici sta pa bolj malokrat na obisk prišli, mi smo šli pa tja recimo 1x na 14 dni... za tisti 2 uri na 14 dni pa jaz precej prenesem in se nisem obremenjevala...

lp

P.S.: nam je kar uspelo - saj kar se nošenja tiče. Je pa tudi tip otroka, ki ne zdrži v naročju 5 minut...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   red pri otroku...
29.6.2005 20:05:37   
corfu
Moti me to, ko se znajo ukvarjat z njim samo tako, da ga žnarajo po naročju, včasih se vidi, da mu sploh ne paše, one pa...ja kaj pa je si lačen...mislm...me to razpizdi...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   red pri otroku...
29.6.2005 20:05:54   
ZARA
Zara se tud nikol ni marala nosit in crkljat,pol mi je blo pa vseeno k sem itak vedla,da ne bo dolg trajal...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   red pri otroku...
29.6.2005 20:05:58   
Anonimen
Sem zatežena približno toliko kot ti8)!

Ko moj otrok spi se ga ne moti pa lahko papež pride. Ker ga nisem budila ob prihodu patronažne je ni bilo več na spregled.

Ko jemo je otrok v vozičku oz. ležalniku in niti slučajno pri kom v naročju, češ jaz bom jedla potem pozneje.

Živa se itak najboljše počuti ko ni v naročju in zato nisem navdušena, če jo preveč nosijo.

Jasno in glasno povem, da je zaspana in bo šla spat oz. je jedla in mora malo mirovati (precej poliva).

itd....

Jaz se povsem strinjam s tabo. Je pa res, da sem se zaradi tega marsikomu zamerila.

BOjana

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   red pri otroku...
29.6.2005 20:07:39   
corfu
Bojana26, točno tako kot si napisala, o hvalabogu nisem, edina!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   red pri otroku...
29.6.2005 20:13:54   
Anonimen
Evo, jaz pa še nisem mamica, imam pa veliko kolegic, ki so že in se zelo tdno držim svojega načela, da ne silim v otroka, razen, če mi mamica ponudi, da bi ga malo podržala ali če otrok sam pride do mene. Ker vem, da bi mene tudi motilo, če bi kdo mojega otroka neprestano sem in tja prekladal, brez nekega reda. Vsaka primarna družina ima svoja pravila in če me povabijo na obisk, sem pri njih gostja, torej se jaz prilagajam njihovim navadam. A sem pridna?

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   red pri otroku...
29.6.2005 20:15:16   
corfu
Ankica, bravo!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   red pri otroku...
29.6.2005 20:16:16   
Anonimen
Pridna Ankica. Bo kostko dobla. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   red pri otroku...
29.6.2005 20:57:29   
eva1
Jaz tut ne pustim da mi ga dvignejo k je priden-kr jasno in glasno povem, včasih kdo mal čudno pogleda, ampak je moj otrok in sama odločam kako bo!
Enkrat me ena natakarca vpraša v lokalu(smo zunaj sedeli da ne bo katera čudn gledala), kamor hodmo kofetkat, če ga lahko mal popestvuje(pa jo sploh poznam ne)-sem je tko zabuln pogledala da ji je bilo takoj jasno kok je ura!Mislim haloooo:grrr:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   red pri otroku...
29.6.2005 21:34:56   
Lunca1
Jaz načeloma ne protestiram, razen enkrat. mi je tamala v avtu spala, pa jo je ena hotla na vsak način vidt. Potem mi jo je pa najprej zbudila, potem ji je pa še dudo iz ust spulila. Sem mislila da bom popenila. A je mogoče kaj čudno, da je začela jokat???:ups::grrr:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   red pri otroku...
29.6.2005 21:43:05   
Marogica
Se popolnoma strinjam s tvojim načinom, ki ga tudi sama prakticiram. Seveda niso bile samo babice temveč tudi tete, prijateljice... Vsaki sem povedala, da imam otrka 24 ur in da ga ne morem imeti non-stop na rokah. Mogoče so bile užaljene, pa sem se kar noro naredila. Ampak uspeh je tu. Vedno me prvo vprašajo, jaz pa ravnam odvisno od situacije. kar dalje tako.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   red pri otroku...
30.6.2005 7:53:59   
Lenny
Corfu, nič nista zatežena. Midva sva imela enako politiko pri hiši. Samo enkrat ga je v.d. tast proti moji volji takoj po hranjenju dvignil in mečkal po rokah, pa mu je revček mali cel obrok vrgel po srajci in hlačah. Bravo dete! Brez heca, meni se je mali tako zasmilil, ker je bruhal čisto po nepotrebnem, da se najprej zrihtala otroka, potem pa konkretno zarobantila. Zamera je bila, samo potem je bil pa mir.
Vidva kar vztrajajta.
Lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......