|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE
27.1.2010 10:27:32   
Jada82
Skopčevka, super! Evo, se je splačalo malo počakat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.1.2010 23:18:35   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: skopčevka

jaaaaaa srček se je lepo slišal in videl kako bije,vendar imam še en pregled 9.2.2010.user posted image user posted image user posted image .hvala usem za lepe besede!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skopčevka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.2.2010 17:56:40   
camino79
Jaz imam očitno podobno težavo...včeraj sem bila na prvem pregledu pri dr. Rešu...zadnja user posted image  18. decembra (samo zdaj nisem več sigurna, ali se mi je takrat začel le izcedek ali pa se je ulila taprava M...takrat mi je vse dol padlo in si res nisem zabeležila). Torej 6t3d.

No, in on mene včeraj res na hitrco pogleda...vrečka se je lepo videla, tisti temen prostor, plodek tudi ob steni spodaj, malički, tudi utripalo je, smo vsi trije videli, samo je rekel, da je fejst mali, pa da naj pridem čez 14 dni...do takrat pa brez panike pa živet dalje...

Samo kak?  Moj je že čisto živčen, malo od tega, malo od mojih skrbi...ampak midva sva se trudila 3 leta, pikolino. Kak naj bom mirna?

Jutri imam pregled še pri svoji G.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.2.2010 18:02:33   
Jessy
Camino79, brez panike! To, da je plodek majhen je lahko znak, da je bil spočet malce pozneje. Bodi optimistična in začni uživat!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.2.2010 18:12:31   
camino79
Jao...ma, če bi svet bil popoln, bi si jaz zmislila kak problem, da bi se lahko sekirala... Hvala za spodbudno besedo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?