|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška komisija in začasen naslov
21.1.2010 17:59:29   
Anonimen
Pozdravljene. Imam prijavljen začasen naslov v drugem kraju, kjer res bivam, odločbo o bolniški sem dobila pa na stalen naslov. Zanima me, je imela katera takšno situacijo in kje mislite, da me bodo preverjali.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška komisija in začasen naslov
30.1.2010 16:30:18   
chiar
Po mojem bi trebala javit vsem začasni naslov, kje živiš, od svojega ginekologa, do zdravnika, da vedo kje prebivaš in kje te najdejo. Tak imam jaz. Med prvo nosečnostjo nisem imela nobenih problemov , tak da se s tem nisem obadala. Zdaj pa sem šele čist na začetku nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2010 10:11:24   
Jada82
Ja, jaz sem bila v času porodniške na začasnem naslovu, s tem, da začasnega niti nisem imela prijavljenega. Vseeno me je seveda skrbelo. Tako da sem potem klicala na ZZZS, tisto zdravnico, ki mi je izdala odločbo in povedala situacijo, pa je rekla, naj kar svojo zdravnico obvestim.
Potem sem klicala v ambulanto in povedala sestri osebne zdravnice, ta mi je rekla naj javim na ZZZS, pa sem rekla, da so mi tam rekli, naj osebnemu zdravniku javim.
Potem je sestra zabeležila začasni naslov v računalnik.
To je bilo to. Zdaj sem že na porodniški. Bolniško sem imela (da je ZZZS plačeval) novembra, decembra in del januarja. Nihče me ni kontroliral.

Se mi je pa še bolj fajn zdelo, itak bi me kontrolirali na stalnem naslovu verjetno, vendar bi potem jaz povedala, da sem tako uredila po telefonu, da sem na začasnem ... pa itak je pri zdravniku zabeleženo. user posted image user posted image

Pomoje manj, kot se sikiraš, bolje je user posted image Vseeno pa kliči na ZZZS in javi osebnemu zdravniku!
Veliko sreče!

(odgovor članu chiar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2010 16:35:14   
Anonimen
Osebni zdravnik ima moj začasen naslov - vsi recepti, bolniški listi so izdani na začasen naslov, ne vem zakaj pošljejo odločbo o bolniški na stalen naslov, na krajevnem uradu, kjer živim, sem tudi prijavljenega, tako da imam potrdilo o začasnem bivališču.

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2010 8:00:22   
veška
Jaz sem imela podobno situacijo. Imam začasen naslov in bolniško. če si zaposlena moreš itak v podjetje nesti spremembo naslova in oni javijo na zzzs, ter ti pol pošiljajo na pravi naslov odločbe, če pa nisi pa neseš tisti odrezek iz občine, ki je obvestilo na zzzs in ti bojo spremenili naslov, pa ne bo problemov. Potem te bojo iskal na začasnem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2010 8:32:18   
Anonimen
Na firmi imajo odrezek od začasnega naslova, vse imam urejeno, odločba je prišla pa še vedno na stalen naslov. Pa saj meni je bolje tako, ker mi lahko od doma sporočijo, da so me iskali in bi bila v tem primeru doma.

(odgovor članu veška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2010 13:53:16   
veška
Jst sem mela iste probleme dokler jim nisem v službi dopovedala da morejo spremenit oni moj naslov in poslat zzzs-ju tisto potrdilo. Problem je če te iščejo doma pa te ni, pa starši rečejo da imaš začasni naslov nebojo upošteval, vsaj pr men so komplicirali. Pa smotano je za nadljno urejanje dokumentov, ter patronažna sestra pride tud pol na stalni naslov, če ni pri zzzs- ju spremenjen naslov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2010 15:45:53   
Anonimen
Moji prijateljici niso komplicirali, pa ima isto z naslovom kot jaz. Doma so povedali, da živi na drugem naslovu, ona je pokazala potrdilo in je bilo vse ok. Glede patronažne pa tudi ni problema - vsaj v prvo ni bilo.

(odgovor članu veška)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2011 13:56:00   
tecnobica
Mene pa zanima, če katera ve, če pošljejo papirje za komisijo v območno enoto stalnega ali začasnega bivališča. Imam pa začasno prijavljeno. Problem je v tem, ker imam stalno v OE LJ, začasno pa OE NG. In v LJ baje komplicirajo, v NG pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?