Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 27.1.2010 10:27:32
|
|
|
|
Jada82
|
Skopčevka, super! Evo, se je splačalo malo počakat
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 27.1.2010 23:18:35
|
|
|
|
štrumfek
|
IZVIRNO SPOROČILO: skopčevka jaaaaaa srček se je lepo slišal in videl kako bije,vendar imam še en pregled 9.2.2010. .hvala usem za lepe besede!!!
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 3.2.2010 17:56:40
|
|
|
|
camino79
|
Jaz imam očitno podobno težavo...včeraj sem bila na prvem pregledu pri dr. Rešu...zadnja 18. decembra (samo zdaj nisem več sigurna, ali se mi je takrat začel le izcedek ali pa se je ulila taprava M...takrat mi je vse dol padlo in si res nisem zabeležila). Torej 6t3d. No, in on mene včeraj res na hitrco pogleda...vrečka se je lepo videla, tisti temen prostor, plodek tudi ob steni spodaj, malički, tudi utripalo je, smo vsi trije videli, samo je rekel, da je fejst mali, pa da naj pridem čez 14 dni...do takrat pa brez panike pa živet dalje... Samo kak? Moj je že čisto živčen, malo od tega, malo od mojih skrbi...ampak midva sva se trudila 3 leta, pikolino. Kak naj bom mirna? Jutri imam pregled še pri svoji G.
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 3.2.2010 18:02:33
|
|
|
|
Jessy
|
Camino79, brez panike! To, da je plodek majhen je lahko znak, da je bil spočet malce pozneje. Bodi optimistična in začni uživat!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?